Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Πρωταθλημα - θρίλερ

- Που 'σαι μάστορα... Πιασε δυο κιλα αγωνία και μισό ανατροπές βαθμολογίας και κοψτες φέτες ψιλές, και τυλιξέ τα θα τα πάρω μαζί μου σπίτι.... Αμασητα θα τα φανε τα παιδια! Ναι ρε σου λεω, μεχρι και ξυλο θα παιξουνε!

Και το ελληνικο ποδοσφαιρο προς τη δοξα τραβά. (γελια κονσερβα εδω παρακαλω και σε ριπλεϊ το Euro στα χέρια οποιου θέλετε)


(οποιο ονομα και να βαλετε μια χαρα θα ταιριαζει)


Κατα τα αλλα θα εχουμε να λεμε οτι το φετινο πρωταθλημα ειχε αγωνια, ανεδειξε ομαδες (Αρη, Αστερα Τριπολης για παραδειγμα αλλα και αλλες) και διαφορα αλλα φαιδρα. Και κανεις δεν θα δει οτι ολο αυτο το πανηγυρακι στηριχθηκε στην πληρη ανυπαρξια των μεγαλων του κεντρου. Χωρις λεφτα και επενδύσεις κύριοι το μονο που θα αλλαζει ειναι το ονομα της ομαδας που θα αποκλειεται στην ευρώπη. Καληνύχτα σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΆΚΙ σε γουστάρω σαν pressakia κάνεις ότι μπορείς, καταλαβαίνω και την αγωνία σου να ''σηκώσεις'' ελκυστικό τίτλο στο post , αλλά , να σαι σίγουρος ότι το real είναι πάντα πιό τραβηχτικό , πες απλά ''στημένο πρωτάθλημα θρίλερ''...ελκύει περισσότερο και δεν χρειάζεται να κοροϊδεύεις ούτε τον εαυτό σου ουτε τους άλλους..με το συμπάθειο έτσι ?

Ανώνυμος είπε...

υ.γ. ...και μην μ αρχίσεις ''έχεις αποδείξεις'' και παπαριές γιατί θα σε πώ Νεοέλληνα στην καλύτερη...keep walking :-)

Dr. Feleki είπε...

οχι ρε φιλαρακο ασκητη, εγω το γραφω για να χαρουμε ολοι...

Οσο το να "σηκωσω" ελκυστικο τιτλο ναι ειναι η επιδίωξη μου. Αλλωστε γι' αυτο γινανε και οι εφημεριδαδες πλουσιοι μακακας ειμαι εγω να μη γινω;

Χαχαχαχαχα...γελασα μεσημεριατικα... Ποιος να το ελεγε οτι θα γινομουνα και εκδοτης... Αντε να εισαι καλα...

Dr. Feleki είπε...

Υ.Γ. Οσο αφορα τις αποδειξεις ειναι το μεγαλο μου προβλημα. Παντα εχουν οι αλλοι και ποτε εγω γμτ... Κριμα, κριμα... Αλλα που θα μου παει θα βρω και που τις βρισκουνε.