Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

Γιάννης Τοπαλιδης το δεξι χερι του ΟΤΟ !!!!!


Αθόρυβη δουλεία ενωτικός πιστός Ελληναρας και του οφείλουμε ένα τεράστιο Ευχαριστώ που δεν έχει ακουστεί όσο θα έπρεπε. Θα μπορούσε να είναι ο ΑντίΡεχαγκελ όταν ο ΌΤΟ αποσυρθεί από την ενεργό δράση? Πάρτε θέση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον Kimona. Το πολυ πολυ να την "τρεξει" κανενα χρονο ακομα. Θα εχουμε προβλημα να αντικαταστησουμε τον Γερμανο. Αν και δεν ειναι ο καλυτερος προπονητης του κοσμου, η χημεια του με την εθνικη ειναι απιστευτη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Η ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και θα συμπληρώσω και εγώ στο αντιστέκεται και επιμένει με το Αντεπιτήθεται και Αναπτύσεται. Υπάρχει μία συνολική άνθιση σε όλα σχεδόν τα μέτωπα. Επιτέλους βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι στις σωστές θέσεις. Υπάρχουν πρόεδροι που ενδιαφέρονται για το προιόν, το θέαμα, την ενίσχυση των ομάδων τους και από ότι φαίνεται με σωστές επιτέλους κατευθύνσεις (παππάς-ηρακλής). Όλοι θέλουν το φετεινό πρωτάθλημα γιατί από ότι φαίνεται αξίζει και αν παρακολουθήσεις το συνολικό ρεύμα όλοι θέλουν να ενισχυθούν και όλοι το θέλουνε. Τα πανηγύρια αλλάζουν συνεχώς στρατόπεδα και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Ξέφυγα λίγο από το θέμα μας που είναι η Εθνική Ελλάδος αλλά ήθελα να κάνω μία συνολική αναφορά. Λοιπόν τί να πούμε για την ομάδα. Τα έχουν χιλιοτονίσει όλοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το θέμα είναι τί θα κάνουν στα τελικά, αυτό είναι το κίνητρο και θα τους δούμε όταν έρθει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

το παραπάνω σχόλιο για την εθνική από τον γρηγόρη φίλου από τον sportdog

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να μπορεί κάποιος να εκφέρει άποψη. Σαφώς και θα μπορούσε. Το αν θα επιτύχει ή θα αποτύχει, θα φανεί στην πράξη. Πάντως, πιστεύω ότι ο Γκαγκάτσης δύσκολα θα πάει στο μοντέλο Τοπαλίδη. Σίγουρα, μετά το Ρεχάγκελ, θα πάει σε κάποιο αντίστοιχο μοντέλο, με ξένο προπονητή - όνομα. Φιλικά - Αντώνης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα σταθώ στην Εθνική, αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε ως Έλληνες φίλαθλοι τον Ρεχάγκελ μετά το EURO. Το κράξιμο, για τις επιλογές του, την επιμονή του, τα λάθη του, πήγε σύννεφο! Λες και Πρωταθλητής Ευρώπης (κάτι που ούτε καν οι Άγγλοι και οι Ισπανοί έχουν ζήσει) γίνεσαι κάθε μέρα………..

Βέβαια, στο τέλος, οι επιλογές του Ότο επιβεβαιώθηκαν κι εμείς ως γνήσιοι "κωλοτούμπες" αρχίσαμε να τον αποθεώνουμε και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

funkadelic:

Ο Τοπαλιδης εχει τεραστια προσφορα απο το ποστο του... τιμαει τη θεση του και ειναι οπως σωστα λεει το αρθεο Ελληναρας.

απο κει και περα ομως ο Τοπαλιδης μου θυμιζει περιπτωση Αρη Βασιλειου επι Γκεραρντ.... δε ξερω κατα ποσο εχει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ για να αναλαβει τετοια τεραστια ευθυνη

ακομα και φτασμενοι προπονητες θα το σκεφτονται και θα το ξανασκεφτονται να αναλαβουν μια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ... το αστερακι μας βαρυνε την φανελα αλλα βαρυνε και τις ευθυνες