Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΟΚ - γαύρος 1-0: Το πρώτο βήμα έγινε

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0 χτες 4/2/2009 για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος 2008/09

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση έκανε χτες η ομάδα μας κόντρα στο γαύρο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χτες στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ, ο οποίος με ευκολία εξαφάνισε το γαύρο από το γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα: είχαμε πίεση ψηλά, είχαμε κατοχή, είχαμε πάθος, είχαμε δύναμη, είχαμε τις φάσεις, είχαμε το γκολ-ποίημα του Κονσεϊσάο, αλλά δυστυχώς είχαμε κι απέναντί μας τον κηπουρό-Νικοπολίδη και το δοκάρι του, και έτσι το σκορ διατηρήθηκε στο 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ο γαύρος μπήκε πολύ δυνατά, έκανε 2 απανωτές φάσεις που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αλλά μετά το 55'-60' κατέρρευσε. Και μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ΠΑΟΚ, άρχισε να κάνει τα φάουλ. Το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του, φάσεις δεν γίναν και μοιραία το 1-0 διατηρήθηκε έως το 90'.

Από την ομάδα δεν μπορώ να ξεχωρίσω ιδιαίτερα κανέναν γιατί θα αδικούσα τους υπόλοιπους. Ήταν όλοι τους φανταστικοί χτες, όπως φανταστικός ήταν κι ο κόσμος.

Εδώ πρέπει να βγάλουμε το καπέλο και στο Σάντος, που έστησε την ομάδα με αριστοτεχνικό τρόπο και πήρε την ταυτότητα του γαύρου και του Βαλβέρδε, οι οποίοι εμφανώς υποτίμησαν τον ΠΑΟΚ.

Το 1-0 δεν με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Είναι πολύ σημαντικό που δεν φάγαμε γκολ, αλλά το 1-0 είναι φτωχό σαν σκορ, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι υπήρξαν ευκαιρίες για το 2-0...

Η ρεβάνς στις 4/3/2009 είναι ανοιχτή, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κυνηγήσουμε γκολ στο Καραϊσκάκη για να μπορέσουμε να περάσουμε.

ΥΓ Η φωτογραφία είναι από το contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: