Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΑΕΚ:ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟ CELEBRITY TH MIZERIA .
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ 1 ΠΡΑΓΜΑ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ .
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ 1 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ .Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ .Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΕΛΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ .ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ,ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ .ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ;ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ;
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ .
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΥΛΑΞΕ ΓΙΑ ΧΘΕΣ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ.

Υ.Γ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ.
Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

3 σχόλια:

wert01gf είπε...

Όταν η ΑΕΚ έχανε το πρωτάθλημα στο παρά πέντε, είτε με ισοβαθμία είτε στα χαρτιά ..δεν πρωταγωνιστούσε;
Όταν είχε τους καλύτερους παίκτες και έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τους υπόλοιπους ..δεν πρωταγωνιστούσε;
Όταν πρωτοπορούσε στα διοικητικά, με το στήσιμο της πολυμετοχικότητας ..δεν πρωταγωνιστούσε;

Δυστυχώς, μερικοί έχετε μείνει πίσω. Και θέλετε την ΑΕΚ εκεί, μαζί σας. Στο παρελθόν. Δεν κοιτάζετε το στήσιμο του συλλόγου, την επανένταξη της ΕΝΩΣΗΣ στα της διεκδίκησης του τίτλου. Κοιτάζετε μόνο τα λάθη και κολλάτε σε αυτά. Κακώς έφυγε ο Ντέμης. Έπρεπε να πάρει τον τίτλο φέτος και να κλείσει στόματα. Μόνο έτσι.

Μπλέκ είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΛΕΨΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΑΙΓΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΣΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ...

-billys- είπε...

Θέλω να εκφράσω την πίκρα μου και την αγανάκτησή μου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας την ΑΕΚ.

'Οταν πρίν λίγα χρόνια - δεν ειναι δα και πολλά - Ο Ντέμης και η ομάδα του έβαλαν πλάτη και η ομάδας μας σήμερα υφίσταται σαν μαγαζί γωνία (αυτό αποδεικνύουν η οικονομική διαχείρηση και οι δεκάδες των χορηγών) κάποιοι άλλοι λούφαζαν. απείχαν , χαίρονταν για την κατάντια που είχαν δημιουργήσει.

Η ομάδα είχε φθάσει στο χείλος της απόλυτης καταστροφής και όμως σήμερα λειτουργεί με προδιαγραφές μεγάλης και σωστής ομάδας, έχει όραμα, ετοιμάζει επενδύσεις για λαμπρότερο μέλλον (προπονητικό), αγωνίζεται για σύγχρονο γήπεδο , δεν δημιουργεί χρέη.

Ο Ντέμης και η ομάδα του έκαναν επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσπάθησαν από την 1η μέρα να αλλάξουν τα δεδομένα της μιζέριας, του χουλιγκανισμού, των μπράβων, των κάθε λογής αλητηρίων που σκότωναν την αγάπη των φίλων της ομάδας με τις συμπεριφορές τους, δημιούργησαν αισιοδοξία σε όλη τη χώρα (θυμηθείτε τα πρωτοσέλιδα) κάτι που η υγιής πλειοψηφία επικροτούσε και γέμιζε το ΟΑΚΑ.

Προσπάθησαν να κάνουν τον αγώνα της Κυριακής οικογενειακή χαρά.
Αυτό δεν συγχωρήθηκε ποτέ από την καφρίλα και τους ηττημένους- απόντες "ηγετίσκους" και άρχισε η υπονόμευση, κάνοντας παιχνίδι πάνω στα οποια λάθη της διοίκησης Ντέμη.

Πόνταραν στην ανοησία - που είναι ανίκητη - αυτών που ισχυρίζονται ότι αγαπάνε την ομάδα , αλλά την πλήγωναν κάθε μέρα με τη συμπεριφορά τους , εντός και εκτός γηπέδου.
Θα πρέπει να σημειώσω ότι και η πολιτεία απέδειξε ότι δεν θέλει να ξακαθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο , παρά τις περί του αντιθέτου κορώνες (στοχοποιήθηκε ο Ντέμης και γι αυτό)

Αυτόκλητοι ηγετίσκοι του χαβαλέ και της καφρίλας με τα πανώ και τις αθλιότητές τους σε ότι πιο υγιές υπήρξε στην ομάδα από την εποχή Μπάρλου , ξέχασαν προφανώς να πράξουν ανάλογα και χειρότερα σε Γρανίτσες, Ανατωλιακηδες κλπ που γκρέμιζαν γήπεδο χωρίς διασφάλιση , όνειρα με την πλήρη απαξίωση της ομάδας και στήριζαν την εσωστρέφεια , την κακομοιριά των αφεντικών τους.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία, που απαιτεί σεβασμό και παντοτινή αγάπη.
Η ΑΕΚ πρέπει να έχει διοίκηση που εργάζεται για την προκοπή της
Η ΑΕΚ πρέπει να έχει φιλάθλους ( και τους έχει) με ήθος, αγάπη , υπομονή, διάθεση προσφοράς.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν θέση οι αλητήριοι, που την πληγώνουν και την κάνουν να ματώνει, που την πισωγυρίζουν σε εποχές απαξίωσης.

Η ΑΕΚ περισσότερο από ποτέ ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ όσους την ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΔΟΛΑ.

Πρέπει να στηρίξουμε την διοίκηση της ομάδας μας για να συνεχίσει το δημιουργικό της έργο , να απομονώσουμε τα στοιχεία που μόνο κακό της κάνουν (άλλωστε είμαστε πιο πολλοί)
Ετσι μόνο θα έρθουν οι επιτυχίες, η χαρά στα θλιμμένα πρόσωπά μας, θα αποκαταστήσουμε τις αξίες που εκφράζει αυτή η ομάδα, θα δικαιώνουμε τους πρωτομάστορες που την δημιούργησαν , αλλά και τους αθλητές που την μεγαλούργησαν.

Η πίκρα μου είναι μεγάλη γιατί η ομάδα (με την ευρύτερη έννοια του όρου) κατάφερε να "διώξει" 'εναν άνθρωπο που τόλμησε, που πίστεψε, που ονειρεύτηκε καλύτερες μέρες, που εργαζόταν με τα όποια λάθη του για το καλό της ομάδας, που ήθελε να είναι διαφορετικός πρόεδρος, ΦΙΛΟΣ, ΟΠΑΔΟΣ

Η κατάσταση αυτή με πονάει και δεν ξέρω πόσο μπορώ να αισιοδοξώ , 'οσο συμπεριφορές θα επιβάλλουν τα υποχείρια των "σωτήρων"

Εχουμε ακόμη δύσκολο αγώνα............

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ..........