Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2-0: Ζέσταμα


ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 2-0 χτες 1/2/2009 για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008/09

Ζέσταμα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με το γαύρο έκανε χτες η ομάδα μας.

Δεν λέω, η νίκη κάθε άλλο παρά χαλαρή ήταν, όπως άλλωστε περιμέναμε. Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε πολύ οργανωμένος και πολύ καλά στημένος στο γήπεδο. Δοκίμασε να παίξει με αντεπιθέσεις, κάτι που δεν του βγήκε καθώς εμείς είχαμε στην άμυνα τον Πάμπλο Κοντρέρας σε τρελά κέφια.

Εμείς παρουσιαστήκαμε αρκετά φλύαροι θα έλεγα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά από φάσεις μηδέν. Μόνο κάτι μακρινά σουτ που δοκίμασε ο Κονσεϊσάο ψιλο-ανησύχησαν τον Εργοτέλη. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά και αποφασισμένα, αλλά το κλειδί που άλλαξε τον αγώνα για μένα ήταν η αλλαγή του Μπακαγιόκο από τον Αθανασιάδη.

Ο Μπακαγιόκο βρέθηκε χτες σε κακή μέρα (ίσως λόγω της ίωσης που είχε μεσοβδόμαδα), βαριόταν κιόλας λιγάκι και δεν έδωσε τις λύσεις που περιμέναμε. Ο Αναστασάκος ήταν ψιλοάφαντος και γενικά είχαμε πρόβλημα. Μπήκε λοιπόν ο μικρός ο οποίος έσπασε το γόρδιο δεσμό του Εργοτέλη στο 72' μετά από καταπληκτική επέλαση του Λίνο από αριστερά. Ο μικρός πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στη Θύρα 4 με τον Λαό του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε απωθημένο αλλά δυστυχώς του κόστισε και την κίτρινη κάρτα...

Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης προσπάθησε να ανοιχτεί, έδωσε χώρους και έτσι 5 λεπτά αργότερα, ο Λίνο έκανε μια ακόμα καταπληκτική σέντρα για το κεφάλι του - μέχρι τότε αόρατου - Αναστασάκου, ο οποίος έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα ο Χαλκιάς έκανε μια μεγάλη απόκρουση διατηρώντας το 2-0 και κάπου εκεί ο Εργοτέλης πέταξε λευκή πετσέτα.

Κάποιες σκόρπιες παρατηρήσεις:

- Ο Λίνο μάλλον πιο πολλά έχει να προσφέρει σαν αριστερό χαφ, παρά σαν μπακ. Με τον Δάρλα πίσω του πιστεύω μπορεί να κάνει πάρτι μπροστά.
- Ο Σάντος επέλεξε χτες - και σωστά - να ξεκουράσει τον Πάμπλο Γκαρσία. Ίσως να έπρεπε να αλλάξει και το Βερόν στο β' μέρος. Ο Βερόν από κάποια φάση και μετά περπατούσε λόγω κούρασης. Ενόψει του ντέρμπι με το γαύρο χρειαζόμαστε απαραιτήτως τον καλό και ξεκούραστο Βερόν.
- Μαλεζάς (κουρεμένος παρακαλώ) και ιδίως Κοντρέρας ήταν χτες ανίκητοι. Με τέτοια άμυνα δεν μασάμε τίποτα.
- Μπορεί ο Αναστασάκος προσωπικά να μην με τρελαίνει, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσω ότι όποτε κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά, τα κατάφερε μια χαρά. Έτσι και χτες. Μπράβο!

Επόμενος αγώνας κυπέλλου την Τετάρτη 4/2/2009 στις 21.15 κόντρα στο γαύρο.

Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 8/2/2009 στις 19.00 στο ΟΑΚΑ κόντρα στο βάζελο.


ΥΓ Η φωτογραφία είναι από το contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: