Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Πεσέιρο: θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Κάποια στιγμή ο προπονητής μας έκανε και αυτή τη δήλωση.
Παρόλον ότι είμαι πονεμένος πανάθας και καψούρης για τίτλους πολλούς, κάτι τέτοιες δηλώσεις με ξενερώνουν.
Περί προθέσεων και προσπάθειας λόγος ουδείς. Επομένως ο προπονητής δηλώνει το αυτονόητο. Σε τελική ανάλυση εδώ ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπει σε τροχιά διάκρισης. Αλλοίμονο άν δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον ΠΑΟ.
Όμως, υπάρχει πρόβλημα, επειδή έχουμε ακούσει πολλά λόγια και έχουμε δει πολύ λίγα αποτελέσματα.
Όταν μια φορά είχα πάει στο αφεντικό μου να του πω ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να πάρει το τμήμα αύξηση, μου απάντησε: "Οι καλές προσπάθειες αμοίβονται στον Παράδεισο. Εδώ αμοίβουμε μόνο αποτελέσματα".
Μήπως λοιπόν ο καλός κύριος Πεσέιρο πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να φέρει τα αποτελέσματα πριν συνεχίσει να κάνει ανούσιες δηλώσεις;
Το ίδιο βέβαια ισχύει δέκα φορές περισσότερο για τους παίκτες μας.
Πάσχουν έντονα από το σύνδρομο της αυτονόητης αυτοικανοποίησης, είναι παικταράδες, αλλά ... αλλά .... αλλά .... και έτσι κάποια μέρα κάποτε κάτι θα γίνει...
Όλα αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με τη Διοίκηση, με την έννοια ότι ένας επαγγελματίας δεν μπορεί να περιμένει από την όποια διοίκηση να του πει πως πρέπει να φέρεται.
Ο τζίγγερ έχει τεράστιες ευθύνες, αλλά άν υπήρχε σε θέση ευθύνης και κάποιος που να έχει τις κοχόνες (όρχεις στα ισπανικά) για να μιλήσει επαγγελματικά, ίσως και ο τζίγερ να έβλεπε και κάποια πράγματα διαφορετικά.
Συνοψίζοντας: κύριε Πεσέιρο, παρακαλώ να συγκεντρωθείτε στο τελικό αποτέλεσμα και όχι σε φτηνούς δεκάρικους λόγους για πνευματικά υπανάπτυκτους ή αφελείς ή τα παιδιά του προέδρου.
Και επειδή μπορεί να σας έχω παρεξηγήσει, αν πραγματικά εννοείτε αυτό που λέτε, βγείτε τώρα να πείτε δημόσια ότι άν δεν πάρετε το πρωτάθλημα, θα δωρίσετε τουλάχιστον το 50% των αμοιβών σας σε κάποια οργάνωση κοινής ωφελειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: