Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1: Ούτε φέτος

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Πριν ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι του χτεσινού αγώνα θα ασχοληθώ με τα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Προσωπικά ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάσαμε πάλι σαν λαός του ΠΑΟΚ. Δώσαμε για μια ακόμη φορά δικαιώματα στους πολέμιους μας να μας κριτικάρουν. Τα αναίτια επεισόδια που έγιναν πριν και μετά τον αγώνα δεν μας τιμούν καθόλου σαν λαό και κάποτε πρέπει να σταματήσουν αυτές οι καφρίλες. Χώρια το ντου για να μπουν στο γήπεδο οι και καλά 1500 οπαδοί - που τελικά ήταν 6-7000. Χώρια η παρουσία του κόσμου στο ταρτάν. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα και πρέπει να σταματήσουν. Εντάξει, δεν λέω, κακώς - κάκιστα μας έδωσε ο γηραιός μόλις 1500 εισιτήρια, ενώ ξέραν ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν 8000, αλλά έδρα τους είναι - ότι θέλουν κάνουν. Εμείς οφείλουμε να το σεβαστούμε. Με τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθάμε την ομάδα μας.

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα.

Αναρωτιέμαι αφού δεν κερδίσαμε φέτος τη γριά στο Καυταντζόγλειο, πότε θα την κερδίσουμε;;; Μάλλον ποτέ, γιατί ο Ηρακλής οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Β' εθνική, από την οποία δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ.

Ο χτεσινός ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ νωχελικά και μουδιασμένα, έκανε ένα πέναλτι δώρο στη γριά και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 4'. Μετά χαθήκαμε απ' το γήπεδο έως το 30' οπότε και η ομάδα αφυπνίστηκε και εξαφάνισε τη γριά απ' το γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ από το 30' και μετά ήταν απλά καταπληκτικός, πίεσε τη γριά σε όλο το γήπεδο, την έκλεισε στην περιοχή της και τη σφυροκοπούσε. Αποτέλεσμα ήταν η ισοφάριση στο 39', την οποία αποφάσισε ο επόπτης με το "έτσι θέλω" να μας στερήσει...

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο β' μέρος και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 73' με κεφαλιά του Μαλεζά μετά από καταπληκτικό κόρνερ του εξαιρετικού χτες Κονσεϊσάο. Από εκεί και μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή με εξέχουσες την κεφαλιά του Μούσλι σε κενό τέρμα (πάλι μετά από κόρνερ του Κονσεϊσάο), το χαμένο πλασέ του Μούσλι και την ανάποδη κεφαλιά του Ίβιτς.

Το 1-1 σαν τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ήμασταν η μοναδική ομάδα στο γήπεδο χτες. Η ομάδα έδειξε μεν σωστή αντίδραση και χαρακτήρα - αφού βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ φέτος, αλλά ξέχασε να νικήσει... Εμένα το 1-1 δεν με ικανοποιεί. Αυτόν τον Ηρακλή έπρεπε χτες να τον ρίξουμε 5 γκολ. Και αντ' αυτού του χαρήσαμε 1 βαθμό και πετάξαμε 2...

Δυο πραγματάκια για το τέλος: α) Η διοίκηση κάτι πρέπει να κάνει για να θωρακίσει την ομάδα από τους κάφρους. Δεν γίνεται να εκτιθέμεθα έτσι. β) Η διοίκηση κάτι πρέπει να κάνει για να θωρακίσει την ομάδα από ανίκανους και άτολμους διαιτητές τύπου Παπασταμάτη (ο οποίος πέρσι είχε υποβιβαστεί στην Β' Εθνική και φέτος σφυρίζει τέτοιο ντέρμπι;;;). Τον Μάκη Γκαγκάτση τι σκατά τον έχουμε στην ΠΑΕ;;;

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 08/11/2008 στις 19.00 κόντρα στον ανεβασμένο Πανιώνιο των Ρεκόμπα-Εστογιάνοφ.

