Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους δρόμους

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους δρόμους για να ζητήσουν ρύθμιση χρεών από την Πολιτεία. Συμφωνείτε να βγαίνουν οι οπαδοί στους δρόμους για αυτούς τους λόγους? Συμφωνείτε να ρυθμίζει το κράτος χρέη ομάδων?Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι κύριοι να πάνε φυλακή?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ". ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ), Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ), ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

keeper είπε...

Nαι αλλα φιλε Κιμωνα οι φιλαθλοι τι φταινε να τα περνανε ολα αυτα να τρεμουν για την ομαδα τους και για τι αυριο της? Θα πρεπει ολοι λοιπον απο την ιδια την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεχρι την κυβερνηση και τους φιλαθλους να αναλογιστουν τις ευθυνες τους και να βρεθει μια κοινη αποδεχτει λυση επιτελους για να μπορεσει επιτελους να ξεφυγει απο αυτο το τελμα στο οποιο εχει περιελθει. ειναι κριμα μια τερααστια ομαδα να ταλαιπωρειτε απο λαθη του παρελθοντος!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ KEEPER ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ (ΟΧΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ) ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΛΠ". ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ". ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΘΟΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι είναι η ομάδα ; Επιχείρηση δεν είναι μια ΠΑΕ ; Αφού είναι έτσι μόνο όταν το αφεντικό της επιχείτησης καίγεται για αυτήν τότε να καίγεστε κι εσείς.....Μη σας πορώσουν ποτέ ξανά οι αρπα-κωλατζήδες.....Π.Χ. εγώ σαν βάζελος δεν ενδιαφέρομαι και τόσο πολύ πλέον αν η ομάδα έχει παίχτες - προπονητή.....Το πρώτο που θέλω είναι να φύγει ο Βαρδηνογιάννης και να έρθει ο Γιαννακόπουλος και θα το πανηγυρίσω καλύτερα κι από πρωτάθλημα.....Το πως πάει η ομάδα δε με πολυνοιάζει τελικά......Τώρα με την πολιτεία δεν τα βάζω.....Διαμαρτυρηθείτε αλλά όχι σε βάρος του κράτους γιατί το κράτος είμαστε εμείς οι ίδιοι που διπλοπληρώνουμε κάτι ΜΠΑΤΑΤΠΥΔΗΔΕΣ , ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ να μας καταστρέψουν τη ν ομάδα και μετά τα ξαναβάζουμε με τους εαυτούς μας.....Εχθρός μεγάλος όταν -το κεφάλαιο- όταν κερδοσκοπεί....Κι επειδή ζούμε και σε καπιταλιστική κοινωνία μην ανησυχείτε.....Όλο και κάποιος έξυπνος επιχειρηματίας θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ....Με όσο καβλωμένο λαό που έχετε θα έχει απίστευτα κέρδη....Κάντε υπομονή και μη σας καίνε τα μυαλά με ουσίες κι ιδεολογίες του πφφούτσου....ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