Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

4 XΡONIA XAMENA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...



ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΝΑ ΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.


ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1989-1997 .


ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 .


ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ

1 ΓΗΠΕΔΟ
2 ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ [ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ]

3 ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ

4 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ [ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ]

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ .



ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ [Π ΜΕΓΑΛΗ]ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ [ΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΟ ,ΤΟΝ 1 ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΕΗ ]ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ .



ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ [ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ]

ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ .
ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝ ,ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ,
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ.
ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ .
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΥΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΜΕ ΡΕΚΟΡ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ;

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ .... ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ .....ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΤΕΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ..ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ;

8 σχόλια:

Βάσκες είπε...

Δεν έχεις άδικο.

Δυστυχώς αντί να κυνηγάμε το πρωτάθλημα έπρεπε να κυνηγάμε (με σειρά προτεραιότητας):

1. Προπονητικό
2. Θέαμα
3. Γήπεδο

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια..Μαρθα Βούρτση-Ελένη Χατζηαργύρη..
Εντάξει είπαμε έχει κάνει μαλακίες ο κοντός αλλά ας σταματήσουμε λίγο να είμαστε ισοπεδωτικοί.
Και στην τελική ας γίνει και λίγο κριτική σε όλους εμάς τους μαλάκες τους οπαδούς που θυμόμαστε το θέμα του γήπεδου(ενα συλλαλητηριο ανα 2 χρονια με μαζεμενα 1000 ατομα ειναι οι προσπαθειες που κανουμε) ανάλογα με τα φεγγαρια μας...
Εξω απο τον χορο πολλά λόγια λέμε όλοι..ακουω συνεχεια γκρινια αλλα στην ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ μονο 300 είμαστε γραμμένοι και ταμειακώς εντάξει..
Ε λοιπόν φίλε Κώστα ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και μετα ο καθε κοντος.Και επειδή θέλω να πιστευω οτι εχεις αρχιδια και δεν εισαι λαικιστης περιμενω σε επομενα post να γραψεις ποσο γαμιομαστε ολοι οι ΑΕΚτζηδες πατοκορφα και οτι δεν εχουμε δικαιωμα να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ γηπεδα οταν ειμαστε ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.
Ειναι εύκολο να κάνουμε φτηνή πολιτική...Η μαγκιά είναι να μην είμαστε επιλεκτικοι στην κριτικη μας!

Ενας ΑΕΚτζής που βαρεθηκε την γκρίνια...

HAMMER είπε...

Εγω παιδια σαν ουδετερος παρατηρητης εχω να πω οτι πρεπει να σταματησετε να κανετε υποδειξεις στον ΝΤΕΜΗ αλλα και στον ΔΩΝΗ με πινακακια και συστηματα,και να αφησετε να ολοκληρωθουν πρωτα οι μετεγραφες.
Οσο για τον ΝΤΕΜΗ,αν δεν υπηρχε η ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ.Τοτε που υπηρχε το προβλημα που ητανε ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ;
Τελος για τον ΔΩΝΗ ειναι ο καλυτερος Ελληνας προπονητης και αφηστε τον πρωτα να δουμε το εργο του και μετα να τον κρινουμε.
Ε οχι ρε παιδια να λετε στον ΔΩΝΗ ποιο συστημα και με ποιους να παιξει.ΕΛΕΟΣ.
Ο ανθρωπος δεν εχει φτασει τοσο ψηλα τυχαια και για να φτασει καποιος στο σημειο να του κανει υποδειξεις πρεπει να ειναι τουλαχιστον ισαξιος του.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΧΕΙ.
ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

Μπλέκ είπε...

ΝΙΚΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 2004 ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΙΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ..
ΓΡΑΦΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
ΝΟΜΙΖΩ ΤΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,,[ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΖΟΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.]
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΚΙΖΩ ΤΗΝ ΑΕΚ;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ .. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ +ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ..ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΠΑΛΙ ...ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΙΚΟΙ ΝΤΕΜΙΚΟΙ

Μπλέκ είπε...

ΗΑΜΜΕΡ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ [ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ]ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΦΙΛΕ ΗΑΜΜΕΡ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΄[ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ] .ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ[ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ]ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ..
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑ ΜΗ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η ΟΧΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΣΗΣ ...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Όχι φίλε μου,δεν νομίζω οτι θές να κακίζεις.Θέλω να είμαι καλοπροαίρετος απέναντι σε όλους τους αδερφούς ΑΕΚτζήδες.
Το 2004 έκανε και ο Νικολαίδης το καθήκον του..εκτός απο τον κόσμο που αναφέρεις.Αυτό σημαίνει οτι εκεί τελειώνουν οι υποχρεώσεις όλων μας;
Τον Ντέμη επίσης δεν τον εμπιστεύτηκε η original απ'οτι ξερω..αλλά ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.Η οριτζιναλ δεν νομιζω οτι ειναι τα 25000 διαρκειας...
Και να σου πω και κατι;Αν δεν ειχαν πεσει οι 4αρες στα play off μια χαρα θα ειμασταν τωρα...oυτε τα προπονητικά θα θυμόμασταν τώρα ούτε τπτ..θα τα είχαμε όλα γραμμένα όπως κάνουμε κατα την μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς.

Μπλέκ είπε...

NIKO ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟΥΣ . Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ .ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ [ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ] ΗΘΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ Π ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ [ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ]ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ..
Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΜΕΝΗ Η ΑΕΚ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΣΤΡΟ [2004]ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΛΕΩ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ.
ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΣΙ ΚΑΤΙ 4 ΜΑΤΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ..

zagr είπε...

1. Ρε παιδιά, αυτή την καραμέλα με το Ντέμη που έσωσε την ΑΕΚ και τον Τίγρη που εξαφανίστηκε, βαρέθηκα να τη τρώω. Τα είπαμε χιλιάδες φορές. Οι συνθήκες της εποχής ευνόησαν το Ντέμη να κάνει την κίνηση της σωτηρίας, σε αντίθεση με το Μελισσανίδη. Αυτό όμως τι σημαίνει; Ότι από τότε θα πρέπει να συγχωρούμε τα πάντα στο Ντέμη και να καταριόμαστε για πάντα το Τίγρη;

2. Τα συλλαλητήρια δεν φτιάχνουν γήπεδα. Άλλα πράγματα χρειάζονται. (εκτός και αν ζούσαμε στον κάμπο και είχαμε τρακτέρ...)

3. Είναι τόσο παράλογη η κριτική σε έναν προπονητή, όταν αποφασίζει να χτίσει ομάδα με τους Δέλλα, Αλεξόπουλο, Γεωργέα, Αρουαμπαρένα, Μαϊστόροβιτς, Λύμπε (πριν φύγει), Ρίμπο και σα να μην έφταναν αυτοί, επιζητά επιμόνως τους Μπασινά και Βεβετίδη, προς τι, για ανανέωση;;;