Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Tι παιδί είναι αυτός ο Τζιμπούρ? Μεγάλη μορφή.....


Ένα είναι πλέον σίγουρο.Η συμπεριφορά του,αποδίδεται καθαρά στην καταγωγή του.Είναι ατίθασος,ευέξαπτος,δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του,και κάνει ότι του γουστάρει.
Μόλις γνωστοποιήθηκε η παραμονή του στον Πανιώνιο,την έκανε την ξερή του.Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση και η διοίκηση τον κάλεσε σε απολογία.Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει μαντάρα ο Ρεφίκ.Αψυχολόγητος όπως πάντα ενώ είναι παικταράς ,φέρεται αντιεπαγγελματικά αφού δεν εκπληρώθηκε ο διακαής πόθος του να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.Δεν το εγκρίνω αλλά τον γουστάρω γιατί είναι αληταράς.
Και αναφέρομαι στην καταγωγή του,γιατί κάτι έχουν οι Γαλλοαλγερινοί στο DNA τους και όταν χτυπήσουν κόκκινα δεν υπολογίζουν τίποτα.Θυμηθείτε τον Zidane που σε τελικό μουντιάλ κοντοστάθηκε για ένα δευτερόλεπτο,και την έκατσε την κεφαλιά στον Materazzi που ναι μεν ήθελε να τον εκνευρίσει αλλά σίγουρα δεν περίμενε τέτοια αντίδραση ούτε αυτός.
Ο Καρίμ Μουζαουί(Απόλλων Καλ.) που ούτε ξέρω πλέον που τον έχει βγάλει το κύμα τον είδα να πιάνεται στα χέρια με πορτιέρηδες σε κλαμπ του αεροδρομίου της Θεσ/νίκης για ασήμαντη αφορμή παραμονή Πρωτοχρονιάς.Μιλάμε για καταστάσεις psycho.
Και επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση το ηθικό δίδαγμα είναι "Προσοχή στους Γαλλοαλγερινούς,δαγκώνουν....."
ADIOS

1 σχόλιο:

geokalp είπε...

για έλα λίγο στη θέση του!!!

καλά για τη θέση του Ζιν-Νταν δε μιλάμε, μια χαρά του την έδωσε!