Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Λυμπερόπουλο "χτυπάει" ο ΠΑΟΚ


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται ότι είναι πλέον ο νούμερο ένα στόχος του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά. Ο "Λύμπε" έμεινε σήμερα το μεσημέρι ελεύθερος από την ΑΕΚ και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με την συνέχεια της καριέρας του, ο δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του. Ο Λυμπερόπουλος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και πριν από μερικά χρόνια, όμως τότε προτίμησε να παραμείνει στην ΑΕΚ.
Μεγάλος παίκτης ο Λυμπερόπουλος,και ας έκανε την ξερή με το καπελάκι της "Λουξ".Τώρα που έμεινε ελεύθερος,μάλλον θα τους πει το ίδιο σλόγκαν,όπως και στην διαφήμιση.Και στην Τούμπα να δεις τι πορτοκαλιές έχει.Ο ΠΑΟΚ πονάει στο γκολ και ο "Λύμπε",για μένα είναι κλάσεις καταλληλότερος και από τον Παπαδόπουλο αλλά και από τον Κωσταντίνου για την συγκεκριμένη θέση.

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Είναι μεγάλος ρε γαμώ το. Ωραίος, αλλά μόνο για ένα χρόνο, άντε δύο... 33 είναι αν δεν κάνω λάθος. Θα τον προτιμούσα από Παπαδόπουλο, αλλά να μην γελιόμαστε, ο Παπαδόπουλος είναι επικίνδυνος παίχτης παρόλο που είναι σε κάμψη.

exotrela είπε...

Ποιότητα,Παναγιώτη.Τελική προσπάθεια,φονικό ένστικτο και ταιριάζει πιο πολύ στην ομάδα και από τους άλλους 2

Μουτάφης είπε...

Εγώ τον θέλω ... Είναι έμπειρος στα Ελληνικά γήπεδα και βρίσκει δίχτυα με ευκολία ...