Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Γκρίνια

Η κατάσταση που επικρατεί στον σημερινό ΠΑΟ δείχνει ότι νοσεί. Δεν νοσεί μόνο η ομάδα, οι παίχτες, η ΠΑΕ. Νοσούν και όλοι οι υπόλοιποι που την περιτριγυρίζουν. Και κυρίως οι οπαδοί. Όχι γιατί ήταν αδικαιολόγητη η προχθεσινή κατακραυγή στη λεωφόρο. Δικαιολογημένη ήταν μέχρι ένα σημείο.
Η αδικαιολόγητη συμπεριφορά όμως καταγράφεται από την αρχή του πρωταθλήματος.

Πώς κατάντησε έτσι ο ΠΑΟ;

ΔΕΝ είναι δυνατόν, η λεωφόρος να ΜΗΝ είναι έδρα.
ΔΕΝ είναι δυνατόν, να είναι άδεια.
ΔΕΝ είναι δυνατόν, όταν γεμίζει να μην ακούς τίποτα, ούτε παλμό, ούτε ρυθμό παρά μόνο γιουχες.
ΔΕΝ είναι δυνατόν, να παίζει η ομάδα από την αρχή εκ των πραγμάτων εκτός έδρας.

Όλοι έχουμε την τάση στα προβλήματα να βγάζουμε τον κώλο μας απ' έξω και να τα φορτώνουμε σε άλλους. Για αυτό δεν δέχομαι την άποψη ότι οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι οπαδοί του ΠΑΟ. Φταίνε φυσικά.

Τα όποια προβλήματα που μπορεί να έχουν με τον Τζίγγερ, με τη διοίκηση ή το πόσο γουστάρουν τους Γιαννακόπουλους, το μεταφέρουν στο γήπεδο. Και φυσικά το μεταφέρουν στην ομάδα. 

Πιστεύουν ότι κάνουν καλό στην ομάδα; Ίσως.
Κάνουν καλό στην ομάδα; ΟΧΙ

Ο σοφός λαός λέει ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και οι οπαδοί θέλουν να δουν μια καλύτερη ομάδα - με το δίκιο τους -, κάνουν όμως κακό στην ήδη πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ποιο είναι το συμπέρασμα; 
Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα δεν το συζητάμε ότι θα ξεσηκωθούν τα πεζοδρόμια. 
Αν το πάρει θα συνεχίσει αυτή η αέναη γκρίνια και μιζέρια. Και θα πάει περίπατο κάθε "καλή" προσπάθεια. Γιατί θα θέλουμε καλύτερη.

Την γκρίνια με λίγα λόγια δεν την γλιτώνουμε ό,τι και να γίνει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη,
Θα ήθελα να σου θυμίσω πως ο ελληνικός λαός λέει ότι "το ψάρι βρωμάει απ΄το κεφάλι".
Και ο Παναθηναϊός επίσης...
Ο πρόεδρός του παρακολουθεί αμέριμνος τον καταποντισμό της ομάδας,την οποία ο ίδιος διέλυσε δύο φορές στο παρελθόν.Και μόνο κάτω από την πίεση της ΠΕΚ (κι ενώ η ομάδα είχε φτάσει στο ναδίρ) προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα.
Από την άλλη μεριά,οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,παίχτες παίζουν χωρίς ψυχή,δείχνοντας ότι δεν έχουν κατανοήσει το βάρος της φανέλας που φορούν.
Έτσι λοιπόν,οι φίλαθλοι είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες.Γιατί είναι οι μόνοι που ακολουθούν και εμψυχώνουν ανιδιωτελώς την ομάδα.
Όσο για αυτά που αναφέρεις ("άδεια λεωφόρος","γιούχες"),είναι ο τρόπος τους να βροντοφωνάξουν "φτάνει πια" και δια της απουσίας τους να σταματήσουν το κατρακύλημα και ηθικό ξεπεσμό του Παναθηναϊκού μας.