Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Χάσαμε


Μετά από 10 παιγνίδια χάσαμε δίκαια στο Καραισκάκη με 2-0. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με πολύ πάθος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε! Πριν από το παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα ήταν αυτά που μας βόλευαν αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό - θα ήταν πραγματικά δώρο θεού αν φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και κρατήσαμε το κέντρο για περίπου 35 λεπτά. Μάλιστα κάναμε και την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Μπακαγιόκο που απόκρουσε ο Πάτσα στην γραμμή. Εκεί κάπου δύο πράγματα μας βγάλαν έξω από την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρώτα ο τσαμπουκάς και η μπουνιά του Γκαρσία που ακόμη και αν τον χτύπησε ο Ντιογο στα δόντια δεν δικαιολογείται να τον χτυπήσει έτσι! Βέβαια είχα να δώ τέτοιον τσαμπουκά στην ομάδα από την εποχή του Λεοντιάδη και των θρυλικών καυγάδων του με τον Μητρόπουλο. Αυτό όμως μας κόστισε όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το άλλο γεγονός ήταν ο Τζόλε που ξέφυγε τρεις φορές από τον Αραμπατζή. Στην τρίτη και φαρμακερή ο Πατσατζόγλου- ολομόναχος - δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτο των καθυστερήσεων. Απογοήτευση....

Στο δευτερο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά στην αρχή αλλά καταφέραμε με καλή κυκλοφορία να πιέσουμε τον Ολυμπιακό αν και τον αφήσαμε να βγει σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις που ευτυχώς για μας πέρασαν και έφυγαν. Στο 73' ο Μουσλί (δες την εικόνα από τη goalnews που σου έχω) έχασε την μεγάλη μας ευκαιρία για ισοφάριση και κάπου εκεί τελείωσε για μας το παιχνίδι. Το γκολ του Ντιόγο -ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ που φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει- απλά διέλυσε τις όποιες ελπίδες είχαμε.

Στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενες να νικήσεις στο Καραισκάκη. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απογοητευτήκαμε όμως το χειρότερο - γιατί ενός κακού μύρια έπονται- είναι οι τραυματισμοί Ιβιτς και Κοντρέρας αλλά και η επαπειλούμενη τιμωρία του Γκαρσία που τον βλέπω να ξαναπαίζει τα Χριστούγεννα.

Γιατί χάσαμε?
Νομίζω ότι πασιφανές είναι ότι δεν έχουμε βοήθεια από τον πάγκο, ο Σάντος έπρεπε να βγάλει τον Γκαρσία στο ημίχρονο- ήταν ολοφάνερο ότι θα έπαιρνε κόκκινη- και να περάσει τον Μπαλάφα και να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2. Δεν το έκανε. Αντίθετα ο Λάκης αλλά και ο πιτσιρικάς Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν αν σταθούν στο ματς. Ο Ολυμπιακός μετά το 35' πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού- χωρίς να πάρει τον άξονα αλλά παίζοντας από τα πλάγια- και ουσιαστικά μας έκλεισε.

Ο Κάκος νομίζω έπαιξε καλά αν εξαιρεσείς το χέρι του Ντιόγο, ένα οφσαίντ σε εμάς που δεν έδωσε αλλά και το ότι χαρίστηκε στον Μαλεζά που μπορούσε να του δείξει και δεύτερη κίτρινη.

Τώρα θα φανεί αν η ομάδα πέρασε τις παιδικές ασθένειες της Τούμπας. Παιδικές αρρώστιες όπως η γκρίνια και η έλλειψή μέτρου που πάει τον ενθουσιασμό του Παοκτσή από το ζενίθ στο ναδίρ. Είδωμεν στο ματς με την Λάρισα ..

4 σχόλια:

NOVITO είπε...

Εκτός απ τον θεόμουρλο Γκαρσία (αγόρι μου εσύ....) θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο: Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου για να δούμε πόσο ευαίσθητοι θα είστε και πως θα τιμωρήσετε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα και κυρίως για την παραλλαγή του ύμνου της Μακεδονίας (Τόσο γελοίοι είστε εκεί στην θ7... Πόσους Μακεδόνες παίκτες έχετε και είχατε; Αλήθεια πως νιώθουν οι σύνδεσμοί σας στην Μακεδονία είναι υπερήφανοι για όλα αυτά...;)

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Αγωνιστικά, ο ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ο Γκαρσία έπρεπε να είχε αποβληθεί απο το ημίχρονο μετά το μπουκέτο που έδωσε στον Ντιόγκο.

Φίλε novito, αυτό που λες για την παραλλαγή του συνθήματος, το λένε όλοι ρε συ οι μη ΠΑΟΚτσήδες...Πρώτη φορά το ακούς?Γαυροι, αεκτσήδες, εμείς.. Όσο για την τιμωρία, θα το θεωρήσω δίκαιο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα συνθήματα, ως υβριστικά όμως και όχι ως "εθνικά επιζήμια".

Προφανώς επειδή πηγαίνεις γήπεδο, ξέρεις πως σε όλα ανεξαιρέτως τα γήπεδα πέφτει τρελό μπινελίκι ακόμα και στο Αστραπή Νιγρίτας-Καμβουνιακός..
Σαφώς και πρέπει να τιμωρείται κάθε ΠΑΕ και υβριστικά συνθήματα,αλλά όχι να προβάλεται αυτή η τιμωρία ως τιμωρία για "εθνικό" παράπτωμα..

Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να κατηγορήσουν τον Αρη για πνευματικά δικαιώματα οι Offspirng(άρης και δεν είμαι..) και εμάς οι Magic De Spell(κόλλησα και τα φάρμακα..)..

Κώστας είπε...

""Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να κατηγορήσουν τον Αρη για πνευματικά δικαιώματα οι Offspirng(άρης και δεν είμαι..) και εμάς οι Magic De Spell(κόλλησα και τα φάρμακα..)..""

...και εμάς ο..Ζαμπέτας!
"Ο πιο καλό ο χασικλής πρέπει να ήταν Ηρακλής" :)

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Σωστός..βέβαια αυτός που είναι ο ποιος αδικημένος είναι ο Σαββόπουλος. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν πάρει τραγούδια του(ειδικά το "Σαν τον καραγκιόζη" και το "Ας κρατήσουν οι χοροί") και τα έχουν κάνει συνθήματα. Όπως λέει και ο Καμάρας στο βιβλίο του "Οιδίπους σέντερ μπακ", πρέπει να το ψάξει ο Σαββόπουλος το γγονός πως τα κομμάτια του γίνονται συνθήματα στα χείλη των οπαδών..