Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Οπαδοί Παναθηναϊκού: «Βάλε τον Νίνη μέσα»

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα και η εμμονή του Ζοσέ Πεσέιρο να μη δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σωτήρη Νίνη προκάλεσε... σεισμικές δονήσεις στη ΛεωφόροΗ εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τον Λεβαδειακό και η εμμονή του Ζοσέ Πεσέιρο να μη δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σωτήρη Νίνη προκάλεσε... σεισμικές δονήσεις στη Λεωφόρο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τη μήνη των φιλάθλων του «τριφυλλιού», αποδοκιμάστηκε έντονα, ενώ στον αντίποδα ο «μικρός», ο οποίος έχει φέτος μόλις τρεις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τελευταία εμφάνιση την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (!) στον αγώνα με τη Ξάνθη (είχε περάσει ως αλλαγή), έτυχε συνεχούς αποθέωσης.

Το χρονικό της... «κόντρας»

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν «τραβούσε» με την απόδοσή του και ο κόσμος όλο και πιο επιτακτικά ζητούσε από τον Πεσέιρο να ρίξει στο παιχνίδι τον Νίνη.

Κάποια στιγμή, στο 57, όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει «Νίνης, Νίνης, οέ οέ οέ», ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο πιτσιρικάς πήρε εντολή και σηκώθηκε για ζέσταμα...

Οι φίλαθλοι που κάθονταν πίσω από τον πάγκο των «πράσινων» ξεκίνησαν να ζητούν επιτακτικά την είσοδό του με το σύνθημα «Βάλ τον μέσα» και ακολούθησε όλο το γήπεδο στη συνέχεια.

Ο χρόνος περνούσε, ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και ξανά όλη η Λεωφόρος ξεσηκώθηκε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Νίνη. Ο Πεσέιρο, όμως, ήδη είχε κάνει τις δύο από τις αλλαγές που δικαιούταν (Μάτος και Σαλπιγγίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο) και είχε δώσει εντολή στον Νίνη να καθίσει στον πάγκο. Ο κόσμος περίμενε την τρίτη αλλαγή, στην ουσία αδημονούσε για την είσοδο του δεξιοπόδαρου μεσοεπιθετικού.

Εκρηκτικό φινάλε

Στο 83 η ατμόσφαιρα άρχισε να... ηλεκτρίζεται επικίνδυνα με αφορμή κάποιες εξόχως έντονες παρατηρήσεις του Πορτογάλου τεχνικού στον Αντρέας Ιβανσιτς, τον οποίο είχε περάσει στο β μέρος στη δεξιά πλευρά. Ο Πεσέιρο του είπε να κλείνει πιο πολύ προς το κέντρο, η εξέδρα ξεσηκώθηκε και άρχισε να αποδοκιμάζει τον τεχνικό του «τριφυλλιού», ενώ ακούστηκαν και κάποιες μεμονωμένες ειρωνικές ατάκες από τις θύρες 8 και 9 του τύπου «βάλε τον Γκούμα δεξί μπακ και τον Ιβανσιτς στόπερ».

Η απόλυτη έκρηξη ήρθε στο 88 όμως, όταν σηκώθηκε το ταμπελάκι με το νούμερο 22 και ο Τζιόλης αντικατέστησε τον Ιβανσιτς. Ολο το γήπεδο αντέδρασε με «γιούχα», αποδοκίμασε τον Πεσέιρο έντονα και χλιαρά τον Τζιόλη (!), ενώ χειροκρότησε τον Αυστριακό. Πολλοί, μάλιστα, ήταν οι φίλαθλοι που σηκώθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο!

Το τελικό σφύριγμα του Ντάτη επέφερε νέο μακρύσυρτο «ού», αλλά και κάποιους μεμονωμένους τσακωμούς στη θύρα 10. «Παιδιά, μην τη βρίζετε την ομάδα» είπε κάποιος, «μα, δεν βλέπεις τι γίνεται;», αποκρίθηκε ένας άλλος...

Ο Πεσέιρο κατευθύνθηκε προς τη φυσούνα φανερά εκνευρισμένος (οι κινήσεις του ήταν χαρακτηριστικές)...

«Go home» οι μεν, «χαμογέλασε» οι δε!

Αργότερα και ενώ οι παίκτες είχαν ξεκινήσει την επιβίβασή τους στο πούλμαν της ΠΑΕ, βγήκε από τα αποδυτήρια και ο Πεσέιρο με τους συνεργάτες του. Οι μαζεμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟ ήταν διχασμένοι. Κάποιοι του φώναζαν «Go home», δηλαδή «πήγαινε σπίτι», άλλοι όμως αντέδρασαν λέγοντας: «Είμαστε πρώτοι και ντρεπόμαστε. Οχι, ρε παιδιά, άλλη μιζέρια. Σηκωθείτε και φύγετε! Ζοσέ, smile», «χαμογέλασε» δηλαδή...



Πηγή:Funclips.pblogs.gr

3 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

"Οχι, ρε παιδιά, άλλη μιζέρια. Σηκωθείτε και φύγετε! "

Απόλυτα σύμφωνος.

Vasilis είπε...

O Πεσέιρο σίγουρα κάνει λάθη, όπως και κάθε προπονητής.Πάντως το υλικό του Παναθηναικού έχει ελλείψεις ποιότητας στα ακραία μπακ,σε επιθετικούς που έχουν προσποίηση και χαφ που σκοράρουν ή έχουν διείσδηση.Με την ενσωμάτωση των Σπυρόπουλου,Μανούτσο,την αναμενόμενη άνοδο Έκι και την χρησιμοποίηση του Νίνη ίσως αλλάξει η εικόνα της ομάδας.Πάντως αυτό δεν έχει σχέση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Αν ο προπονητής υποκύψει στις πιέσεις των φιλάθλων έχασε το παιχνίδι.Αυτός αποφασίζει,αυτός παίρνει το ρίσκο και εμείς κριτικάρουμε εκ των υστέρων και χωρίς την ευθύνη του αποτελέσματος.Θυμηθείτε τι έχει υπωθεί για τον Ότο και την χρονιά του Σουμ!Στηρίξτε την ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πρώτοι και ντρεπόμαστε!!!
Δεν είναι ομάδα πρωταθλητή αυτή...
Άτονη-Μίζερη πρέπει να γίνει κάτι κ γρήγορα!!!!!!