Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Κάποιος πρέπει να αρχίσει να μοιράζει πρόστιμα



Μόλις γύρισα από το γήπεδο...

Δεν στέκομαι καθόλου στο αποτέλεσμα..

Ότι και να πω νομίζω τα είδατε κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς...

Όπως και να έχει ήθελε να έχεις πάρει πολλά βότανα για να μπορέσεις να παρακολουθήσεις την ομάδα...

Ακόμα δεν έχω δει αν ήταν πέναλτι στο 1ο ημίχρονο αυτό της Καλαμαριάς αλλά έχω την αίσθηση ότι αν δινόταν δεν θα είχαμε να λεμέ τίποτα... τώρα ισα ισα πολύ φοβάμαι ότι θα το κάνουν σημαία τους τα αρδάκια εν' όψη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Πάλι καλά που το ακυρωθέν γκολ μας ήταν offside..

Στο 1ο ημίχρονο πολλά χιλιόμετρα από τον Μπούρμπο ο οποίος μου άρεσε αν μάλιστα καταφέρει να συνδυάσει την εκρηκτικότητα με την τελική προσπάθεια και σοβαρότητα τότε η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να ψάχνει συνταξιούχα αριστερά μπακ.
Αυτός που όμως ξεχώρισε στον αγώνα ήταν ο Παπασταθοπουλος απο εκεί και πέρα μια από τα ιδία.. μια ΑΕΚ νωθρή χωρίς σύστημα χωρίς φαντασία και εκεί στο κέντρο να γίνεται για άλλη μια φορά το εύκολο λάθος..

Μόνη ευχάριστη νότα η επάνοδος του Νικόλα του Γεωργέα

Η αλλαγή του Μπλανκο ήταν κάτι που δεν άρεσε στην κερκίδα και δεν την κατάλαβα να πω την αλήθεια... Oτι έφυγε τσαντισμένος ήταν ηλίου φαεινότερο τον αποθέωνε όλη η κερκίδα και αυτός ούτε καν κοίταξε ... τρέχοντας φουριόζος στα αποδυτήρια..

Όπως και να έχει ηταν φάουλ η συμπεριφορά του οσο και να ειχε δίκιο οσο και αν πήγαν μετα να τα καλύψουν τόσο αυτός όσο και ο Κωστένογλου .. (τα δεν είδα το χέρι είναι δικαιολογίες του κώλου..)

Καλό είναι να περάσει και αυτό στο ντούκου όπως και του Ribo ελέω του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά κάποιος πρέπει να αρχίσει να μοιράζει πρόστιμα για τέτοιες συμπεριφορές...

Όπως και να έχει πάμε γερά για τον υπέρ πάντων αγώνα την Κυριακή μήπως και σώσουμε την χρονιά (αν μπορεί να συμβεί αυτό).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μινόταυρε δε θεωρώ πως υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει το δικαίωμα να μοιράσει κάποιος πρόστιμα σε αυτή την ομάδα..Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...Ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει,θα ήταν ο ίδιος ο Νικολαίδης..Μιά στιγμή όμως!Ο Ντέμης δεν είπε την Παρασκευή ότι έχει βρει τον προπονητή που θέλει η ΑΕκ,αλλά δεν τον πλησιάζει γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα;;Επομένως δεν μπορείς να τελειώνεις δημοσίως τον Κωστένογλου και μετά να ζητάς από τους παίκτες σου να τον σεβαστούν...Εδώ δεν τον σέβεσαι εσύ ο ίδιος.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Τι ήταν το ακυρωθέν μας γκόλ;Οφσάιντ;;;χαχαχαχαχαχαχα..