Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Απόσπασμα Από Εφημερίδα Της Θεσσαλονίκης.

"""Με αφορμή τις πρόσφατες προκλήσεις του νέου προέδρου της διοργανώτριας κ. Πηλαδάκη καθώς και την χθεσινή απαράδεκτη και χονδροειδέστατη, ειρωνική συγχρόνως και χαζοχαρούμενη αντιπαοκτζίδικη παρέμβαση του αλαζόνα και είρωνα μουσάτου παρουσιαστή της... πρωινής ζώνης ... της κρατικής τηλεόρασης , επανέρχεται στο προσκήνιο το μέγιστο κατά την προσωπική μου άποψη πρόβλημα της αντιμετώπισης ενός”συνασπισμού” διαποτισμένου από τις αρχές και τα αισθήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ που επιεικώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “δολοφονικά”. Το κακό με την όλη ιστορία είναι ότι αυτή η συμπλεγματική και διαχρονικά δραστηριοποιημένη “πανελληνια παρέα”...των αποδεδειγμένα λυσσαλέων εχθρών του “Δικεφάλου”, εκμεταλλευόμενητα πέτρινα χρόνια και τις αδύναμες εώς ανύπαρκτες διοικήσεις των αλεξιπτωτιστών και των τυχοδιωκτών της μαύρης αυτής εποχής, αποθρασύνθηκε σε μέγιστο βαθμό , προσβάλοντας, υποβαθμίζοντας και λοιδορώντας βάρβαρα και ανεμπόδιστα στο σύνολό της τη μεγάλη ασπρόμαυρη αθλητική οικογένεια (ακόμη και σε βαθμό σύλησης και σκύλευσης των ιερών και όσιων της). Η απαθής , άνευρη και σε μερικές των περιπτώσεων ύποπτη συμπεριφορά των διοικήσεων της σκοτεινής εκείνης περιόδου σε συνάρτηση με το κατακερματισμένο και ασυντόνιστο οπαδικό κίνημα που πελαγοδρομούσε εξαιτίας της άθλιας κατάστασης που επικρατούσε , βοηθούσαν ώστε οι απανταχού της χώρας...ορκίσμένοι αντιΠαοκτσίδες...που δεν θα μπορέσουν ποτέ να χωνέψουν τι αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος με τον τρισμέγιστο, αλύγιστο, και επαναστάτη (με αιτία) λαό του, να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα (θεσμικά και εξωθεσμικά) και να αναπτύξουν την εμετική προπαγάνδα τους, στα πλαίσια του γνωστού σκοτεινού τους σχεδίου που αποσκοπεί στο “πριόνισμα” και στην “εξουθένωση”...της ομάδας που αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη τους και το καρφί στο “μάτι”και στην “καρδιά” τους. Επικοινωνιακοί καλαμοκαβαλάρηδες και ..ιδιόρρυθμοι ..εως αμφιλεγόμενοι παράγοντες σε ιερές και..ανίερες συμπορεύσεις όπως αποδεικνύεται συνεχίζουν και επι των ημερών της νέας τάξης πράγμάτων που επικρατεί στον ΠΑΟΚ..άφοβα, σχεδόν ακάθεκτα την τακτική της προσβολής του συλλόγου.
Θαρρείς και ζούν σε άλλη χώρα...και δεν γνωρίζουν ούτε την σαρωτική αλλαγή ούτε και την συγκλονιστική οπαδική συσπείρωση, ενός λαού ασύνορου και απλησίαστου σε πλήθος και πάθος. Άγνοια πραγματικότητας (συγχρόνως και κινδύνου).. ή συνεχής ερεθισμός... για την πρόκληση ακραίων καταστάσεων;"""

Το παραπάνω κείμενο το αλίευσα απο την εφημερίδα metrosport (27-8-2008) και ανήκει στον κ.Δημήτρη Μπούζα.
Για δύο λόγους δημοσιεύω το μεγαλύτρο απόσπασμα απο το κείμενό του (το οποίο βρισκόταν στην σελίδα 2 ). Ο πρώτος είναι γιατί δεν κατάλαβα τι θέλει να μας πει, και ο δεύτερος είναι για να διαπιστώσουμε με ποιόν τρόπο σκέφτονται, γράφουν και φανατίζουν ορισμένοι δημοσιογράφοι τους οπαδούς.

5 σχόλια:

exotrela είπε...

Πρώτον,φίλε μου,ο κος Μπούζας είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος που το ύφος του πέφτει λίγο βαρύ.Προφανώς για αυτό δεν κατάλαβες τι εννοεί,ή μάλλον κατάλαβες και για αυτό το άρθρο του το ανέβασες μισό.....

Δεύτερον αυτός ο άνθρωπος εκδιώχτηκε νομικά από εντεταλμένο εισαγγελέα για την υπόθεση Κούδα την δεκαετία του '70 γιατί τότε ήταν άπειρος δημοσιογράφος και έγραφε εν αγνοία κινδύνου....
Βλέπεις λογοκρίθηκε γιατί απεκάλυπτε κρυφές αλήθειες τότε...

Και τρίτον,αν θεωρείς ότι το να αφυπνίζεις τους συμπολίτες σου μέσω της φαρμακερής πένας σου είναι φανατισμός,είσαι πολύ λάθος,φίλε μου.....

Φανατισμός είναι το "Ο Ολυμπιακός πρέπει να προκριθεί πάση θυσία" και είδαμε τα αποτελέσματα,όλοι...
Όπως επίσης είδαμε και την πρωτοφανή συγκάλυψη των γεγονότων από όλα τα ΜΜΕ ώστε να ξεχαστούνε γρήγορα,εεεε????
Και στα συλλαλητήρια του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη υπάρχουνε κάμερες σε όλες τις ταράτσες.....

Για να μην μακρυγορώ,είσαι πολύ μικρός φίλε μου για να άναφερθείς στον κο Μπούζα,πίστεψε με.....

Και αλήθεια,πες μου γιατί δεν φαίνεται το προφίλ σου????

Ανώνυμος είπε...

Γεριά σας ρε μπαόκια.
Εχετε μείνει ακόμα στις εποχές που είχατε μεγάλη ομάδα.
Ονειρεύεστε ακόμα τα περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
Βαυκαλίζεστε ότι όλοι σας ζηλεύουν και σας κυνηγούν.
Αυτό που δεν έχετε καταλαβει είναι ότ πλέον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ανήκετε στην ίδια μικρομεσαία κατηγορία με την Ξάνθη και την Λάρισα.
Αρχίστε να συνηθίζετε στην ιδέα ειδάλλως σας βλ΄πεω όλους στον τρελλογιατρό να το παίζετε Μεγαλέξανδροι.
Αντε γειά και...περαστικά σας.

Κώστας είπε...

@exotrela...
Δεν φαίνεται το προφίλ μου????
Ρώτα τον Lexaionario και όχι εμένα.
Ηρακλής είμαι αν αυτό ψάχνεις...
Τι νόμιζες ότι είχα κανονίσει μέσω ανίερων συμμαχιών να μην φαίνεται το προφίλ μου :))
Άσε που εγώ βλέπω ότι το προφίλ μου λειτουργει κανονικά....

Το άρθρο του δεν το ανέβασα ολόκληρο γιατί δεν υπήρχε λόγος. Αν θες πες το μου και θα το κάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που ανέβασα, θα δεις ότι κάτι τον πείραξε απο την συμπεριφορά του Πηλαδάκη και ενός...μουσάτου δημοσιογράφου που παίζει με τα μανίκια του και έγραψε ένα πολύ ωραίο παραλήρημα το οποίο μπήκε στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας. Παρέλειψε όμως να αναφέρει τι ακριβώς ήταν αυτό που είπαν οι δύο αυτοί άνδρες κατά του ΠΑΟΚ και τον έκαναν έξω φρενών...

