Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

ΚΑΛΟΝ & ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ

KALON & Κωστένογλου

Τελικά να ξέρουν ότι πάμε στο γήπεδο για να δούμε τον Ribaldo Blanco Kalon και όχι Κωστένογλου

Και ειδικά σε ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο ....

7 σχόλια:

Christos είπε...

Σίγουρα οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τον Καλόν μέσα στο γήπεδο,αλλά ήταν σωστό αυτό που έκανε ο Κωστένογλου.
Μετά από τόσο "κρούσματα" διατάραξης της ηρεμίας στα αποδυτήρια, κάτι έπρεπε να γίνει για να μην διαλυθεί τελείως η ομάδα.
Ο λόγος που έφυγε ο Φερερ, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι φυσικά, ήταν γιατί δεν τον συμπαθούσαν οι παίχτες. Δεν γίνεται να μην συμπαθούν κανέναν προπονητή οι παίχτες της ΑΕΚ.
Με την κίνηση αυτή "διασφαλίζεται",νομίζω, η ηρεμία για τους υπόλοιπους αγώνες, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα είναι 3(του πρωτααθλήματος) και 6 (των playoff...εεε....αγώνες κατάταξης ήθελα να πω).

Panagiotis είπε...

Καλά... Δεν υπάρχει πειθαρχία. Βάλ'τους στον πάγκο και ας υποστείς τις συνέπειες, να μάθουν τα μαλακισμένα που γίναν βεντέτες... και δεν δίνουν το χέρι στον προπονητή, φανερά, για να δείξουν ότι είναι μάγκες, τά άξεστα... Ποιός ξέρει από τι κωλοχώρια είναι, χωρίς κοινωνική συμπεριφορά και τώρα δίνουν και το παράδειγμα και στους υπόλοιπους. Φιλαράκι, το ποδόσφαιρο είναι ομάδικό άθλημα και όχι το άθλημα του Μπλάνκο και του Ριβάλντο, ο πρώτος χωρίς τεχνική ο δεύτερος που σέρνεται... εσείς οι φίλαθλοι πρέπει να τους κράξετε άγρια... όχι να τους λέτε μπράβο για τις παπαριές τους...

Κώστας είπε...

Ο κυρ Ντέμης έπρεπε να ξεκινούσε να μοίραζε πρόστιμα απο την πρώτη στιγμή.
Αν τσιμπούσε το προστιμάκι του ο Ριβάλντο, όλα θα ήταν μια χαρά τώρα.

Η εικόνα που υπάρχει αυτήν την στιγμή στα αποδυτήρια της ομάδας αντικατοπτρίζει την εικόνα του αθλητικού σωματείου γενικότερα.
Εγώ ξέρω ότι το ψάρι βρωμά απο το κεφάλι.
Ο πρόεδρος της κάθε εταιρίας είναι ο βασικός υπεύθυνος για την μορφή που θα έχει η επιχείριση.

Ο κυρ Ντέμης φαίνεται ότι την ψιλοέχασε την μπάλα....

tzonakos είπε...

Και ποιος σε ρώτησε ποιον θα δείς ;
Εγω ξερω οτι αν κάποιος αγαπάει την ομάδα του πάει γήπεδο να δει ΟΛΗ την ομάδα !
Σωστά ; Καλη επιτυχία πάντως στην ΑΕΚ αυριο.

Lexaionarios είπε...

O ΝΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ Τ0 ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΩΝ ΡΙΜΠΟ, ΜΠΛΑΝΚΟ, ΚΑΛΟΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ?

zagr είπε...

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι", αυτή είναι η λογικότερη άποψη. Όταν αγοράζεις από τα αζήτητα ποδοσφαιριστές με άσχημο παρελθόν, μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνοί, είναι επόμενο να υποστείς και τις συνέπειες. Γιατί εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας ποδοσφαιριστής με τόσο βεβαρημένο παρελθόν, θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε παναγίτσα στην Ελλάδα και μάλιστα σε αυτήν την ΑΕΚ. Όσο για το Ρίμπο, ομοίως μία τέτοια επιλογή, (ποδοσφαιριστής σούπερ σταρ αλλά μόνο κατ` όνομα πλέον), θα έχει τις αντίστοιχες συνέπειες (δεν δέχεται εντολές από προπονητές επιπέδου Κωστένογλου και ταυτόχρονα ασήμαντη προσφορά). Ο δε Μπλάνκο, έρχεται να προστεθεί στους τόσους πολλούς λατίνους που έχει η ομάδα και που ως πιτσιρικάς, έχει πάρει και τα ελαττώματά τους. Κακά τα ψέματα, οι λατίνοι πρέπει να λιγοστέψουν, γιατί δεν διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και όταν μαζεύονται πολλοί, δημιουργούν προβλήματα. Εννοείται βέβαια ότι ο Μπλάνκο θα πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά χάθηκαν οι Ευρωπαίοι ρε παιδιά; Είδατε ο Μάχο, τι υπόδειγμα επαγγελματία είναι;

Ανώνυμος είπε...

6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΙ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ?ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΑΠΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!...ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ!