Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΝΤΕΜΗ: Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ

Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η συνέντευξη Ντέμη. Και ο Ντέμης γενικά. Κι όπως του την «πέφτουν» όλοι, τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ένας υπερβολικά καλός παράγοντας γι' αυτή την «παράγκα» που λέγεται "ελληνικό ποδόσφαιρο", ένας παράγοντας που πραγματικά δεν μας αξίζει.

Τι κακό είπε δηλαδή ο άνθρωπος;

Ότι το Μάιο που ολοκληρώνεται η πενταετία που είχε θέσει ευθύς εξ αρχής ως χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης των στόχων του σκέφτεται να παραιτηθεί; Τι πιο φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Ποιον θέλατε δηλαδή για Πρόεδρο; Τον Στάλιν; Και καλά κάνει και το λέει εγκαίρως, για να βρεθεί εγκαίρως και η διάδοχη κατάσταση. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει; Να παραιτηθεί τώρα; Και ποιος θα αναλάμβανε;

«Δεν είμαι ισόβιος», είπε ο άνθρωπος, πράγμα λογικό κι ανθρώπινο.

Είπε «έκανα λάθη» (άνθρωπος είναι, λάθη κάνει – εκτός κι αν θέλετε τον Θεό για Πρόεδρο, πράγμα αδύνατο, γιατί ο Θεός είναι ΠΑΟΚ).

«Δεν πέτυχα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου, με αποτέλεσμα να μην πιάσουμε τον στόχο των 30 χιλιάδων διαρκείας» (σωστή αυτοκριτική).

«Είμαι ξένο σώμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (σωστό κι αυτό, γιατί πολλά απ’ αυτά που έκανε ο Ντέμης, ιδιαίτερα κατά της βίας, δεν τα τόλμησε κανένας άλλος, κι όλες οι άλλες ΠΑΕ τον άφησαν να σπάσει μόνος τα μούτρα του).

Προς αποφυγή αναταραχής, ο άνθρωπος ξεκαθάρισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέχρι το τέλος της θητείας του, στήριξε απόλυτα προπονητή και παίκτες, εξέφρασε την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του στους μετόχους, πού τέλος πάντων είναι το πρόβλημα; Τι άλλο να έκανε, δηλαδή; Τελικά, τι σας φταίει ο Ντέμης;

Μήπως ότι δεν έπλεξε το εγκώμιο του Μελισσανίδη; Θα έπρεπε; Δηλαδή όταν είπε ότι η παρούσα διοίκηση ανέλαβε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και έβγαλε το κάρο από τη λάσπη είχε άδικο; Ίσως να ήταν κάπως υπερβολικό αυτό το «Φιατάκι που έγινε Μερσέντες», αλλά πάντως Άουντι έγινε. Στο κάτω-κάτω νομίζει κανείς σας ότι είναι εύκολο να ανταγωνιστεί κανείς το Θείο; Αν δεν κάνω λάθος, εντός αγωνιστικών χώρων η ΑΕΚ αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλήτρια…

Όταν είπε ότι ο «Τίγρης» δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να απαιτεί από τους μετόχους να βάλουν 70 εκατομμύρια είχε άδικο; Αν είναι τόσο Αεκτζής ο κ. Μελισσανίδης ας τα βάλει μόνος του τα χρήματα. Έτσι δεν είναι;

Διάβασα στην Goalnews του Σαββάτου ένα κάρο επικρίσεις για τον Ντέμη. Αλλά ουσία καμία. Αυτό που τους πείραξε τι ήταν; Όπως γράφει ο Νίκος Κατσαρός (σελ. 3) ότι «από το όλο θέμα ωφελήθηκε μόνο η εφημερίδα που το αποκάλυψε». Αυτό τους μάρανε! Τα μικροσυμφέροντά τους. Για «κλαψιάρικο επικοινωνιακό παιχνίδι» μιλάει ο Βασίλης Βεργής (σελ. 63). Πού την είδε την κλάψα; Μια χαρά χαμογελαστός κι αξιοπρεπής ήταν ο Ντέμης. Δεν αποκλείω πολλοί απ’ αυτούς τους δημοσιογράφους να δουλεύουν για λογαριασμό του Μελισσανίδη. Με γειά τους με χαρά τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως θα πρέπει να μην παρασύρεται. Να είναι πιο πονηρεμένος. Εκτός κι αν θέλουν να γίνουν μαλλιά-κουβάρια. Κανένα πρόβλημα με μένα. Εγώ έτσι κι αλλιώς ΠΑΟΚ είμαι. Έχω Ζαγοράκη…

takola

4 σχόλια:

Stepas είπε...

Για την goalnews έχεις δίκιο.Την διάβασα κι εγώ.Πολύ τσατίλα μιλάμε!

Podosferakias είπε...

ο ντέμης φταίει όπως φταίνε και όλοι όσοι ασχολούντε με το ελληνικό ποδόσφαιρο...και μόνο που είναι πρόεδρος φταίει γιατί όλοι μας είμαστε πρόεδροι και προπονητές...όλοι μας τα ξέρουμε όλα και όλοι μας ξέρουμε το σωστό αλλά πάντα μετά απο ένα ατυχές αποτέλεσμα πχ εθνική ελλάδος.
είμαστε ξερόλες και γιαυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! αφήστε επιτέλους κάποια ομάδα να δουλέψει ( αυτό είναι για τον παναθηναϊκό που άρχισαν πρίν το μάτς με την τιφλίδα να γκρινιάζουν)

Panagiotis είπε...

Ο Ντέμης είναι κύριος και όπως όλοι μας έχει τις επιτυχίες του αλλά και τις αποτυχίες του.

Τάκολα,
καλογραμμένο το κείμενο, αλλά με στενοχώρεσες με τα λεγόμενά σου διότι: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι θεός, είναι υπεράνω θεού. Γι' αυτό και λέμε "Ο θεός συγχωρεί, ο ΠΑΟΚ ποτέ". ;ο)

Ποδοσφαιράκιας,
συμφωνούμε απόλυτα. Το έχουμε στη φτιάξη μας να μην αφήνουμε τίποτα ήσυχο... Ωραίο παράδειγμα έφερες την Εθνική. Το ότι φθάσαμε στους 16 δεν μας ήταν αρκετό. Θέλαμε ξανά το κύπελλο. Άσε που και το κύπελλο να πέρναμε πάλι θα κριτικάραμε.

takola είπε...

Στέπα, δεν ήταν μόνο η goalnews. Και η Sportday και νομίζω και η Εξεδρα στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν. Κράξιμο στον Ντέμη άνευ σοβαρής επιχειρηματολογίας.

Ποδοσφαιράκια, συμφωνώ. Απ' την άλλη, είναι γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια χωρίς τίτλο η ΑΕΚ, κι άρχισε να δυσανασχετεί ο κόσμος. Είναι και ο ρόλος των οργανωμένων σημαντικός, πιστεύω. Άμα έχεις απέναντί σου αυτόν τον Χατζηχρήστο, τι να κάνεις. Έγινε και Πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό...

Παναγιώτη, δίκιο έχεις. Δεν υην είχα σκεφτεί αυτή τη λεπτομέρεια. Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθούμε σε... Θεολόγο!