Τι με νοιάζει ποιός είναι ο Μπούζας και ποιό είναι το ιστορικό του.Εγώ διαβάζω αυτά που γράφει.
Εσύ θεωρείς φαρμακερή πένα κάποιον που γράφει..." απαράδεκτη και χονδροειδέστατη, ειρωνική συγχρόνως και χαζοχαρούμενη αντιπαοκτζίδικη παρέμβαση του αλαζόνα και είρωνα μουσάτου παρουσιαστή της... πρωινής ζώνης ... της κρατικής τηλεόρασης " ή "αποθρασύνθηκε σε μέγιστο βαθμό , προσβάλοντας, υποβαθμίζοντας και λοιδορώντας βάρβαρα και ανεμπόδιστα στο σύνολό της τη μεγάλη ασπρόμαυρη αθλητική οικογένεια (ακόμη και σε βαθμό σύλησης και σκύλευσης των ιερών και όσιων της)" ή "να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα (θεσμικά και εξωθεσμικά) και να αναπτύξουν την εμετική προπαγάνδα τους, στα πλαίσια του γνωστού σκοτεινού τους σχεδίου που αποσκοπεί στο “πριόνισμα” και στην “εξουθένωση”...της ομάδας που αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη τους και το καρφί στο “μάτι”και στην “καρδιά” τους

Που ζούμε ρε φίλε!
Ποιά σκοτινά σχέδια και ποιες εμετικές προπαγάνδες που λέει ο κος Μπούζας.

Χωρίς παρεξήγηση μου θύμησε πρωτοσέλιδα της Εφ. Σπορ Του Βορρά όταν σας έκλεβε ο Ολυμπιακός τα ματσάκια στην Τούμπα. "Λύμματα και σιχασιά γέμισε η Τούμπα. Ξέρασε όλη η Ελλάδα με αυτά που είδε...κτλ.

Αν ο κος Μπούζας γράφει απο το 1970 και εν έτη 2008 βγάζει τέτοια κείμενα..τι να πω. Ίσως τελικά εγώ να είμαι ο παράξενος.

...και πίστεψέ με δεν είμαι μικρός. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Πόσο μάλλον κάποιος που επί 30 χρόνια βλέπει και γράφει για μυστικές συνομωσίες και ανίερες συμμαχίες κατά των ομάδω της Θεσσαλονίκης. Οι εποχές αλλάζουν. Ακόμη και μεγάλοι (κατά την γνώμη σου) δημοσιογράφοι όπως είναι ο κος Μπούζος μπορεί να καταλήξουν να είναι γραφικοί.

Καλημέρα.

Panagiotis είπε...

Φίλε ανώνυμε,
ο ΠΑΟΚ και στην Δ΄ να παίζει τους ίδιους οπαδούς θα έχει και το ίδιο θα τον αγαπάνε. Εμείς το ξέρουμε που είναι ο ΠΑΟΚ, μην στενοχωριέσαι για μας και σε ανεβαίνει η πίεση :ο)
Μετά την ακμή φτάνει και η παρακμή. Τα πράγματα είναι ένας κύκλος, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλες τις ομάδες, σωστά?

Κώστα,
με τον μουσάτο που έχετε φέτος στην διοίκηση είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει, διότι πρόκειται περί νούμερου --και μην μου πεις ότι δεν είναι νούμερο. Όσο για το άρθρο της εφημερίδας, τραβηγμένο ή όχι, δεν είναι κανένα μυστικό το ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον πάνε, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Κώστας είπε...

Παναγιώτη, με τον μουσάτο που μας βάζει ο τραγουδιστής στην διοίκηση θα βρούμε κακό μπελά.
100 εκπομπές θα κάνει για το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή. Ότι έκανε ακριβώς με την υπόθεση του Πρώτου Θέματος.
Τα χειρότερα έρχονται...