Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ"ΓΑΥΡΟΙ"ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;;

Θα ήθελα σήμερα να θίξω μερικά ζητήματα που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό και θα τα βάλω κυρίως με μερικούς ομοιδεάτες μου που μιζεριάζουν και μου λένε τον τελευταίο καιρό πράγματα που με τρελλαίνουν και που ακούω και απο γαύρους.

Τον προηγούμενο Μάιο λοιπόν η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα γιατί κατα γενική ομολογία(ακόμα και κάποιων γαύρων)έπαιξε το πιο υποφερτό ποδόσφαιρο απο όλους τους υπόλοιπους και ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Φυσικά επειδή ζούμε στο ελλαδιστάν(η κοκκαλιστάν)της διαφθοράς και του παρακράτους το πρωτάθλημα κατέληξε στον πειραιά μαζί με μια στοίβα χαρτιά απο την Λωζάνη!'Οποιος,λοιπόν,είδε στις 20 Μαίου tv θα πρόσεξε οτι το τρελλό πανηγύρι είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ(απο 45000 ΑΕΚτζήδες) και όχι στο Καραισκάκη.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα play off οπου η ΑΕΚ άρπαζει δυο 4άρες.Εκεί άρχιζουν οι μεγάλες ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ!Αυτοί που αποθέωναν στο ΟΑΚΑ σαν τρελλοί μια εβδομάδα πρίν την ομάδα άρχιζουν να βλέπουν ξαφνικά οτι ο Ντέμης είναι πολύ λίγος για την ΑΕΚ,ότι θέλουμε μεταγραφές και οτι οι παίκτες αυτοί είναι πολύ λίγοι για την ΑΕΚ,θυμούνται ξαφνικά οτι δεν έχουμε γήπεδο(για το οποίο σε 6 χρόνια έχουμε κάνει μόνο 2 συλλαλητήρια με 1500 άτομα στο καθένα!!!Τόσο μας ενδιαφέρει..).Εδώ έχουμε την κατηγορία του κλασικού μαλάκα Ελληνα(που λέει και ο Γεωργίου) που αλλάζει άποψη απο την μια στιγμή στην άλλη.Τι να σχολιάσεις...

>

Τελειώνoυν και τα play-off και αρχίζει η κριτική."Δεν μπορεί ο κοντός,να έρθει ο τίγρης,μονο αυτός μπορεί να χτυπήσει το παρασκήνιο".Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν οτι έχει περισσότερα λεφτά και γι'αυτό πρέπει να μπεί...Το δεύτερο ενδεχόμενο,προσωπικά,δεν μου λέει τίποτα γιατί και πέρυσι είχαμε το χαμηλότερο μπάτζετ απο τους 3 μεγάλους αλλά μαζέψαμε τους περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο.Όσο αναφορά το πρώτο σκέλος εγώ απο μικρός έμαθα οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ.


Βλέπω λοιπόν τώρα οτι αυτές οι ΑΞΙΕΣ που είχαμε πάνε περίπατο για χάρη της βρωμιάς.ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ,ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ,ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ 1999 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Β'ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE KAI NA ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ(ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ 70 ΕΚΑΤ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ)ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ!!!Μιλάμε για μεγάλη μετάλλαξη τα ΑΕΚτζήδικα μυαλά.
Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας και δεν κινείται φύλλο.Μιλάω με μερικούς φίλους:"Μαλάκα Νίκο δεν πιστεύω να δώσεις τα λεφτά σου στον κοντό!"!Ακούς οργανωμένους που ΕΚΛΑΣΑΝ τον Μελισσανίδη(αυτοί που καίγονται για να γίνει το γήπεδο στην Ν.Φ) το 2006 στις εκλογές της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ να τον γλύφουν τώρα και να του ζητάνε να γυρίσει..και να τους κλάνει κανονικά(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)..και πάλι να του το ζητάνε..Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσουν κάποιοι.....Πλάκα θα είχε να επέστρεφε και να έφερνε τον "αγαπημένο"μας φτούσαν σε άσπρο άλογο..Πολύ θα γούσταρα να δώ τι θα έκαναν τότε..


Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα και αφού έχω ζητήσει με 5 μη κολλημένα μυαλά που δεν επηρεάζονται απο τρίτους και δεν προβατοποιούνται αποφασίζουμε να ανανεώσουμε όλοι μαζί τα διαρκείας.Ξεκινώ λοιπόν για τα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας για να τα ανανεώσω.Μέσα στο ΑΕΚSHOP βρίσκω 3-4 άτομα οι οποίοι συζητάνε μεν για τις μαλακίες του Ντέμη(εννοείται πώς έχει κάνει και μάλιστα αρκετές πολύ χοντρές)αλλά τουλάχιστον βγάζουν διαρκείας και ετοιμάζονται να ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ στην ομάδα την νέα χρονιά την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι ΑΕΚάρες βγαίνουν στα ράδια και ΑΡΑΧΤΟΙ απο τον ΚΑΝΑΠΕ κάνουν κριτική έχοντας άποψη για τα πάντα.




Την περασμένη εβδομάδα αναθάρρησα..Είδα οτι αρκετός κόσμος άρχισε να τρέχει στις μπουτίκ και να αγοράζει διαρκείας.Πήγα στο ΟΑΚΑ αυτή την φορά για να αγοράσω διαρκείας για μία φίλη μου και παρατήρησα οτι υπάρχουν και υγιή,σοβαρά μυαλά που ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ και ξέχωρα απο το ποιός είναι πρόεδρος αγοράζουν εισιτήρια για να είναι κοντά της.Γιατί πολύς κόσμος της ΑΕΚ άλλαξε τα τελευταία 4 χρόνια.Έκανε το γήπεδο συνήθεια.Έφτασε να μην πέφτει κάτω απο τα 15.000 διαρκείας(ας είμαστε στα 13000 ως τώρα)την στιγμή που όταν στην Νέα Φιλαδέλφεια μαζευόμασταν τόσοι σε κάποιον αγώνα(3-4 φορές τον χρόνο)πανηγυρίζαμε και λέγαμε οτι έχουμε πολύ κόσμο σήμερα.
Αυτά βέβαια δεν τα τονίζει κανείς απο όλους αυτούς που βγαίνουν στα ράδια(οργανωμένους και ανοργάνωτους)γιατί δεν μας συμφέρει να ακούγονται.

Η εύκολη κριτική είναι καναπεδάτη και λέει απλά"ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΙΓΡΑΡΟΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ..ΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ(ΣΤΗΜΕΝΑ;)"..Ε όχι ρε μάγκες..δεν θα γίνουμε σαν τους γαύρους..ποτέ..αν γουστάρετε να παίρνετε τέτοια πρωταθλήματα τραβάτε με αυτούς εκει κάτω.Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ,ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΧΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ-ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΣ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ) ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ 13000 ΚΑΙ ΟΧΙ 25000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ:"ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ,Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΧΙ"!

Υ.Γ.:ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!

Υ.Γ.2:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.







8 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Αν και δεν είμαι ΑΕΚτζής μπορώ να καταλάβω καλά αυτά που λες και να τα δικαιολογήσω ως ένα βαθμό.
Ομως στη ζωή όλα δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Κατά την γνώμη μου το καλύτερο γιά την ΑΕΚ θα ήταν να συμπλεύσει και ο Μελισσανίδης στην ΠΑΕ χωρίς να φύγει κανένας απ τους υπόλοιπους, γιατί βέβαια η επιτυχία μέσα απ το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση (και μιλάω γιά υγιή ποδοσφαιρικά κράτη και γιά κανονικές συνθήκες, όχι γιά την Ελλάδα).
Τέλος να πω πως έχεις απόλυτο δίκιο γι αυτό που γράφεις γιά την ερασιτεχνική.
Είναι ντροπή αυτή η εικόνα εγκατάλειψης...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Φίλε Εξαρχειώτη αυτοί οι δυό άνθρωποι(Ντέμης-Μελισσάν)είναι πράγματι η μέρα με την νύχτα.Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μελισσανίδης να συνεργαστεί με τίποτα.Θέλει να κάνει αυτός το κουμάντο,να είναι το πρώτο όνομα παντού.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ,ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΥ.Ε τέτοια άτομα με τρομάζουν όταν παίζει το ενδεχόμενο να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.
Οσο για τα χαμηλά μπάτζετ εγώ μιλάω για Ελλάδα τώρα..αν μιλάγαμε για Ισπανία και Αγγλία θα λέγαμε άλλα πράγματα και φυσικά δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα μιζέριας εκεί.

