Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Mε ανεβασμένη ψυχολογία <<πέταξαν>> για Ολλανδία!!!


Για το Αρνεμ της Ολλανδίας όπου στο προπονητικό κέντρο Ντόορβερθ θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε το πρωί της Κυριακής η αποστολή του ΠΑΟΚ. Από την αποστολή απουσίαζαν οι Βλάνταν Ιβιτς που είχε πρόβλημα με τη βίζα και θα ταξιδέψει την Τρίτη και Κώστας Χαλκιάς που έχει άδεια λόγω Εθνικής και θα ταξιδέψει την Πέμπτη.

Την αποστολή απαρτίζουν οι : Κυριακίδης, Γλύκος, Κοντρέρας, Μελίσσης, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Γεωργίου, Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια, Βερόν, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Αθανασιάδης, Αναστασάκος, Μπακαγιόκο και ο υπό δοκιμήν 32χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος αντικαθιστά ουσιαστικά τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 2 εβδομάδες.

"Ολοι έχουμε όνειρα. Θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, να αφήσουμε πίσω μας την άσχημη περσινή χρονιά. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα γι'αυτό έγινε νέο ρεκόρ στα διαρκείας. Πρέπει κι εμείς να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους. Περίμενα πως και πώς να έρθει αυτή η χρονιά για να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα", δήλωσε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο πριν την αναχώρηση, ο Νίκος Αραμπατζής.

Τέλος, ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε: "Είναι η δεύτερη καλοκαιρινή προετοιμασία που κάνω. Ελπίζω να μου δοθούν ευκαιρίες. Στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι".

* Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει αεροπορικώς στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αρνεμ.

*Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή (06/07) άφιξη του Πρέμισλαβ Κάζμιερτσακ στη Θεσσαλονίκη. Ο Πολωνός μέσος ενημέρωσε πως δεν μπορεί να έρθει, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι μέχρι το απόγευμα θα μάθουν γιατί ο Κάζμιερτσακ δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και πότε τελικά θα έρθει.
Από την πλευρά του, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Ηλίας Αναστασάκος, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Φεύγουμε με όρεξη για δουλειά. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και αυτών που με επέλεξαν. Ο προπονητής θα καταφέρει να μας κάνει μια καλή ομάδα".

*Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα δώσει συνολικά 11 ματς μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου. Τα πέντε πρώτα φιλικά θα διεξαχθούν στη διάρκεια της παραμονής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα στις 9 και 12 Ιουλίου θα γίνουν δυο προπονητικά φιλικά με τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες. Στις 14 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Top Oss (Β’ Εθνική Ολλανδίας) με την ομώνυμη ομάδα, ενώ στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο στο σημαντικότερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Τα ματς της πρώτης φάσης της προετοιμασίας θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου όταν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Άαχεν στο γήπεδο της Κολωνίας.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 27 Ιουλίου στην Κατερίνη τον Πιερικό και στις 2 Αυγούστου στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό.

Το πρώτο φιλικό στην Τούμπα είναι με αντίπαλο την Ουντινέζε στις 6 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο ανακαινισμένο Olimpico της Ρώμης από τη Λάτσιο σε ακόμη ένα σπουδαίο διεθνή φιλικό στις 12 Αυγούστου. Στις 17 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Ηρακλή, ενώ το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια στις 21 Αυγούστου.

4 σχόλια:

exotrela είπε...

Χαμηλά τη μπάλα που λέει και ο Ζαγόρ,και πάμε αργά γιατί βιαζόμαστε.
Ξυπνάει ο γίγαντας σιγά σιγά.

Panagiotis είπε...

Περιμένω πως και πως να δω τον Αραμπατζή. Το παιδί αυτό αν δεν είχε τις ατυχίες θα ήταν μεγάλος παίχτης τώρα.

exotrela είπε...

Παναγιώτη,είναι μεγάλος παίκτης για την ηλικία του.Ταξιδέψαμε τυχαία μαζί πέρσι από Βενιζέλο στο Μακεδονία και μου είπε ότι έχει υγρό στο γόνατο.Φέτος θα επανέρθει δριμύτερος γιατί είναι φουλ στη καύλα να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και θα το κάνει.Θα με θυμηθείς.

Panagiotis είπε...

@exotrela, το πιστεύω ότι θα παίξει ωραία μπάλα. Έχει ταλέντο, η μάλλον το έχει είδη εξελίξει το ταλέντο του. Θα πετάει, είμαι σίγουρος.

Κοίτα να δεις τύχη φίλε μου. Άλλοι ταξιδεύουν με τον Αραμπατζή και εγώ έτυχα στον Τσοχατζόπουλο πριν από κανά δυό χρόνια, από Βρυξέλλες στο Μακεδονία. Πάλι καλά μπορούσε να ήταν και ο Μητσοτάκης :-)