Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Το μοντέλο Τεχνικού διευθυντή - προπονητή !!!

Ο Νίκος Αλεφαντος είναι ένας προπονητής με πολλά προσόντα και γνώσεις κατά την γνώμη μου αλλά η γραφικότητα που τον χαρακτηρίζει του ρίχνει το επίπεδο. Είπε στον ΑΝΤ1 ότι ο Ίβιτς πρέπει να ακολουθεί τις εντολές του Λεμονή πχ όταν χρειάζεται έναν γρήγορο παίχτη να του τον φέρνει.
Εσείς τι γνώμη έχετε για τον Νίκο Αλεφαντο και την άποψη του? Συμφωνείτε με το μοντέλο Τεχνικού διευθυντή - προπονητή. Μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία μιας ομάδας?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέφαντος είναι ένας γραφικός τύπος, που τα λέει χύμα και, για το λόγο αυτό, είναι διασκεδαστικός. Γνώσεις μπορεί να έχει, αλλά είναι ξεπερασμένες. Έχει μείνει στην εποχή Χάπελ και δεν έχει πάρει μυρωδιά για τις εξελίξεις που συντελούνται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, μέσα στο παραλήρημά του, λέει και μερικά σωστά. Συμφωνώ, κι εγώ, ότι ο Ίβιτς θα πρέπει να βρίσκει παίκτες με τα προσόντα που του υποδεικνύει ο εκάστοτε προπονητής. Αυτός είναι ο ρόλος του. Αν θέλει να φτιάχνει ο ίδιος τη σύνθεση, ας γίνει προπονητής. Τέλος, πιστεύω ότι το μοντέλο με Τεχνικό Διευθυντή, είναι το μόνο που μπορεί να περπατήσει, γι' αυτό και εφαρμόζεται από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Φιλικά - Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

μπράβο ρε Αντώνη με έκανες και γέλασα με ορισμένα που όντως είναι έτσι: μυρωδιά για τις...-παραλήρημα του.. έτσι ακριβώς είναι φιλαράκι μπράβο σου.. εντάξει ποιος Αλέφαντος ο οποίος εμφανίζεται πάντα όταν κάποιοι σαν να τον παροτρύνουν..

Ανώνυμος είπε...

grafikos kai ektos podosfairikhs pragmatikothtas.......geia sou re alefante eisai palikari!