Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ)


Με έκπληξη διαβάσαμε την συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου στην sporday σήμερα. Ο κ. Βγενόπουλος είπε κατά λέξη ότι "πρέπει να είμαστε (οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού) ευγνώμονες στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη". Ναι καλά διαβάσατε μας δουλεύει ,και μας λέει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη που από το 1979 ασελγεί πάνω στην Ιστορία της ομάδας μας, πρέπει να την ευγνωμονούμε επειδή μετά από 29 χρόνια παρουσίας στην διοίκηση της ΠΑΕ ,έχει πάρει λιγότερο από 10 πρωταθλήματα , την στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας έχει σαρώσει. Ο κ. Βγενόπουλος καλό θα ήταν μετά την επίθεση που δέχεται από τα κανάλια των Βαρδινογιάννηδων (MEGA, STAR) εάν δεν μπορεί να κάνει πίσω ,και να αφήσει τον Γιαννακόπουλο να ηγηθεί. Δεν είναι δυνατόν να γλείφει τον Βαρδινογιάννη για να πουλήσει, αφήνοντας τον μάλιστα να μείνει μέσα και να κάνει παρασκηνιακά κουμάντο. Δεν θα κάνουμε ακόμα πλουσιότερο τον Τζίγγερ, θα ήταν προτιμότερο να βλέπουμε μόνο τις επιτυχίες στο μπάσκετ παρά να παρακολουθούμε την ομάδα να ξεφτιλίζεται, και από πάνω να λέμε και ευχαριστώ στην οικογένεια που "μίκρυνε" την ομάδα μας.

7 σχόλια:

takola είπε...

Δε νομίζω ότι πρέπει να κολλάς σε μια δήλωση.
Το θέμα είναι ότι ο Βγενόπουλος, εμένα τουλάχιστον, ακόμα δεν με έχει πείσει ότι θέλει όντως ν' αγοράσει.
Και στον ΠΑΟΚ βγαίναν κατά καιρούς διάφοροι κι απασχολούσαν επί μήνες την επικαιρότητα, ότι δήθεν θέλαν ν' αγοράσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα...

tzonakos είπε...

Εξ αρχής μας δούλευε ο Βγενο.
Εμένα ποτέ δεν με έπεισε.

X-myalismenos είπε...

Το θέμα δεν είναι αν ο Βγενόπουλος θέλει ν αγοράσει αλλά αν ο Τζίγγερ θέλει να πουλήσει.
Με το να πουλήσει αγριάδα ο Βγενόπουλος δεν θα βγει κάτι.
Αλλωστε απ την αρχή φάνηκε πως η τακτική του είναι πρώτα να μπει μέσα και μετά να εκπαραθυρώσει σταδιακά τους Βαρδινογιάννηδες.
Οποιος βλέπει άλλη λύση καλό είναι να την πει...

Rizobreaker είπε...

Συμπέρασμα...
Οι καλοί Γιαννακόπουλοι, ο κακός Τζίγκερ και ο γλύφτης Βγενόπουλος...
Ρε μάγκες πάτε καλά??
Είστε Παναθηναϊκοί οπαδοί ή προσωπολάτρες των αφών Γιαννακόπουλων?
Ξυπνάτε...

tzonakos είπε...

Πες τα ρε Ριζο.
Προσωπολάτρες με τίποτα.
Τριφυλολάτρες μπορεί.
Την ιδέα αγαπάμε.
Το μαγαζί, αλλουνού ειναι ;)

Lexaionarios είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΓΕΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ..ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ-ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 'ΙΔΕΑ' ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΙΔΕΑ' ..ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι μούφα η δήθεν "συνέντευξη" στην σπορτ-γκέι. Ο Βγενό δεν θα τα έλεγε ποτέ αυτά . Περιμένετε διάψευση.
Πέτρος.