Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0: Πρώτη ήττα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Κάναμε λοιπόν την πρώτη μας ήττα. Κάτι που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν. Και ήρθε στην 10η αγωνιστική κόντρα στον πρωταθλητή (έστω της μπιρίμπας και των χαρτιών).

Επειδή λόγω της έλευσης του 2ου τέκνου δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω, θα σταθώ σε λίγα πραγματάκια επιγραμματικά:

- Χάσαμε δίκαια και καθαρά. Οι φόβοι μας για τον Κάκο δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο γαύρος ήταν συνολικά καλύτερος και μας κέρδισε δικαιότατα.

- Η ομάδα έδειξε τσαμπουκά και τσαγανό. Έπαιξε παλικαρίσια και δικαίωσε όσους λέγαν ότι θα παίξει στα ίσια τον ψευτοπρωταθλητή. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στο α' μέρος και στο β' έως το 60ο λεπτό και μετά κατέρρευσε. Εκεί φάνηκε πολύ εμφατικά η έλλειψη βάθους στον πάγκο. Κάτι που ξέραμε αλλά δεν είχε φανεί τόσο έντονα σε άλλα ματς γιατί οι αντίπαλοί μας ήταν κατώτεροί μας ή έστω ισοδύναμοι. Όταν π.χ. ο γαύρος έβγαζε τον Τζορτζεβιτς (που απέδειξε ότι ένας μεγάλος παίκτης παραμένει μεγάλος και στα 35 του χρόνια, ακόμα κι αν δεν βγάζει το 90λεπτο...), έβαζε τον Λέτο, ενώ εμείς βάζαμε το Λάκη...

- Πάντως δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καμιά κριτική στο Σάντος. Το στήσιμο της ομάδας στο α' μέρος ήταν υποδειγματικό, δυστυχώς οι τραυματισμοί και οι αναγκαστικές αλλαγές τον εξέθεσαν, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και κάτι καλύτερο (βλ. ανωτέρω σχόλιο). Η ομάδα που παρέταξε κοίταξε στα μάτια το γαύρο και χτύπησε το παιχνίδι, σε αντίθεση με μια άλλη ομάδα που μια βδομάδα πριν στο γήπεδό της και κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, φοβόταν να περάσει το κέντρο του γηπέδου.

- Θεωρώ απαράδεκτο ένας επαγγελματίας του βεληνεκούς του Πάμπλο Γκαρσία να επιτρέπει στον εαυτό του να τον προβοκάρει ένα χτεσινό τσογλανάκι σαν τον Ντίογο. Η ενέργεια του Πάμπλο είναι σε κάθε περίπτωση κατακριτέα.

- Ακόμα κι αν είχαμε προηγηθεί με τον Μπακαγιόκο δεν νομίζω ότι η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Ο γαύρος χτες ήταν πολύ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και για αυτό κέρδισε. Χώρια που δεν μου αρέσει να μιλάω με "αν" και υποθέσεις όπως οπαδοί άλλων ομάδων.

- Είδα τον αγώνα στο καφέ της κλινικής που γέννησε η γυναίκα μου χωρίς ήχο. Οπότε δεν εικόνα για το επίπεδο της περιγραφής, ούτε για τα συνθήματα που ακούστηκαν. Διάβασα όμως σήμερα ότι οι επιστήμονες κραύγασαν πάλι με μένος το γνωστό εμετικό και αντεθνικό σύνθημα που ουρλιάζουν εδώ και δεκαετίες. Θέλω να δω πότε ένας διαιτητής θα διακόψει αγώνα, όπως προβλέπει άλλωστε κι ο ΚΑΠ. (ο ποιος;;;)

- Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλουμε κάτω το κεφάλι μετά τη χτεσινή ήττα. Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στη Λίγκα που θα σταθούν όπως ο χτεσινός ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Έχουμε τώρα μια σειρά "εύκολων" αγώνων κόντρα σε υποδεέστερες ομάδες, και δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην συνεχιστεί η καλή πορεία μας. Τα ντέρμπι για τον πρώτο γύρο έχουν τελειώσει, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε όπως μέχρι χτες.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19.00 εντός έδρας κόντρα στη Λάρισα.

2 σχόλια:

Κώστας είπε...

Να σου ζήσει το τέκνο DonMits....
Σου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και την οικογένειά σου.

DonMits είπε...

Να 'σαι καλά Κώστα,ευχαριστώ!

Κι εσύ ότι επιθυμείς!