Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Η χώρα του " ΡΟΖ DVD " είμαστε, και τίποτα άλλο !!!


Μετά από πολύ κουβέντα για το θέμα της ένστασης η ουσία είναι οτι μιλάμε για δύο ομάδες της superleague τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά, χωρίς να υπολογίζουμε την ουσία, που είναι οι παίχτες, των δύο ομάδων, αλλά και των άλλων ομάδων, και ρωτώ και εγώ :

1. Οι παίχτες του Ολυμπιακού πως νιώθουν μετά την απόφαση να επαναληφθεί το παιχνίδι και πως οι παίχτες της Καλαμαριάς ?
2. Οι πρώτοι θα κατεβούν να πάρουν το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν ?
3. Οι δεύτεροι ?
4. Γιατί οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν έβγαλαν και αυτοί ανακοίνωση, όπως της Καλαμαριάς ?
5. Τι φταίνε οι υπόλοιπες ομάδες αν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του πρωταθλήματος θα ήταν αδικημένες από έναν νόμο και όχι από μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ?

Υ.Γ Ο Κόκκαλης (που μετά από όλα τα παράνομα κάνει και τα νόμιμα) θα κάνει έφεση, γιατί ?
Φοβάται και το δεύτερο παιχνίδι ?

Είμαστε άθλιοι και άχρηστοι ποδοσφαιρικά και όχι μόνο, τελικά...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

For a more complete comments, I would advise you to be more detailed information, for example
here

Hades είπε...

1) Εάν οι παίκτες της Καλαμαριάς έκαναν και ροζ πάρτυ μετά τον αγώνα θα έπρεπε να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού δηλαδή; Ή μήπως ήταν στο χέρι των παικτών του Ολυμπιακού ν'αποτρέψουν τη διοίκηση από το να καταθέσει προσφυγή;
2) Καλώς ή κακώς, υπήρξε παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Θέλουμε ή δεν θέλουμε να τηρούνται οι νόμοι;
3) Εκτιμώ πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να ένοιωσαν πιο άσχημα από παίκτες άλλων ομάδων που έχουν πάρει πρωταθλήματα και κύπελλα με:
-κέρματα
-καπνογόνα
-πτώσεις γενικού ρεύματος
-κουμπούρια
-βιτριόλια
-ανθοδέσμες
κλπ, κλπ, κλπ
Διότι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, ας τα βλέπουμε και όλα σφαιρικά.

Και επειδή καλό είναι να είμαστρε αντικειμενικοί, παρόλο που η απόφαση ήταν τελείως ανυπόστατη νομικά, ήταν μακράν οι καλύτερη, δεδομένης της παράβασης των κανονισμών. Κι όπως έχω ξαναγράψει, πέρσυ με τον ίδιον ακριβώς νόμο παραλίγο να υποβιβασθεί η Γουέστ Χαμ ελέω Τέβεζ.

Lexaionarios είπε...

HADES ΞΕΧΝΑΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ...

Hades είπε...

Όχι βέβαια, και μάλιστα έχω αναφερθεί αρκετές φορές στα της Ριζουπόλεως. Τίποτε απολύτως δεν ξεχνάω.
Η Ριζούπολη όμως ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία. Δεν υπήρξε παρέμβαση της διαιτησίας, δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, δεν υπήρξε εξωθεσμική ενέργεια, ούτε κάτι που να έγινε κάτω από το τραπέζι.
Η Ριζούπολη ήταν πολύ απλά η κορύφωση του Καφριστάν. Δεν θα διαφωνήσω πως είχε καλλιεργηθεί κλίμα τρομοκρατίας, δεν θα διαφωνήσω ότι υπήρξε ένα από τα πλέον φανατισμένα κλίματα, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Και πρόσεξε, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκρίνω τα όσα είχαν γίνει τότε. Τα απεχθάνομαι, όπως απεχθάνομαι και τον τρόπο με τον οποίον είχε καλλιεργήσει κλίμα ο Κόκκαλης. Άλλο το ένα όμως κι άλλο το άλλο.
Δηλαδή τι θες να μου πεις; Ότι στην Ριζούπολη είχαν γίνει περισσότερα απ'όσα με τον Ευθυμιάδη που μπούκαρε μέσα το μισό γήπεδο; Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες.
Ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολλάκις με την πλάτη στον τοίχο κι έχει ανταπεξέλθει ανεξαρτήτως συνθηκών. Ας το κάνατε κι εσείς στην Ριζούπολη.