Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ενδιάμεσος απολογισμός β' γύρου για τον ΠΑΟΚ

Είμαστε στα μέσα του β' γύρου του πρωταθλήματος και έχουμε τελειώσει μια σειρά αγώνων στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή όταν ξεκινούσε ο β' γύρος είχα κάνει μια προσπάθεια να οριοθετήσω κάποιες προσδοκίες, ας δούμε τι είχα πει και τι είδαμε.

Έλεγα λοιπόν:

Αν παρατηρήσει κανείς το πρόγραμμα μας, θα δει ότι έχουμε ένα μεγάλο σερί με ματς στη Θεσσαλονίκη: Ξάνθη - γριά - βάζελο - (έξω με ΟΦΗ στο Ηράκλειο) - Άρη - Καλαμαριά - γαύρο. Στα επόμενα 7 ματς λοιπόν παίζουμε 6 φορές στην Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να μαζέψουμε 15 πόντους στα 7 παιχνίδια.

Τελικά μαζέψαμε 7 βαθμούς. 4 σερί ήττες στην αρχή, 2 νίκες με Άρη και Καλαμαριά και Χ με γαύρο.

Λίγα πράγματα. Ακόμα και αν ξέρω ότι φέτος δεν είμαστε για σπουδαία πράγματα, ειλικρινά περίμενα περισσότερα από την ομάδα. Οι ήττες με γριά και ΟΦΗ με πόνεσαν πάρα πολύ. Η μια γιατί παίξαμε ΑΘΛΙΑ και η άλλη γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα ματς που είχαμε κλείσει τον ανύπαρκτο αντίπαλο στην εστία του.

Πάντως φέτος παίζουμε καλύτερα από πέρσι που πονέσαν τα μάτια μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουμε καλά, αλλά υπάρχει βελτίωση τουλάχιστον... Και στο β' γύρο με την προσθήκη του Βερόν που έδωσε μεγάλη ηρεμία στο κέντρο μας και ώθηση ακόμα και στο Μπαλάφα, παίζουμε ακόμα καλύτερα απ' ότι στον α' γύρο.

Αφού λοιπόν έγινα ρόμπα με τις προβλέψεις – προσδοκίες μου για το πρώτο μέρος του β' γύρου, δεν θα κάνω προβλέψεις για τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Δεν ξέρω και δεν θέλω να ρισκάρω να κάνω πρόβλεψη αν μπορούμε να μπούμε στην πεντάδα των play-offs. Μεταξύ μας δεν ξέρω αν υπάρχει και η θέληση να μπούμε. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και δεν θα την ανοίξω εδώ.

Τον Αστέρα είμαι σίγουρος ότι θα τον περάσουμε. Δεν ξέρω αν η Ξάνθη και ο Πανιώνιος θα συνεχίσουν να έχουν την πολύ καλή πορεία που έχουν στον β' γύρο. Τον Πανιώνιο τον έχουμε μάλιστα εκτός έδρας σε 10 μέρες, οπότε μπορούμε να λύσουμε τις διαφορές μας εκεί.

Όπως και να 'χει πάντως, ελπίζω ότι η ομάδα θα δείξει μεγαλύτερη συνέπεια και σοβαρότητα στη συνέχεια. Και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Αδερφέ, για να μην κουράζεσαι με προβλέψεις, δες τον παρακάτω πίνακα ακριβείας για να δεις το τι ακριβώς θα γίνει στις επόμενες αγωνιστικές

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ.....2
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.....2
ΠΑΟΚ - Αστέρας.......1
Βέροια - ΠΑΟΚ........2
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος.....1
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ...2
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ...........1
Λάρισα - ΠΑΟΚ........2

Για να σε το πω με δικά μου λόγια, στην μαθηματικήν, έχουμε 8 αγωνιστικές άρα θα μαζέψουμε 24 βαθμούς.

Καλά, θα έχει πλάκα να γίνει κάτι τέτοιο.... Άντε στην χειρότερη περίπτωση να χάσουμε από τον Λεβαδειακό....