Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Σωκράτη γερά. Παρ’ το στα χαρτιά!

Το γκράντε ντερμπόνε ντι καμπιονάτο Ελλένικο που θα διεξαχθεί το καλιπλάστικο ΟΑΚΑ την Κυριακή, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το εάν το βαρύτιμο μπρίκι της Σούπερ Λίγδας θα καταλήξει στον Σωκράτη με την βοήθεια μίας μάλλον ανήθικης ένστασης σε βάρος της αδύναμης Καλαμαριάς (Διαφορά <3 βαθμοί από τον δεύτερο), αν θα καταλήξει στον Σωκράτη άνευ αυτής ή αν ρε παιδί μου θα σπάσει λίγο αυτή η γαυρίλα.

Αντιμέτωπες θα τεθούν:

Στη μία γωνιά του ρινγκ το καμάρι του Πειραιώς και της μισής Ελλάδας, που πάει με τον ισχυρό και την ομάδα του τόπου του την συνδέει με Ζιμπάμπουε, γιατί είναι όφες (Όπου φυσάει ο άνεμος) και θέλουν να είναι με τον ισχυρό και όχι να ανέβουν στην κορυφή από τα χαμηλά, γιατί αυτό θέλει εργασία και μεράκι και δεν περισσεύει χρόνος για φραπόγαλο.

Επικίνδυνοι για ανακοπή λόγω ηλικίας: Πρενδραγίτσιος Τζωρτζεβίτσιος αυτός ο φρεσκο ΕΛ-λην, Κοβάσεβιτς. Οι υπόλοιποι δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις με αυξημένο ρίσκο. Καλό κουπόνι κυκλοφορεί και για θλάσεις.

Στην άλλη γωνία του ρινγκ, η εκπρόσωπος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, η πορφυρογέννητη ΑΕΚ, η ομάδα της προσφυγιάς, του Μίμη Παπϊωάννου, του Καζαντζίδη, της λατέρνας της φτώχειας και του φιλοτίμου και του 100% Πολίτη Αντώνη Καφετζόπουλου.

(Αχέμ, κάτι που φαίνεται να ξεχνάει η μαθητιώσα νεολαία συχνά είναι η προσφυγική καταγωγή του σωματείου, από τις οριστικά χαμένες πατρίδες, αφού ότι και να λέει ο +Λιακό+ για το 2024, η Ελλάδα Κωνσταντινούπολη δεν ξαναβλέπει).

Επικίνδυνοι για ανακοπή λόγω ηλικίας: Ριβάλδος, Κολοσσός της Ρόδου. Οι υπόλοιποι δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις με αυξημένο ρίσκο. Το κουπόνι των θλάσεων έχει μεγάλες αποδόσεις αλλά ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας για τους παίκτες.

Λοιπόν, δύο ομάδες που παίζουν μπάλα εμετό (τα 2 ½ καλά παιχνίδια του Γαύρου εις τας Ευρώπας δεν αλλάζουν την εικόνα) θα βασανίσουν αλύπητα το τόπι και τα νεύρα κάθε ποδοσφαιρόφλου. Τουλάχιστον δική μου ελπίδα είναι ο εγκέφαλος του Θωμά Μαύρου να εκπέμψει ισχυρό τηλεπαθητικό μήνυμα στους εγκεφάλους των παικτών με τα κιτρινόμαυρα, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι.

Μετά όλα είναι ανοικτά για το πρωτάθλημα, αρκεί φυσικά να γκρεμιστούν και 21 φούρνοι.

Α, και που’σαι Ντέμη; Τέτοιες παπαροδηλώσεις «Αν θέλουν να παίρνουν πρωταθλήματα οι οπαδοί μας ας γίνουν Ολυμπιακοί η Παναθηναϊκοί» μην ξανακάνεις. Εκτίθεσαι.

1. Σκέψου τα νεύρα των Βάζελων που έχουν γίνει τσατάλια. Ποια πρωταθλήματα;

2. Η ΑΕΚ ποτέ δεν είχε εφοπλιστές, πετρελαιάδες και δε συμαζεύεται στο τιμόνι της και τους τίλτους που έχει πάρει, τους έχει πάρει με τους παικταράδες που είχε κατά καιρούς και τον πιστό Μικρασιάτη κατά βάση κόσμο της. Μην μας υποτομάς και μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

Και γι αν μάθετε τι πάει να πει μπάλα πάρτε ένα Ιερόν +Βίδεον+ με πραγματικούς παικταράδες και όχι αυτή η αηδία που πασάρεται για Σούπερ Λίγδα, σόρυ Σούπερ Λίγκα…

2 σχόλια:

geokalp είπε...

πολύ ωραίο ποστ!
τώρα θα δω και το video

geokalp είπε...

άψογο το video, κρίμα που ήταν το τελευταίο του!
εκτός Μαραντόνα, o Μεντιέτα και του Ρίμπο...