Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΠΑΟΚ και στο διάστημα



Μετά την πώληση 14.000 εισιτηρίων διαρκείας πριν καν τα μέσα Ιουλίου ακόμα μια είδηση κάνει τους Παοκτσήδες περήφανους και αποδυκνύει έμπρακτα την παθιασμένη αγάπη αυτού του λαού για την ομάδα του.Στο όρος Βέρμιο του νομού Ημαθίας ο τοπικός σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ τοποθέτησε στην πλαγιά βράχους λευκούς σε έκταση 70 μέτρων που σχηματίζουν τα αρχικά της αγαπημένης τους ομάδας.Το αξιοσημείωτο είναι πως είναι ορατό και από τον δορυφόρο του Google earth αν εστιάσει κανείς στο συγκεκριμένο σημείο.Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν επίσης γιατί συγκαταλέγονται στους φανατικότερους φιλάθλους της Ευρώπης.Είναι αστείρευτη η αγάπη του λαού του ΠΑΟΚ για την ομάδα και φυσικά η καλύτερη ηθική ανταμοιβή για την υπεράνθρωπη προσπάθεια από το διοικητικό team για να επανέρθει ο δικέφαλος εκεί που πραγματικά του αξίζει .




ΠΑΟΚ παντού,ακόμα και στο διάστημα.

14 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μη, μην λες τέτοια, γιατί πολλής κόσμος στενοχωριέται ;ο)

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Μπορώ να μάθω τον λόγο που σβήσατε το σχόλιο μου? Δεν περιείχε μέσα τίποτε το υβριστικό.

Εκτός και αν θεωρείτε ύβρι τον αντίλογο απέναντι στην προπαγάνδα σας.

Panagiotis είπε...

Φιλαράκι,
αυτά που θα σου πω σκέψου τα πριν απαντήσεις. Τα σχόλιά σου και ο τρόπος σου ήταν από στενόμυαλα ώς βλάχικα και γέλασα με την καρδιά μου. Είχαν απαντήσει άτομα και εγώ μαζί, αλλά δυστυχώς σβήστηκαν. Καλά θα ήταν να προλάβαινες να τα διαβάσεις. Αυτό που έγραψες δεν ήταν αντίλογος, ήταν μαλακίες και ήσουν επιθετικός προς το παιδί που έγραψε το σχόλιο αυτό. Είσαστε καλλίτεροι πως να το κάνουμε, το παραδεχόμαστε. Μας τσάκωσες, κάνουμε προπαγάνδα.
Τέλος πάντων, πάρε την ανωτερότητά σου και κανόνισε να περάσεις κανένα μάθημα και άσε τους μεγαλύτερους και αυτούς που έχουν πτυχία να ασχολούνται με τέτοια θέματα. Και να σου πω ότι πολύ ασχολήθηκα μαζί σου? Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα ζήταγα ένα συγνώμη από το παιδί.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Φίλε Παναγιώτη,

Αλήθεια πόσο μη-βλάχικο και ανοιχτόμυαλο είναι να σβήνεις σχόλια τα οποία-το τονίζω αυτό- δεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς? Είπα απλά την άποψη μου. Ότι δηλαδή είναι αστείο να θεωρείται αγάπη προς την ομάδα το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν δέκα πετρούλες στην σειρά και μάλιστα αυτή η αγάπη να συγκρίνεται και τελικώς άκριτα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μεταξύ των οπαδών της Ευρώπης. Και συνεχίζω να το πιστεύω και δεν έχω να ζητήσω συγνώμη απο κανέναν, γιατί δεν προσέβαλα κανέναν επι προσωπικού: μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο σύνολο τους, ως οπαδική οντότητα. Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε ανώτεροι ως οπαδοί, εσείς το λέτε ξεκάθαρα σε αυτό κείμενο. Αποψη σας, σεβαστή αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε και μεις την άποψη μας επί του θέματος?

Ολοκληρώνοντας, είμαι τόσο βλάχος(αλήθεια τι έχουν οι βλάχοι?) που δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο σου και να σου απαντήσω επι προσωπικού όπως έκανες εσύ.

Να σαι καλά πάντως όπως κα να χει!

exotrela είπε...

Εγω πάντως,οφείλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους αναγνώστες του ιστού,και από τον Lexaionario προσωπικά(ξέρει αυτός) γιατί αντέδρασα βιαστικά πάνω στον εκνευρισμό μου.Τέλος πάντων,εγώ ανέρτησα μια είδηση,τεκμηριωμένη και αληθινή.Τις αναλύσεις για το σχήμα που θα ακολουθήσει ο Σάντος,οι οποίες σίγουρα δεν ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό τις ανεβάζω στη δική μου σελίδα που δεν χρειάζεται να την διαφημίσω μέσω του "τρίτου ματιού".

Για να μην μακρυγορώ,μάλλον ορισμένοι μπερδεύουν τον οπαδικό φανατισμό με τον χουλιγκανισμό και ξεχνούν πως ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.Ορισμένοι, γιατί υπάρχει και κόσμος που εκτιμά καταστάσεις και σέβεται τους αντιπάλους.Εγώ στην ανάρτηση μου δεν αναφέρθηκα προσωπικά,μίλησα με γεγονότα,
απλά αντιμετώπισα την προπαγάνδα ενάντια στον λαό της ομάδας που λατρεύω στον διάλογο μαζί σου κάπως ανώριμα και για αυτό ξαναζητάω συγνώμη από όλους όσους θίχτηκαν από τα σχόλια μου.

Και τέλος,τα σχόλια μας σβήστηκαν από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και έπραξε πολύ καλά για να λύσω την απορία σου,φίλε μου Θοδωρή........

Lexaionarios είπε...

@exotrela

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ.... Τις αναλύσεις για το σχήμα που θα ακολουθήσει ο Σάντος,οι οποίες σίγουρα δεν ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό τις ανεβάζω στη δική μου σελίδα που δεν χρειάζεται να την διαφημίσω μέσω του "τρίτου ματιού".

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ "ΜΑΤΙ" ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...."ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΙΓΕΙ"? "ΔΕΝ ΜΕ ΘΙΓΕΙ" ?

ΓΙΑ ΤΑ....ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ....
"Χα χα, είσαστε μαλάκες, ενώ εμείς δεν είμασταν ποτέ σ' αυτή την κατάσταση". Κλασσικό βλαχαδερό, αμερικανάκι στενόμυαλο με παρωπίδες------
"Με εκνεύρισες τόσο πολύ που δεν είδα ούτε το προφίλ σου,αλλιώς αν έβλεπα ότι ήσουν 21,ούτε που θα σου απαντούσα."
"Πες τους τα τους Βούλγαρους"

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ .... ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ"

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Να ζητήσω και γω με την σειρά μου συγνώμη απο τους αναγνώστες γιατί μια αντιδικία καθαρά οπαδική μετατράπηκε σε προσωπική, κάτι που δεν το θέλω. Σέβομαι όλα τα παιδιά που γράφουν, απλά όταν πάτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις, ο αντίλογος είναι αναπόφευκτος.

Δεν ήμουνα υβριστικός στα σχόλια μου, ήμουν σίγουρα όμως ειρωνικός. Και αυτό ενόχλησε. Σκοπός μου δεν ήταν να ενοχλήσω αλλά να διακωμοδήσω. Αν αυτό ενόχλησε κάποιους, πάω πάσο και ζητάω συγνώμη. Αλλά επαναλαμβάνω, με τέτοια κείμενα δημιουργούνται εντυπώσεις και έχουμε χρέος να παραθέσουμε και την δική μας άποψη.

Ίσως και να ήμουνα λίγο φορτισμένος παραπάνω γιατί είμαι απο εκείνες τις περιοχές και ξέρω καλά πως σκέφτονται και δρουν οι ντόπιοι ΠΑΟΚτσήδες. Και όταν μιλάς για χουλιγκανισμούς, αναφέρεσαι μάλλον στους ντόπιους συνδέμους του ΠΑΟΚ της περιοχής και απο τις δύο πλευρές του Βερμίου, που παίρνουν μπλούζες απο μικρά παιδάκια.

