Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Με τα δεύτερα στο κύπελο με Ηρακλή o Θρύλος

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ηρακλή για την φάση των 8 του κυπέλου Ελλάδος και ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μπούτινα, Σηφάκης, Αντζας, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Μενδρινός, Κατσικογιάννης, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Λεονάρντο, Ματσούκας, Λαμπρόπουλος και Σίσιτς.
Από την μια έτσι πρέπει να γίνεται αλλά από την άλλη ας μην ξεχνέμε ότι το κύπελο είναι αυτή την στιγμή ο πιο εφικτός στόχος για την ομάδα ελλείψει μεγάλων αντιπάλων στην 8αδα.
Και να θυμίσω ότι και πέρυσι πήγε στα Γιάννενα να παίξει αγώνα κυπέλου με τον τοπικό ΠΑΣ με την δεύτερη ομάδα και όλοι θυμόμαστε τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχε αυτό το πείραμα, που δεν ήταν άλλο από τον αποκλεισμό για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Γι'αυτό ας προσέξουν πολύ όλοι αύριο και ο Λεμονής γιατί αν χαθεί και το κύπελο , ο Ηρακλής δεν είναι Γιάννενα, τότε θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Εξάλου τα έχουμε ξαναπεί. Ας είχαν συμπληρώσει το ελλιπές ρόστερ ώστε να μην υπήρχε πρόβλημα.
Δική τους επιλογή ήταν το ''μικρό και ευέλικτο'' ρόστερ.

2 σχόλια:

geokalp είπε...

τελικά τα δεύτερα ήταν έως και πολύ καλά...
εκτός από το Σισιτς, που τουλάχιστον φάνηκε ότι είναι μόνο για την αριστερή πλευρά
βοήθησε βέβαια και ο Ηρακλής

Κώστας είπε...

Αν δεν σοβαρευτεί η ομάδα , θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα...
Τα κενά στην άμυνα ήταν χαόδη και στην επίθεση χάσαμε τα άχαστα στο δεύτερο....

Για τον Ηρακλή μιλώ φυσικά..