Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση ...No5 !!!

Η 5η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΚ...

Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ («Π.Ε.Κ.») είναι πια δική σας, είναι όλων μας και είναι βέβαιο ότι «εκατομμύρια πράσινες καρδιές» στηρίζουν το όραμά μας για έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.

Η Π.Ε.Κ. έχει ήδη πάνω από 23.000 υποστηρικτές που μέσω του διαδικτύου έχουμε δώσει όλα τα προσωπικά μας στοιχεία και θα επιδιώξουμε να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα.

Ο αριθμός αυτός, λαμβάνοντας υπόψη το μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας της ΠΕΚ και το χαμηλό ποσοστό χρήσης του διαδικτύου στον Ελληνικό πληθυσμό, είναι ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ που δείχνει το πάθος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το νέο ξεκίνημα του Συλλόγου μας και στέλνει ένα πολύ δυνατό ενωτικό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Γνωρίζετε ότι ήδη το ενωτικό μας μήνυμα το έχουν αποδεχτεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ και η ΚΑΕ (μπάσκετ). Η ΠΑΕ (ποδόσφαιρο) δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, όμως, σεβόμαστε τις πιθανές άλλες προτεραιότητές της και, ούτως ή άλλως υπάρχει χρόνος, αφού οι πέντε επί μέρους προτάσεις που έχουμε υποβάλλει στοχεύουν σε ένα οργανωτικό μοντέλο που θα εφαρμοστεί για τις επόμενες δεκαετίες και θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μας σε μεγάλες επιτυχίες.

Το όραμα της Π.Ε.Κ. δεν επηρεάζεται από προσωρινές επιτυχίες ή αποτυχίες σε ένα άθλημα και στηρίζεται στις αρχές ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι χωρισμένος σε μαγαζιά και ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα να πετύχουμε περισσότερα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτάσεις μας είναι ακριβώς οι ίδιες π.χ. και για το μπάσκετ που μας κάνει υπερήφανους και για το ποδόσφαιρο που δεν έχει ακόμα ανάλογες αποδόσεις. Και αυτά τα συναισθήματα διαμορφώνονται σε βάθος χρόνου και δεν επηρεάζονται από επιτυχίες η αποτυχίες μιας χρονιάς ή λίγων αγώνων.

Σ’αυτά τα πλαίσια στέλνουμε ένα ειδικό μήνυμα στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Είμαστε δίπλα σας, από τον αρχηγό μέχρι τον φροντιστή. Πρέπει να φτιαχτεί μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, να κερδίζουμε τίτλους και να πανηγυρίζουμε. Αν αυτό δεν συμβεί πρέπει να σας βοηθήσουμε.

Φίλες και Φίλοι
Οι επόμενες πράξεις της Π.Ε.Κ. μας περιλαμβάνουν και τα εξής:

  1. Θα συναντηθούμε με εκπροσώπους του ΠΑΟ για να μας παρουσιάσουν την κατάσταση, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου ώστε να συνδράμουμε για μια ακόμη καλύτερη πορεία.
  2. Θα δώσουμε την δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να γράφονται υποστηρικτές της Π.Ε.Κ. και με άλλους τρόπους πλην του διαδικτύου με αρχικό στόχο την εγγραφή τουλάχιστον 100.000 υποστηρικτών.
  3. Θα προσλάβουμε στελέχη από την τάξη των παλαιών αθλητών του Συλλόγου που θα συνδράμουν επαγγελματικά στην οργάνωση και την επιτυχία των στόχων μας και,
  4. Θα αναβαθμίσουμε το site μας ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν το κέντρο της επικοινωνιακής διάστασης των προσπαθειών μας.

Φίλες και Φίλοι
Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαιρέτου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2.000.000 φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Υ.Γ. Προς κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη: Η αγωνιστική διάθεση της ομάδας, οι μεταγραφές, οι θέσεις για τη διαιτησία, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Συνεχίστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: