Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Που καταντήσαμε,αδερφέ μου.......

Ειλικρινά,βρίσκω γελοίο το να διαφημίζει κάποια ομάδα τα εισιτήρια διαρκείας για την καινούρια σαιζόν.Είναι αφύσικο,ρε παιδί μου. Δεν κολλάει.
Χάνει την ποδοσφαιρική του αίγλη,την αλητεία του.
Τώρα αν υπάγεται στις τακτικές-τεχνικές του σύγχρονου management,για μένα πάλι δεν έχει θέση στο χώρο.
Είναι αδιανόητο αν το σκεφτεί κανείς.

Δεν μπαίνω στον κόπο να συγκριθώ με μπουντεσλίγκα,πριμέρα ντιβιζιόν ή πρέμιερ λιγκ γιατί θα με πάρει ο αναγνώστης στο ψιλό και με το δίκιο του.Ta sold out τα έχουν για πλάκα,λες και η Madonna κάθε Σαβ/κο δίνει εκεί συναυλία.Είναι έτη φωτός μπροστά.


Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Άρης μπαίνουν σ'αυτή τη διαδικασία και δεν μπορώ να καταλάβω το όφελος.Άντε ο Αστέρας Τρίπολης είναι ανερχόμενη δύναμη "νεοφώτιστος",που και πάλι δεν δικαιολογείται λόγω του ότι εδρεύει σε μία μικρή επαρχιακή πόλη και αφού είναι ο μόνος εκπρόσωπος της ευρύτερης περιοχής θα δίνουν το παρών,όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι.

Δηλαδή,τι κερδίζουν?

Έσοδα?
Προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων?
Κύρος?

Όσοι είναι να πάρουν εισιτήρια,θα πάρουν.
Δεν χρειάζονται ερίσματα και γελοία τηλεοπτικά σποτάκια.
Το μόνο που κερδίζουν είναι η ντροπή και η στεναχώρια όσων έχουν ήδη αγοράσει.Ειδικά το σποτ του Άρη,είναι κωμικοτραγικό.Ήμαρτον,που λέει και ο Γεωργίου.

Εγώ σαν Παοκτσής είμαι περήφανος για τον λαό μου και την ανιδιοτελή αγάπη που έχει για την ομάδα του.Άλλωστε τα τελευταία χρόνια αυτό με κρατάει ζωντανό σαν σωματείο. Περήφανος,λοιπόν.Όπως θα νιώθει και ο Αριανός φίλος μου,αν αποσύρει η ΠΑΕ Άρης το γελοίο σποτ.Ο φίλος που με παρότρυνε να γράψω το συγκεκριμένο κείμενο.


ADIOS