Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.......

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΛΥΣΗ ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ .
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ...
ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ .
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΡΙΝΩ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ .
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ .
ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ .

3 σχόλια:

zagr είπε...

Εγώ όχι μόνο τον σέβομαι αλλά τον επιθυμούσα διακαώς.
Κανένας προπονητής με το μικρό μπάτζετ της ΑΕΚ και την εύνοια μίας συγκεκριμένης ομάδας, θα μπορούσε ποτέ να πετύχει στην Ελλάδα. Μόνο ο Μπάγεβιτς έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κατορθώσει.
Όσο για τους "ρομαντικούς" δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν από ερασιτεχνικές κλπ. Τις μαλακίες θα τις κάνουν, γιατί μόνο αυτό έχουν μάθει να κάνουν στη ζωή τους. Το θέμα είναι οι υπόλοιποι 20.000 να τους γιουχάρουν κάθε φορά. Μόνο έτσι θα το βουλώσουν...

Μπλέκ είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ .ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ.ΑΝ ΤΗΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ...

Μπλέκ είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ....