Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Παναθηνα'ι'κός-Λεβαδειακός 1-0

Αρχικα να πω οτι παρακολουθησα μονο το δευτερο ημιχρονο και ακομα δεν εχω δει το γκολ του Γκουμα, παρ' ολ' αυτα καταλαβα αρκετα πραγματα.


  • Ο Παναθηναικος επαιξε χαλια. Λες και ειχε αντιπαλο τη Μπαρτσελονα και κλεινοταν. Οι φασεις για γκολ που ειδα ηταν μισες και αναποδες ! Δειχναν οι παιχτες πολυ επιρεασμενοι απο τον αποκλεισμο απο το κυπελο UEFA. Τι να πω; Τους σιχαθηκα.

  • Οι οπαδοι του Παναθηναικου φωναζαν το ονομα το Σωτηρη Νινη. Δε μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζει να μη τον βαζει. Ισως να ειναι οπως με τη περιπτωση του Δαρλα. Να υπαρχει δηλαδη στο συμβολαιο του συμφωνια με την οποια μετα την συμμετοχη του σε ενα συγκεκριμενο αριθμο αγωνων να παρει καποιο ποσο. Αν ομως καποιος το σκευτει διαφορετικα ισως να ειναι και καλυτερο που δε τον βαζει γιατι το καλοκαιρι επαιξε πολλους αγωνες δεν εκανε ολοκληρωμενη προετοιμασια.

  • Σημερα δεν ειδαμε καλη διαιτησια. Ο διαιτητης σφυριζε σε καθε αγγιγμα και δεν αφηνε να εξεληχθει το παιχνιδι.

  • Ο εκφωνητης για μια ακομη φορα φανερωσε το "μισος" του για τον ΠΑΟ. Γενικα οι εκφωνητες φερονται λες και ο Παναθηναικος δεν ειναι Ελληνικη ομαδα και ενθαρυνουν μονο τον αντιπαλο. Ακουγες για παραδειγμα συνεχως σχολια μονο υπερ του Λεβαδειακου.

  • Οσο για τον ΑΠΟΛ το παλεψε το παιχνιδι και δε φανηκε φοβισμενος (και τι να φοβηθει αλλωστε) ο Λεοναρντο ηταν απο τους καλυτερους παιχτες και πιστευω πως θα εξελιχθει αρκετα στοω μελλον. Ο Μοντογια ηταν μονος του στην μεγαλυτερη διαρκεια και δεν επερνε μπαλιες γι' αυτο και δεν αποδειχτηκε μοιραιος.

  • Απο τον ΠΑΟ το μονο φωτεινο σημειο μπορει κανεις να θεωρησει τον Σιμαο που δεν εκανε πολλα λαθη τον Βυντρα για μια ακομη φορα και τον Σπυροπουλο που εκανε ενα ικανοποιητικο ντεμπουτο. Ο Εντοι δυστηχως ηταν κατω του μετριου οπως και ο Ιβανσιτσ.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Δεν ηταν και πολύ κακός ο ΠΑΟ αλλα σίγουρα για ακόμα μία φορά δεν έπεισε.