Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Έχουμε και λέμε...

Γνωστό τοις πάσι ότι ο κρυφός πόθος των Γιαννακοπουλαίων ήταν ανέκαθεν να πάρουν το ποδόσφαιρο.
Ως διά μαγείας όμως δέθηκαν στο άρμα Βγενόπουλου.

Ο οποίος Βγενόπουλος από 'κει που'ταν λαλίστατος και με απαιτήσεις ξαφνικά εξαφανίσθηκε τελείως (μέχρι προχθές, που άκουσα πως πήρε -με τις ευλογίες των Γιαννακοπουλαίων υποθέτω- το 10% του ερασιτέχνη).

Κι όσον αφορά τους βάζελους, από 'κει που'ταν σύσσωμοι με την κίνηση Βγενόπουλου, από προχθές έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα του βάζελου σήμερα...

Δεν ακούγονται λίγο κουφά όλ'αυτά;

Αλήθεια πρώτη: ναι, οι Γιαννακόλουλοι έχουν λεφτά και είναι και βαζελάρες, δεν το αμφισωητεί κανείς όμως. Το δέμας τους όμως είναι μικρό για το ποδόσφαιρο. Για να επιβιώσει το μπάσκετ τους, η ομάδα πόλο του βάζελου εδώ και μια δεκαετία έχει γίνει κάτι σαν τον Δακτύλιο: τις μονές χρονιές στη β' εθνική, τις ζυγές στην α'. Διότι οι Γιαννακόπουλοι είναι πίσω κι απ'το πόλο. Το δε βόλευ, αν εξαιρέσουμε τα μισά χρόνια, τ'άλλα μισά ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (κι ευτυχώς που μπούκαρε ένας εκεί, αλλά δεν θυμάμαι τ'όνομά του). Εδώ δεν αντέχουν το πόλο και το βόλευ μαζί με το μπάσκετ, θ'αντέξουν και το ποδόσφαιρο; Πλάκα κάνουμε τώρα; Το ποδόσφαιρο δεν αποτελείται από 12 παίκτες: μόνο 11 έχει η βασική ομάδα και θες κι άλλους τόσους τουλάχιστον και δεν τους παίρνει φυσικά να ξεσκίσουν κι άλλο τα φάρμακα (αλήθεια, για δείτε πόσο έχουν μεταβληθεί τα τελευταία 15 χρόνια) για ν'ανταπεξέλθουν. Χώρια ότι κατάλαβαν πως είναι λίγοι για να χτυπήσουν την "οικογένεια". Γι'αυτό και δέθηκαν στο άρμα Βγενόπουλου...

Ο οποίος με τη σειρά του, από λαλίστατος που ήταν με το που έπεσαν 2-3 μεταγραφές κι έκανε και μια καλή εμφάνιση στην Τούμπα ο βάζελος, εξηφανίσθη μυστηριωδώς, κι από κει που απαιτούσε (εδώ γελάνε) πολυμετοχικότητα κλπ, κλπ, δίχως καν το παραμικρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του (πέραν της αναμφισβήτητης βαζελοφροσύνης του) ξαφνικά εμφανίζεται από μόνος του να προσπαθεί να μπουκάρει με δούρειο ίππο τον ερασιτέχνη, δηλαδή όχι ευθέως ως εξαρχής φάνηκε (κι αυτοπαρουσιάσθηκε) αλλά διά της τεθλασμένης. Καλό, ε;

Κι όσον αφορά τον κόσμο των πρασίνων, ως απεδείχθη για μια ακόμη φορά (κάτι που ισχύει με όλες τις ομάδες) λίγο τυράκι θέλουν (όπως όλοι) και ξαφνικά οι διάφορες "κινήσεις" πέρασαν στη λήθη.
Μέχρι την επόμενη γκέλα.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό το γιατί τίποτε δεν κουνάει τον Βαρδινογιάννη (ουστ) όπως έγραφα και πρόσφατα και καμία ΠΕΚ ή ΠΑΚ ή ΠΟΚ δεν έχει αντίκρυσμα...

Χαίρετε.

4 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

HADES...

1.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

2.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΓΕΝΟ" ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΛΑΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΟΦΕΛΕΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΠΩΣ?...ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο "ΒΓΕΝΟ" ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΚΑΦΕ-ΠΑΛΤΟ-ΟΚΚΑ-ΠΑΝΤΟ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠ(ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ)-ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΕΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ.

3.ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ....8-0 ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,5 ΦΑΟΥΛ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΖΑΣ,3 Ο ΠΑΝΤΟΣ,1 Ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ, ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ, 2 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΕΝΤΕΣΜΑ....ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ,ΦΤΑΝΟΥΝ.

4.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.....

Hades είπε...

Γιατί ασχολούμαστε; Να σου πω γιατί ασχολούμαστε...
Σ¨ημερα το σκορ έπρεπε να είναι χαλαρά 3-0. Κάναμε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση μακράν. Και δεν μ'ενδιαφέρουν καθόλου οι κίτρινες που επικαλείσαι και πόσα άλλα ενδεχομένως, διότι σε τέτοιους φαύλους κύκλους δεν μπαίνω ποτέ (πχ, μπορώ κι εγώ να σου πω για τον Γκούμα).
Εσείς είστε σχεδόν δογματικά πλέον άθλιοι. Ομοίως και η ΑΕΚ, η οποία παίζει ίσως την χειρότερη μπάλα στην ιστορία της. Σ¨ημερα η δικη΄μας νοοτροπία ήταν "τσέλσυ ερχόμαστε" κι αυτό έκανε κρα από μακρυά; Γιατί;
Διότι δεν σας έχουμε σε καμία εκτίμηση για τις δυνατότητές σας, ιδίως τους βάζελους που είανι το αντίπαλον δέος.
Αν ξέραμε εκ τρων προτέρων ότι ο βάζελος είναι ισχυρός και μπορεί να παίρνει ματς έστω και περπατώντας, θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά κι εμείς όλα τα ματς και σε καμάι περίπτωση δεν θα κάναμε τέτοιες εμφανίσεις.
Κατάλαβες γιατί ασχολούμαστε οι γαύροι με την πάρτη σας;
Γιατί όπως έγραψα και πριν αρκετές μέρες, όσο παίρνει εσάς η κάτω βόλτα τόσο πιο πολύ κινδυνεύω κι εγώ. Κι αυτό που βλέπω είανι ότι ασχολείστε με παραμύθια τα οποία κάνουν ζημιά και σε'μένα.

Κι έλεος αν μου μιλάς για παίκτες-παραμύθιασμα... Ριβάλντο, Τζιοβάννι, Ζε Ελίας, Ζέττερμπεργκ, Καρεμπέ κλπ, κλπ, κλπ... Άστο καλύτερα για το ποιος παραμυθιάζεται.

Lexaionarios είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΤΣΙ?

Hades είπε...

Μα δεν με έχεις καταλάβει. Η κίνηση Βγενόπουλου δεν έχει καμία, μα καμία τύχη. Κι αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τρώγεστε μεταξύ σας περί όνου σκιάς, για ένα θέμα που επί της ουσίας είναι ανύπαρκτο. Αν κατανοήσετε πως η οικογένεια δεν θα φύγει ούτε τον αιώνα τον άπαντα θα μπορέσετε να πιέσετε και περισσότερο τις καταστάσεις. Η αποχή από το γήπεδο είναι το μεγαλύτερο σφάλμα, έτσι δεν πιέζεις τίποτε.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ως γαύρος, ενδιαφέρομαι να είσαι κι εσύ ο βάζελος απερίσπαστος, προκειμένου ο ένας να φοβάται τρόπον τινά τον άλλον, και να μπορούμε να "φαγωνόμαστε" μεταξύ μας σαν άνθρωποι. Και δεν είστε απερίσπαστοι. Αν με ενδιέφερε να διαιωνίζετε αυτήν την κατάσταση θα έλεγα "¨φαγωθείτε μόνοι σας εσείς κι αφήστε εμένα να σας ρίχνω τεσσάρες", κι όπως είδες έχω πει το ακριβώς αντίθετο.
Ποιος Βγενόπουλος; Ουδένα διαπραγματευτικό χαρτί έχει ο Βγενόπουλος και πάει να την κάνει μέσω του ερασιτέχνη. Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι θα πάρει ανάποδες ο άλλος και θα πάει να χτίσει κανά γήπεδο μόνος του και δεν θα'χει ανάγκη ούτε τον ερασιτέχνη κιόλας, και αν δεις μετά πως θα μείνουν μπουκάλα όλοι.