Αυτό που με ενόλησε περισσότερο είναι η διαγραφή του σχολίου μου. Όχι ώς Παναθηναϊκό αλλά ως blogger. Έχει τύχει να αφήσω comments μέχρι και σε ακροδεξιά blogs και δεν σβήστηκαν. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο.

Αλλά αν το σχόλιο μου προκάλεσε ύβρεις και άναψε τα πάθη, τότε καλώς σβήστηκε..Εγώ αυτά που είδα μόλις μπήκα δεύερη φορά ήταν το σχόλιο του @panagioti..

Τέσπα, λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους. Απλώς δεν είναι καλό μέσω ορισμένων άρθρων και προβοκατόρικων τίτλων να αναπαράγονται ψυχώσεις που μετά γυρίζουν μπούμερανγκ.

Lexaionarios είπε...

ΡΕ ΣΥ THODORA ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?ΑΛΗΤΕΙΑ?ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ?ΟΠΑΔΙΣΜΟ?

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ....ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Συγνώμη που σε βάζω σε αυτήν την διαδικασία φίλε αλλά θα ήθελα να παραθέσεις και το δικό μου σχόλιο στα σβησμένα..Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμιά απο τις φράσεις που παραθέτεις, προφανώς είναι σχόλια άλλων. Θα ήθελα να παραθέσεις και το δικό μου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
Ευχαριστώ.

exotrela είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το θέμα.Απλά ψιλοθίχτηκα και αντέδρασα λάθος.
Αnyway,και ο Θοδωρής δεν νομίζω ότι θα μου κρατήσει κακία.Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε σε λογικά πλαίσια.Ως εκεί.Ίσα ίσα,δείχνει ότι αυτά που γράφουμε έχουνε απήχηση.Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδινα συγχαρητήρια στους αρθρογράφους για το πόσο προσεκτικοί είναι στις αναρτήσεις τους και για αυτό ζητάω και πάλι συγνώμη..........

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Τέλος καλό όλα καλά, απλά θέλω να διευκρινιστεί απο τον administrator πως εγώ ποτέ μου δεν έγραψα σχόλιο "Χα χα, είσαστε μαλάκες, ενώ εμείς δεν είμασταν ποτέ σ' αυτή την κατάσταση". Γιατί κάτι τέτοιο είναι έξω απο την παιδεία μου και την οπαδική λογική μου και δεν θα θελα να με στιγματίζει ένα τέτοιο σχόλιο.

@exotrela
Πια κακία φίλε μου? Καμία απολύτως κακία. Άσε που δεν πρόλαβα να διαβάσω και το σχόλιο σου :)

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σίγουρα οπαδοί-υπόδειγμα. Άρρωστοι με την καλύ έννοια της λέξης, πάντα δίπλα στην ομάδα..Και το σημαντικότερο: Στα δύσκολα.

Lexaionarios είπε...

@THODORA
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....
ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΥΒΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΟΛΑ.....

ΟΛΑ ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ!!!

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!!!

Panagiotis είπε...

Θόδωρα,

ο γραπτός λόγος δεν έχει τόνο. Όταν γράφεις κάτι, πριν το εκδώσεις πρέπει να το διαβάζεις σαν να είσαι ο αναγνώστης και να δεις τι τόνο έχει. Το κείμενό σου ήταν:
1. Επιθετικό προς το άτομο που το έγραψε.
2. Ειρωνικό προς τους ΠΑΟΚτζήδες.

Εμένα προσωπικά δεν με προσέβαλες άμεσα, αλλά όπως είπες, προσέβαλες τους φίλους του ΠΑΟΚ. Με προσέβαλες έμμεσα. Και για να το θέσω λίγο διαφορετικά, αν κάποιος έλεγε "οι Έλληνες είναι γαϊδούρια" εσένα δεν θα σε προσέβαλε? Εμένα θα με ανέβαζε την πίεση και κατά συνέπεια θα με προσέβαλε προσωπικά, διότι ανήκω στο σύνολο των Ελλήνων.

Λοιπόν, άς βάλουμε μία τελεία στο θέμα.
Τώρα μην απαντήσεις και πεις "γιατί ρε φίλε, τί έχουν τα γαϊδούρια"? ;-)