X-myalismenos είπε...

Ναι αλλά το χαμηλό μπάτζετ είναι ένα πρόβλημα και γιά την Ελλάδα.
Γιατί βέβαια όσο κακό είναι αυτό που έγινε πέρυσι, άλλο τόσο κακό είναι να τα φορτώνουμε διαρκώς στις παράγκες και τα κιόσκια και να τα χρησιμοποιούμε σαν άλλοθι γιά τις δικές μας αδυναμίες.
Κατά την γνώμη μου η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει ανάγκη από ρευστό, το βλέπεις άλλωστε απ τους παίκτες που χτυπάει.
Τί Βενετίδης και Μπασινάς τώρα;
Είναι παίκτες αυτοί γιά να κάθεται και να τους παρακαλάει η ΑΕΚ;
Φιλότιμες οι προσπάθειες του Δώνη να τα πάρει όλα επάνω του και να επιδοθεί σε...ασκήσεις θάρρους (δεν φοβάμαι-μας φοβούνται) αλλά δεν νομίζω πως φτάνουν.
Μακάρι να κάνω λάθος...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Δεν νομίζω οτι φορτώνουμε τα πάντα στις παράγκες.Υπήρχαν χρονιές που ο γαύρος και ο βάζελος ήταν ανώτεροι και εμείς κωλοχανείο και το παραδεχτήκαμε.Απλά απο τα 12 σερί π.χ. που παίρνει ο γαύρος τουλάχιστον στα 7 έχει κραχτό σπρώξιμο.Ο Βάζελος πήρε πρωτάθλημα το 2004,το οποίο άξιζε,δεν μίλησε κανείς.Του έκλεψαν και αυτουνού άλλο ένα το 1999 με τον Κυράστα.Πιο παλία τα έκανε και αυτός τα ίδια με τον Κόκκαλη.Έχουμε αδυναμίες σαν ΑΕΚ...αλλά το θέμα είναι οτι παίξτε μας 50-50 ρε σεις.Μην μας γαμάτε.
Οσο για τα ονόματα που αναφέρεις δεν μου λένε τίποτα..Σχολιάζω όσους αγοράζει.Όχι φήμες.
Ο Δώνης είναι ένας νέος,φιλόδοξος άνθρωπος και πρέπει να περνάει αισιοδοξία προς τα έξω.Προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω σε αυτόν.Με 2-3 καλές μεταγραφές ακόμα μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό θέλω να πιστεύω.

X-myalismenos είπε...

Α μπράβο
Με 2-3 καλές μεταγραφές.
Οχι με...αυτό που είπε ο Δώνης, αν είναι να ρθουν μέτριοι καλύτερα να μην έρθει κανένας.
Δηλαδή δεν υπάρχουν καλά αριστερά μπακ και καλά αμυντικά χαφ στην αγορά;
Το θέμα είναι αν έχεις λεφτά γιά να τα αποκτήσεις.
Οσο γιά τους Βενετίδη και Μπασινά, ε δεν νομίζω να ήταν μόνο φήμες.
Αν ήταν φήμες δεν θα απασχολούσαν τον Τύπο 2 μήνες...
Τώρα γιά το 50-50 δεν θα το δεις ποτέ στην Ελλάδα.
Ούτε το είδες, ούτε θα το δεις.
Και αναφέρομαι και στα πρωταθλήματα της ΑΕΚ επί Μελισσανίδη, όσο κι αν βέβαια παραδέχομαι πως σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ είναι η...αθώα της υπόθεσης.
Αλλά σε σχέση με τους ύπόλοιπους;
Είναι πιό ρηγμένη ας πούμε απ τον ΠΑΟΚ ή τον Πανιώνιο;
Κακά τα ψέμματα.
Οποιος έχει το μέλι δίπλα, βάζει και το δάχτυλο μέσα και το γλύφει.
Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά δυστυχώς είναι...

zagr είπε...

