Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Η μεγάλη ''Εθνική'' μας καψούρα !!!

Μπορούμε τελικά να κατατάξουμε την Εθνική μας στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων τριών τεσσάρων χρόνων συν την κατάκτηση του EURO η' ''έχουμε σηκώσει πολύ ψηλά την μύτη μας''...?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν θά έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε σε αγώνα (υποτίθεται πρόκριση στους ομίλους)νοκ άουτ κάποια από τις Ιταλία-Γερμανία-Γαλλία-Ισπανία-Τσεχία τότε να δούμε τί θα κάνουμε αφού όπως υποστηρίζουμε ανέβηκε ο πήχης και μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια. Μακάρι να το ξανασηκώσουμε αλλά πιστέυω ότι όσο πιο ταπεινά πάμε τόσο το καλύτερο. VAMOS.

stelmel είπε...

πιστευω οτι δεν εχουμε ανεβει τοσο ψηλα αλλα σιγουρα σε καποιες καλες μερες μας μπορουμε να τους κοιταξουμε στα ματια

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν μπορούμε να τους κοιτάμε όλους ή όχι στα μάτια! για μένα το πιο σημαντικό από το 2004 ήταν η εμπειρία! και στη συνέχεια η απόδειξη ότι όλα γίνονται! ας περιμενουμε...

Ανώνυμος είπε...

Για μένα εξηγήθηκε πλεον ο μύθος των ισχυρών. Δεν είναι τίποτε άλλο απο μια ανκυκλούμενη "έυνοια". Πώς φτάσαμε εμείς να είμαστε στους ισχυρούς; Επειδή πήραμε το EURO 2004, μπήκαμε στους ισχυρούς της κλήρωσης για το EURO 2008. Ετσι, φυσικά και χάρησ τις ικανότητες της ομάδας, μαζέψαμε τόσους βαθμούς ώστε να καταλήξουμε στην 9η θέση της ΟΥΕΦΑ. Τώρα θα ξαναμπούμε στους ισχυρούς, δίκαια αυτή τη φορά. Αν το ξαναεκμεταλλευτούμε μπορούμε να ανέβουμε ακόμη περισσότερο και να διατηρηθούμε στους ισχυρούς. Βλέπουμε λοιπόν πόσο δύσκολο είναι για μια καλή ομάδα να μπει στους ισχυρούς. Βλέπουμε πώς αν ΔΕΝ κάνεις την υπέρβαση δύσκολα θα μπεις εκεί. Επίσης, αυτοί που ήδη είναι ισχυροί απολαμβάνουν μιας εύνοιας που τους βοηθά να διατηρούνται στην θέση του ισχυρού. Πάντως θεωρώ ότι πέρα από συγκυρίες η Εθνική Ελλάδος του Οττο Ρεχάγκελ είναι μια ομάδα καταξιωμένη, που κατόρθωσε να γίνει καλύτερη από ότι ήταν το 2004, όταν και πήρε το EURO. Κατόρθωσε η ομάδα αυτή να καθιερωθεί ψηλά στις συνειδήσεις Ελλήνων και Ευρωπαίων και πλεον οποιαδήποτε επιτυχία της να μην φαντάζει σαν έκπληξη. Η ομάδα μας, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα της συμμετοχής στο EURO 2008 μπορεί πλεον να συγκαταλέγεται δίκαια στις ισχυρές ευρωπαικές ομάδες, κι αν όχι στην ελίτ, οπωσδήποτε στην πρώτη κατηγορία.