Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Η μάχη για πρώτη θέση !!!

Είναι ο Παναθηναϊκός η πιο αξιόπιστη ομάδα για να ανέβει στον θρόνο του πρωταθλητή?Θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για τίτλο εάν περάσει και από την Λάρισα στο Αλκαζάρ η' είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα?Μπορεί ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει εάν περάσει η' όχι στην επόμενη φάση του Champions league?Είναι ικανή πλέον η ΑΕΚ?Μπορεί να κάνει φέτος την διαφορά ο ΆΡΗΣ?

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς ειναι ακόμα φίλε μου. Πριν ενα μηνα ο ΠΑΟ ήταν η πιο αξιοπιστη ομάδα; Γιατι να ειναι σε ενα μηνα απο τώρα; Μια αγωνιστική ειναι που βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας. Εγω θα έλεγα ότι από τους τρείς έχει μαλλον τις λιγότερες πιθανότητες, με βαση ότι έχουμε δει τους τελευταίους 3 μήνες και τη κοινή λογική. Οταν σε 1,5 χρόνο έχουν καθησει 4 διαφορετικοί προπονητές στον πάγκο σου τότε έχεις ένα σοβαρό μειονέκτημα. Το ίδιο που έχει και ο Αρης, ο οποίος έχει μεν τον Ντουσκο ο οποίος ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα σαν την τσεπη του αλλά είναι κεντρο διερχομένων τα τελευταία χρόνια και εχει και έναν "Τροχανά" για πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια,φετος μου φενετε αδυνατο να το παρει ο Ολυμπιακος.Οσο για τον ΠΑΟ και για την ΑΕΚ βλεπω πιο σιγουρη κατακτηση!!!
Την Κυριακη,πιστευω οτι θα νικησει ο ΠΑΟ.Θα δειξει!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα "φαβορί" για τον τίτλο αλλάζουν σαν τα πουκάμισα ανάλογα με την προσωρινή κατάληψη της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Είναι νωρίς ακόμη για να χρίζουμε πρωταθλητές ή φαβορί. Πόσα καρπούζια χωράνε σε μια μασχάλη μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. Ο Αρης, αν και έχει πολύ καλή ομάδα, δεν έχει βάθος στο ρόστερ και δεν πιστεύω οτι θα καταφέρει να βγει πιο ψηλά από τέταρτος. Η ΑΕΚ με το rotation του Φερέρ και τη σχετικά μεγαλύτερη σταθερότητα σε πάγκο και παίκτες θεωρώ ότι έχει μεγάλες πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς δεν πιστεύω ότι έχει εξίσου ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις. Ο ΠΑΟ θεωρώ ότι είναι μια μέτρια ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αλλά και να βγει τέταρτη, τον θεωρώ ικανό για το καλύτερο και για το χειρότερο. Το μέλλον θα δείξει, όπως και οι προτεραιότητες που κάθε ομάδα θα θέσει πρώτες. Η συγκυρία για κάποια παιχνίδια κλειδί ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στη βαθμολογία του πρωταθλήαματος. Φυσικά θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι ρυθμιστής των εξελίξεων και ίσως καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.

Ανώνυμος είπε...

LARISSA F.C 2-0 VS PAO!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παο παιζει την καλυτερη μπαλα..αξιζει να βρισκεται εκει που ειναι.

Ανώνυμος είπε...

vamos arianara-vamos campeon και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Ανώνυμος είπε...

Einai noris akoma gia simperasmata....ton A logo exi o PAO exi kai bary B' Gyro min ksexnate ,thn Aek thn blepo na kourazete tha ta parathsei....xalara tha kerdisi simera i omada thn Larisa kai lei antio o Donakis afou tin exi stin mpouka i diaithsia,kalh sas mera.