Φίλε, είσαι πολύ ρομαντικός για να παρακολουθείς ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα σου συνιστούσα να αρκεστείς σε πρωταθλήματα της βορείου Ευρώπης και μετά από 50 χρόνια να τα ξαναπούμε, αν υπάρχουμε.
Εδώ είναι η ζούγκλα του ελλαδιστάν και δεν γίνεται να επιβιώσεις με κουστουμάκι αρμάνι.
Χλευάζεις το Μελισσανίδη. Προφανώς ξεχνάς τι κέρδισε με την ΑΕΚ. Επίσης ξεχνάς - και αυτό είναι το χειρότερο – ότι τους τίτλους τους πήρε, (οι οποίοι είναι οι τελευταίοι της ομάδας μέχρι σήμερα), καθαρότατα, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο της εποχής και που πολλοί ουδέτεροι φίλαθλοι το έχουν μέχρι σήμερα ως σημείο αναφοράς.
Όσο για το χιλιοειπωμένο, πού ήταν ο τίγρης όταν ο ντέμης έσωζε την ΑΕΚ; έχω να πω το εξής επίσης χιλιοειπωμένο: αυτή ήταν η μοναδική προσφορά του ντέμη μέχρι σήμερα, ο τίγρης εκείνη την εποχή δεν ήταν δυνατό να βοηθήσει, διότι δεν είχε το απαιτούμενο πολιτικό έρεισμα και προφίλ του ντέμη.
Αναφέρεσαι ότι προτιμάς το 1 πρωτάθλημα στα 10 χρόνια και με την αξία μας. Μήπως πετάς στα σύννεφα, παρέα με το ντεμίνιο; Μετά το 1995, με τη γιγάντωση του τσάμπιονς λίγκ, τα οικονομικά συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα πλέον, που αναλαμπές τύπου ΠΑΟΚ (με Πάπριτσα) και ΑΕΚ (με Μπάγεβιτς) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δεν υπάρχει περίπτωση, επιχειρηματίες σαν τον κόκκαλη και το βγενόπουλο, να αφήσουν κάτι στην τύχη (φάνηκε άλλωστε περίτρανα φέτος).
Αναφέρεσαι στην επιστροφή παλιότερα του Μελισσανίδη, προκειμένου να τα ξαναρπάξει. Ξεχνάς ότι τον κάλεσαν τότε οι άσχετοι μάνατζερ της νέντμεντ, για να κάνει μόνο το ποδοσφαιρικό κουμάντο και ήταν η μοναδική χρονιά εκείνης της περιόδου, που η ομάδα έπαιξε μπάλα και βγήκε στα προκριματικά του τσάμπιονς.
Αναφέρεσαι στα συλλαλητήρια για το γήπεδο. Συγνώμη, στον 21ο αι. χτίζονται γήπεδα με συλλαλητήρια; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να αλλάξω δουλειά και να γίνω κράχτης.
Εσύ δηλαδή ως αεκτζής, είσαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά; Και επειδή, όπως λες είσαι, πες μας από πού αντλείς τόση αισιοδοξία;
Από το μέσο όρο ηλικίας της βασικής ενδεκάδας;
Από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας;
Από το φτύσιμο που δέχεται η ομάδα από τους εν λόγω στόχους (Μπασινάς, Βενετίδης);
Από το γεγονός ότι η ομάδα, απ ότι φαίνεται, αρκείται μόνο στους Ρίκα και Ενσαλίβα για τη σημαντικότερη θέση της ενδεκάδας;
Ότι το τελευταίο μήνα, που ενώ όλες οι ομάδες ενισχύονται, τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ περιλαμβάνουν μόνο (και στην κυριολεξία) συνεντεύξεις (φέτος θα το σηκώσουμε, φέτος θα δούμε έναν διαφορετικό Αρουαμπαρένα και πολλές άλλες τέτοιες αηδίες);
Που ενώ είναι τόσο κραχτή η αδυναμία της ομάδος στο αριστερό μπακ, κάνει προσφορά της πλάκας στον Πλασέντε; (του δίνει τα μισά από αυτά που παίρνει και δεν θέλει να πληρώσει την ομάδα του, λες και θα του κάνουμε χάρη αν τον φέρουμε στα σαλόνια μας;)
Από τη γιγάντωση του ΠΑΟ, που τα τελευταία χρόνια τον είχαμε από κάτω;
Ακόμη, ακόμη και από τα βήματα προόδου των ομάδων της Θεσ/νίκης; (αν δεν έφευγε ο Μπάγεβιτς από τον Άρη, ούτε τρίτοι φέτος, αν και τώρα ακόμη η τρίτη θέση είναι υπό συζήτηση).