3 σχόλια:

exotrela είπε...

Η πουτάνα νοικοκυρά δεν γίνεται...

Αγώνα δρόμου έδωσα από Αθήνα να παρεβρεθώ στο Καυτατζόγλειο και στις 7 παρά 20 ήμουν στην Αγ.Δημητρίου και οι δικοί μας τα είχαν κάνει μαντάρα ήδη.Τα χημικά δίναν και παίρναν και έχω την εντύπωση ότι όλο το Σαβ/κο οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν αρκετή δουλειά.Σημασία έχει ότι δεν κατάφερα να φτάσω στο γήπεδο εξαιτίας των δικών μας.Πάντως δεν χάσαμε εκτός έδρας για ακόμη μία φορά και αυτό είναι σημαντικό.Έχω την εντύπωση ότι πετάξαμε δύο βαθμούς ακόμα και δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία.Όλες οι καλές μας μονάδες βρέθηκαν σε κακή μέρα,πλην του Conceisao....

Κώστας είπε...

""Προσωπικά ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάσαμε πάλι σαν λαός του ΠΑΟΚ. Δώσαμε για μια ακόμη φορά δικαιώματα στους πολέμιους μας να μας κριτικάρουν.""

Δίκιο έχεις

""Μάλλον ποτέ, γιατί ο Ηρακλής οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη Β' εθνική, από την οποία δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ.""

Τώρα γράφεις βλακείες..."

""Αποτέλεσμα ήταν η ισοφάριση στο 39', την οποία αποφάσισε ο επόπτης με το "έτσι θέλω" να μας στερήσει...""

Απορρίπτεις δηλαδή το γεγονός ο επόπτης να είδε σωστά, χάρη στην τέλεια θέση που είχε (βρισκόταν ακριβώς στην ευθεία)? ή μήπως όλα τα σφυρίγματα κατά του ΠΑΟΚ αποτελούν και αδικία προς την ομάδα σου?

""Εμένα το 1-1 δεν με ικανοποιεί. Αυτόν τον Ηρακλή έπρεπε χτες να τον ρίξουμε 5 γκολ. Και αντ' αυτού του χαρήσαμε 1 βαθμό και πετάξαμε 2...""

Απλά δεν μπορούσατε να του ρίξετε 5 γκολ.Αν μπορούσατε, να ήσουν σίγουρος ότι θα το κάνατε. Όμως 11 χρόνια τώρα, απλά δεν μπορείτε. Στα λόγια μπορείτε τα πάντα. Στο χορτάρι όμως φαίνεται η μαγκιά του καθένα

""α) Η διοίκηση κάτι πρέπει να κάνει για να θωρακίσει την ομάδα από τους κάφρους. Δεν γίνεται να εκτιθέμεθα έτσι""

Έχεις μεγάλο δίκιο

DonMits είπε...

exotrela τι να σου πω...;;;

Κώστα, μακάρι για εσάς να γράφω βλακείες και να μην πέσετε. Αλλά αν πέσετε θα έχετε την τύχη του μπασκετικού Ηρακλή.

Και ναι απορρίπτω το ενδεχόμενο να είχε ο επόπτης την τέλεια ευθεία. Άσε που δεν μπορεί να με πείσει ότι ο Μπακαγιόκο ήταν 1 εκ. οφσάιντ και το είδε. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είδε καν τη φάση, αλλά όταν ο Μπακαγιόκο έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα ήταν πιο μπροστά, οπότε ο επόπτης θεώρησε ότι ήταν ήδη από νωρίτερα οφσάιντ.

Η εικόνα του αγώνα πάντως ήταν αυτή. Έπρεπε να ρίξουμε 5 γκολ την Κυριακή. Δεν τα ρίξαμε, τσιμπήσατε το πονταλάκι και μείνατε για 11η χρονιά αήττητοι στο γήπεδό σας. Μαγκιά σας και μπράβο σας. Ελπίζω του χρόνου να ξαναβρεθούμε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα...