Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Θα είναι το καλύτερο σε Ελλάς και από τα καλύτερα σε Ευρώπη!

«Κάποιοι ενοχλούνται που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή»

Επισπεύδονται οι διαδικασίες κι έτσι το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αναμένεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2010. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί (26/2) ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Βαρδινογιάννης υπέγραψαν την τροποποιημένη σύμβαση για τη δημιουργία του γηπέδου στο Βοτανικό. «Το γήπεδο αυτό θα είναι το καλύτερο της Ελλάδας», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», που αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά των «πράσινων» κάνοντας λόγο για «...τεχνητές κρίσεις».

«Το γήπεδο θα είναι το καλύτερο της Ελλάδας κι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Σήμερα, είναι η αρχή της ολοκλήρωσης ενός μεγάλου έργου, για να το χαίρονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Μετά την ολοκλήρωση των λεπτομερειών, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφέρθηκε και στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Αναφορικά στις τροποποιήσεις για το γήπεδο είπε οτι η βασική διαφοροποίηση είναι πως η ΠΑΕ αναλαμβάνει την ευθύνη του εργό, ενώ για την άδεια δόμησης τόνισε μόλις μπουν τα πράγματα σε μια σειρά θα υπάρχουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.

«Πολλοί ενοχλούνται που μας βλέπουν στην κορυφή»
«Εντάξει, αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως αρκετοί δεν είναι ευχαριστημένοι που ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος. Ομως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα είναι πρώτη. Είναι πολύ φυσιολογικό και συνηθισμένο όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, σε τέτοιες φάσεις να δημιουργούνται τεχνητές κρίσεις που έχουν διάφορες μορφές και διάφορα ονόματα. Τώρα σε αυτή τη φάση είμαστε πρώτοι, θα ψάχνουν λοιπόν να βρουν αφορμές και αιτίες για να δημιουργήσουν τεχνητές κρίσεις. Στον Παναθηναϊκό όμως δεν φοβόμαστε, έχουμε καλή ομάδα» τόνισε αρχικά ο «Τζίγγερ».

Ερωτηθείς εάν εννοεί ότι υπάρχουν κάποιοι έξω ή ακόμη και μέσα από την ομάδα που το πράττουν, είπε: «Δεν εννοώ τίποτα, λέω πως αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη και ότι είτε το θέλουν είτε όχι θα μείνει πρώτη, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δημιουργούνται αντιδράσεις και όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, είναι φυσικό να δημιουργούν κρίσεις». Σε ερώτηση, τέλος, για το εάν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να αντιδράσει, αρκέστηκε να πει: «Αυτά είναι απλώς για να διασκεδάζουμε».

Ο κ. Κακλαμάνης είπε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αλλά και τους συνεργάτες μου για τις προσπάθειες που έκαναν. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για την Αθήνα, καθώς η ομάδα της πόλης θ` αποκτήσει το γήπεδο που της αρμόζει. Μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν στο συμφωνητικό, θα επιταχυνθούν τόσο τα έργα για την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, αλλά και η διπλή ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Να σημειωθεί ότι το επόμενο βήμα θα είναι η αντίστοιχη σύμβαση μεταξύ Δήμου και Ερασιτέχνη, η οποία θα υπογραφεί εντός δύο εβδομάδων. Μετά απομένει να παραδώσει ο Δήμος Αθηναίων τον φάκελο στο Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου να εκδοθεί η άδεια εργασιών στην περιοχή.

Τον Ιούνιο ξεκινούν τα έργα, έτοιμο το 2010 το γήπεδο
Κάτι που εκτιμάται να γίνει μέσα στον Απρίλιο και τα έργα κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν σε 18 με 19 μήνες. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα κατεδαφιστεί, αφού ολοκληρωθεί το έργο στο Βοτανικό.



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

1 σχόλιο:

petrospapp είπε...

αντε μπράβο να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο μπας και φιλοξενήσουμε και κανα euro!