ΥΓ (1)Τα παραπάνω, είναι καθαροί προβληματισμοί, εκτιμήσεις τεκμηριωμένες και δεν έχουν καμία σχέση με κινδυνολογίες και τα λοιπά γραφικά.
ΥΓ (2) Είμαι ένας από τους 13.000 κατόχους διαρκείας.
ΥΓ (3) Με το ντέμη, πρωτάθλημα θα πάρουμε, μόνο αν μετακομίσει η ΑΕΚ σε άλλη χώρα ή ξαναγεννηθεί ο …Αινστάιν

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗ:Συμφωνούμε στα περισσότερα.

ΝICK CAVE:Θα σου απαντήσω αριθμητικά σε όσα γράφεις..
1.Το ποδόσφαιρο για μένα απο τότε που άρχισα να το παρακολουθώ είναι μια πολύ όμορφη διασκέδαση,είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που δίνει χαρά σε πολύ κόσμο και νομίζω οτι είναι σωστο να το βλέπουμε ρομαντικά(τουλάχιστον σαν οπαδος έτσι το βλέπω)και όχι με την ψυχρή λογική των επιχειρήσεων.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ.
2.Συμφωνώ οτι ζούμε στην ζούγκλα του ελλαδιστάν μόνο που νομίζω οτι δεν είναι κακό να θέλω να μην γίνω και εγώ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ και την βρωμιά.
3.Τον τίγρη δεν τον χλευάζω.Παραθέτω γεγονότα.Ερχόταν και έρχεται στην ΑΕΚ(1999)όποτε υπάρχει μάσα και περιθώρια για να δοξαστεί(ανέγερση γηπέδου τώρα).Τα τίμια πρωταθλήματα που πήραμε απο το 1992-94 τα πήραμε γιατί εκείνη την περίοδο ο Βαρδινογιάννης είχε προβλήματα με τις επιχειρήσεις του,ο Κόκκαλης δεν είχε χωθεί ακόμα στα πράγματα και τα πρωταθλήματα παίχτηκαν στα ίσα.Την επόμενη χρονιά Ο ΤΙΓΡΑΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΧΑΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ C.L ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΕΤΜΕΝΤ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ 3 ΜΑΤΣ),ΞΑΝΑΝΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧ..ΤΟΥ.
4.Όσο αναφορά το 2004 κάνεις τεράστιο λάθος για το πολιτικό έρεισμα που λές.Ο τίγρης είναι πασίγνωστος για τις άκρες που έχει μέσα στην Ν.Δ.!Ακόμα και με Καραμανλή μιλάει.Ακόμα και έτσι να μην ήταν θα πρέπει να θυμάσαι οτι το μεγάλο τρέξιμο τότε με τα κόμματα δεν το έριξε ο Ντέμης αλλά ο Πέτρος Στάθης.Απλά εκείνη την εποχή ο ένας είχε αρχ..και ο άλλος κότεψε.Αν φοράμε παντελόνια έτσι είναι τα πράγματα.
Επειδή δεν μου αρέσει να ισοπεδώνουμε τα πράγματα...Ο Ντέμης σε προσφορά έχει δώσει πολύ περισσότερα απο τον Μελισσανίδη είτε σαν παίκτης,είτε σαν πρόεδρος.Και μόνο που κατάφερε να μας συσπειρώσει σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει ξανασυμβεί σε όλη την ιστορία της ΑΕΚ αυτό λέει πολλά.
5.Συμφωνώ σε αυτό που λές για Κόκκαλη-Βγενόπουλο όμως επειδή απο την φύση μου είμαι αισιόδοξος θέλω να περιμένω.....
6.Όσο αναφορά το γήπεδο..Εγραψα πουθενά οτι με τα συλλαλητηρια χτίζονται γήπεδα;Τα συλλαλητήρια γίνονται ως μορφή πίεσης για την αλλαγή μιας κατάστασης.ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 44;
7.Αντλώ αισιοδοξία για την νέα χρονιά απο τον προπονητή μας και απο τις ελπιδοφόρες μεταγραφές που κάναμε.Απ'οτι ξέρω μπάλα δεν παίζουν ούτε οι ηλικίες(Η ΜΙΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ),ούτε οι μεταγραφικοί στόχοι που εν τέλει μόνο στις εφημερίδες διαβάζουμε.Πάντως μου αρέσει που τσιμπάτε πολλοί με την προπαγάνδα των δημοσιογράφων και καταπίνετε αμάσητα τα περι φτυσίματων του Μπασινά και του Βενετίδη.Ειδικά με τον τελευταίο μάλλον ο κοντός το χάλασε το στορυ παρα ο τελευταίος έφτυσε.Όσο αναφορά τον Ρίκκα και τον Ενσαλίβα βιάζεσαι...Περίμενε..Δεν έληξε η μεταγραφική περίοδος.Γιατί τέτοια βιασύνη να τα χώσεις στην διοίκηση;
8.Γιγαντώθηκε ο ΠΑΟ;χαχαχα..Πότε;Εκτός του Ζιλμπερτο Σιλβα(τον οποιο πηρε μονο με 1.5 εκατ.ευρω-σου λεει κατι αυτο;;)γνωρίζεις κάποιον άλλον παίκτη απο αυτούς που έφερε;Οι ομάδες δεν γιγαντώνονται στα λόγια..στα γηπεδα γιγαντωνονται.Αυτη την αισιοδοξια φιλε μου μονο οι βαζελοι την εχουν και...οσοι δικοι μας θελουν να υποτιμησουν την διοικηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.Παίζει να έχουμε κάνει και καλύτερες μεταγραφές..απλά ας περιμένουμε να τις δούμε στο γήπεδο πρίν κρίνουμε με τόση ευκολία.
9.Για τα φαντάσματα περί Αρη θα γελάσω..Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί..ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ.ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..
10.Μου άρεσαν οι προβληματισμοί σου αν και σε μερικους νομίζω οτι είσαι κάπως επηρεασμένος απο τρίτους.Χαίρομαι πραγματικά που έχεις διαρκείας και δεν είσαι καναπεδάκιας.
11.Οσο για το πρωτάθλημα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός.Μπορούμε να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι μπαλάρα σαν εκείνη που παίζαμε το 96;Να κάνουμε και 2-3 καλές πορείες στην Ευρώπη;Να μας αναγνωρίζουν όλοι;ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΠΛΕΟΝ.
12.KATI ENTEΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ......

zagr είπε...

Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Θα πρέπει όμως να παραδεχτείς ότι εγώ είμαι πιο προσγειωμένος στην ελληνική πραγματικότητα.
Αν είσαι όπως λες ρομαντικός και θες την καλή μπάλα, κάνε σύγκριση τις περιόδους 91-95 & 2004-2008. Μήπως είναι η μέρα με τη νύκτα; Να μην σου κάνω τώρα την απλοϊκή ερώτηση, ποιος κυβερνούσε την 1η περίοδο και ποιος τη 2η; είναι πάντως γεγονός και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το αρνηθεί, ότι τα τελευταία 4 χρόνια, η ΑΕΚ έπαιξε ένα από τα χειρότερα ποδόσφαιρα της ιστορίας της. Ξεχνάς τις μέρες Σάντος; Ξεχνάς το χάλι με το Φερέρ; Εδώ, ο Κωστένογλου θαυμάστηκε, συγκρινόμενος με τους προκατόχους του, για να καταλάβεις το μέγεθος της κατάντιας. Παραδέχομαι βέβαια, ότι παρόλα αυτά – και μόνο λόγω της περιόδου Κωστένογλου – αξίζαμε φέτος τον τίτλο.
Λες ότι δεν γουστάρεις τη ζούγκλα. Ούτε εγώ τη γουστάρω, αλλά, ή θα πρέπει να συμβιβαστώ (χρησιμοποιώντας τα ίδια όπλα για να επιβιώσω) ή να καταφύγω στον πολιτισμό. Άλλη λογική λύση δεν υπάρχει. Εκτός και αν θεωρείς λύση την 3η θέση εσαεί.
Η ιστορία με το Μελισσανίδη είναι τεράστια και δεν μπορεί να αναλυθεί τώρα. Ο τίγρης το 95 μαζί με τον Καρρά, είχαν τα γνωστά προβλήματα με το νόμο και αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν. Για τον ίδιο λόγο, μετά από χρόνια, δεν ήταν δυνατό να αναλάβει την καμπάνια της σωτηρίας της ΑΕΚ. Σε αντίθεση με το ντέμη, που τότε ήταν άφθαρτος, δοξαζόταν σαν θεός, όχι μόνο από τους αεκτζήδες αλλά και από σύσσωμα τα ΜΜΕ. Ήταν η κόντρα του με τον κακό (έλεω Λαλιώτη) Ψωμιάδη, η αποχώρησή του από την Αθλέτικο για χάρη της ΑΕΚ, η προσωπικότητά που κουβαλούσε από ποδοσφαιριστής κλπ
Ο τίγρης όμως και μαγκιά του, επέστρεψε δριμύτερος. Και έχει και φράγκα και μεγαλύτερες άκρες. Άκρες που δεν είχε τότε. Και είναι και δοκιμασμένος. Ο δε ντέμης, πρόσφερε αυτά που μπορούσε και δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε άλλο!
Λες ότι κακώς υποτιμώ τόσο την ΑΕΚ. Εσύ, όταν λες ότι την περίοδο 91-95, εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες των αντιπάλων και πήραμε τα πρωταθλήματα, τι κάνεις; Μήπως ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ; Μήπως ξεχνάς ότι και ο ΟΣΦΠ είχε τις κακές του τα τελευταία χρόνια (και μάλιστα πολύ χειρότερες σαιζόν από αυτές με Προτάσωφ, Λιτότσεφκο, Μπλαχίν που τους τα παίρναμε), όσο για τον ΠΑΟ άστα, (αν εξαιρέσεις τη σαιζόν του Κυράστα είναι για τα πανηγύρια). Και ο ντέμης παρόλα αυτά τι έκανε; Να σου πω; Έδιωχνε Μόρα Τσιρίλο και έπαιρνε Ζεράλντο, Ασκάρατε. Χαίρεται!

ΥΓ(1). Άλλο παππούδες από ΜΙΛΑΝ και άλλο Δέλλας (Ελβετός δημοσιογράφος ρωτούσε στο euro το εξής «καλά αυτός παίζει ακόμη μπάλα;», Ριβάλντο (αλήθεια, τι περιμένεις από αυτόν φέτος;), Αρουαμπαρένα (ακόμη και ο αισιόδοξος Δώνης τον πήρε χαμπάρι και ζητά επιμόνως αριστερό μπακ, φαντάσου αν δεν πάρουμε τι θα γίνει πάλι φέτος από τα αριστερά και δεν έχουμε και τον Μπούρμπο…)

ΥΓ(2). Έχε χάρη που έφυγε ο Μπάγεβιτς από τον Άρη, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ φέτος τι θα μας έκανε ο Άρης. Πέρυσι βέβαια, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας στέρησε και το πρωτάθλημα και τα προκριματικά στο τσάμπιονς, έτσι δεν είναι;

ΥΓ(3). Ο τίγρης δεν παίρνει την ερασιτεχνική, γιατί δεν τα κατέχει και δεν τα γουστάρει τα άλλα αθλήματα. Δηλαδή, αν έχεις λεφτά σήμερα, σώνει και καλά, θα πρέπει να πάρεις το σκάκι, το πιγκ πογκ και το μπάντμιντον της αγαπημένης σου ομάδας, για να αποδείξεις ότι την αγαπάς. Έλα τώρα;

ΥΓ(4). Ο Τίγρης δεν ξέρω αν μπορεί να νικήσει τους άλλους 2, αλλά σίγουρα μπορεί να τους πολεμήσει. Και δεν θα περιμένει βρε αδερφέ το Μπασινά για 3 μήνες, έλεως! Ούτε θα κάνει πρόταση σε δεσμευμένο ποδοσφαιριστή, δίνοντας τα μισά από αυτά που παίρνει και τζάμπα της ελευθέρας του; Αυτά εκθέτουν την ΑΕΚ. Και οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ που παρακολουθούν από κοντά, δεν λένε μαλακίες.

ΥΓ(5). Ερώτηση κρίσεως: Αν τραυματιστεί ο Ρίκα, ποιος θα είναι μετά ο κινητήριος μοχλός της φετινής ΑΕΚ;