Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Περι φιλικών


Γειά σας.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
Αφορμ'η αυτή η ακατάσχετη οργιώδεις φημολογία περι φιλικού στην Λειβαδιά.
Τι εγινε ρε παλικάρια δηλαδή εσεις που ρίξατε τεσσάρες εκει ηταν ολα καλά ? Οι ομδάρες σας παίξανε την μπαλάρα τους στην Βοιωτία και περάσανε περίπατο τον φονέα των γιγάντων. Δηλαδή ηταν μόνο για τον Ολυμπιακό δύσκολο να κάμψει αυτόν τον αντίπαλο, και χρειαζόταν να παίξει ο Λεβαδειακός χαλαρά ? Ασχοληθείτε καλύτερα με τις ομάδες σας και κοιτάξτε λιγο πως κερδίσατε εσείς τους βαθμούς, είτε 1 είτε 3. Οφσάιντ ανύπαρκτο και πέναλντυ που θα το σφύραγε και ο Ντέμης στον Ζήκο. Αλήθεια ο διαιτητής Κε Ζήκο ήταν πάλι χεσμένος? Πήγες και κοντά του και τον χαιρέτησες ως αρχηγός στην αρχή του αγώνα. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Αντε γειά, την πλάτη μας κοιτάτε πάλι οπως αυτήν του Αργεντίνου στην φωτογραφία.

4 σχόλια:

Κώστας είπε...

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναικός έπαιξαν στην Λειβαδειά την 3η και 7η αγωνιστική αντιστοιχα. Σε εκείνες τις αγωνιστικές ο Λεβαδειακός μπορούσε να κατατάξει τα παιχνίδια αυτά στα χαμένα και να μην τα χτυπήσει.
Τώρα όμως 4 αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται κάτω απο τηνζώνη του υποβιβασμού και θα περίμενε κανείς να δει λίγο πάθος απο την ομάδα.
Θα σου δώσω δίκιο αν δώ την ΛΕιβαδειά να παίζει το ίδιο ανέραστα και στις άλλες αγωνιστικές με Εργοτέλη ΠΑΟΚ Αστέρα και Βέροια...

Apostolos Z είπε...

Καλημέρα σας και από μένα.
Ο Λεβαδειακός δεν έπαιξε «ανέραστα», προηγήθηκε και έπαιξε όσο μπορούσε, όμως η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι αυτή που αποτυπώθηκε στο τέλος.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν θα καταφέρει να παίξει εναντίων των άλλων που πάνε μαζί για φούντο και όχι να κατατάξει παιχνίδια με αντιπάλους τους αρκετά δυνατότερους του.

Κάποτε ο Ολυμπιακός του έδωσε ένα παιχνίδι για να σωθεί και αυτή η ομάδα το πέταξε στα σκουπίδια και πήγε κατ’ ευθείαν στη Β’ Εθνική.

Οπότε τους πόθους του καθένα ας μη τους κάνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και άλλα τέτοια όμορφα.

Lexaionarios είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ...ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Μόνο που λές την μισή αλήθεια φιλαράκο για την ΑΕΚ...συνήθειο των γαύρων είναι αυτό άραγε;
Εκτος απο το πέναλντι που δεν έδωσε στην Καλαμαριά ακύρωσε κανονικό γκόλ της ΑΕΚ με την έναρξη του β'ημιχρόνου.
ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ.