Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Συμφωνία Αταλάντα - ΠΑΟΚ για Μουσλίμοβιτς


Η επιμονή του ΠΑΟΚ στο θέμα του Μουσλίμοβιτς έφερε αποτελέσματα. Η Αταλάντα υπέκυψε στην πίεση που άσκησαν ο ΠΑΟΚ και ο Βόσνιος επιθετικός και συμφώνησε στην παραχώρηση του για 3 χρόνια στο Δικέφαλο. Η Αταλάντα δέχθηκε την πρόταση των 600.000 ευρώ που κατέθεσε τις τελευταίες ώρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στα σκληρά παζάρια που κράτησαν σχεδόν 15 μέρες είχαν τα θετικά για την ομάδα αποτελέσματα.

Η πολιτική του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα είχαν ως αποτέλεσμα ο Μουσλίμοβιτς να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βόσνιος επιθετικός μέχρι την Παρασκευή θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Μια πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ που μετά από χρόνια αποκτά με υπόσταση για την επιθετική του γραμμή.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σύμφωνα με την μέχρι τώρα παρουσία του στο «Καμπιονάτο» και την εθνική ομάδα της χώρας του έχει αποδείξει ότι είναι ο επιθετικός που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του στέλνοντας με ακρίβεια τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

3 σχόλια:

exotrela είπε...

Όντως τον χρειαζόμασταν αυτόν τον παίκτη γιατί μετά τα 18 γκολ του Μίετσελ η ομάδα αιμορραγούσε μπροστά.Μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση το παληκάρι,να μας βοηθήσει......

X-myalismenos είπε...

Απ το 2005-2006 πάντως η πορεία του είναι φθίνουσα.
Τόσο οι συμμετοχές όσο και τα γκολ λιγοστεύουν.
http://www.atalanta.it/atalanta/show.do?dispatch=page&area=muslimovic
Βέβαια άλλο Καμπιονάτο, άλλο Ελλάδα.
Ας περιμένουμε να τον δούμε λοιπόν.

exotrela είπε...

Η αλήθεια είναι αυτή,φίλε μου εξαρχιώτη,αλλά όπως είπες η superleague,είναι ότι πρέπει για ένα καλό come back.