Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!

Xωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης απ την Κομοτηνή και έφτασε στους 7 σε σύνολο τριών αγωνιστικών. Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα με το γνωστό 4-2-3-1 και μοναδικές αλλαγές σε σύγκριση με το ματς με την ΑΕΚ, τους Μαλεζά και Γκαρσία αντί για τους Αντόνιο και Μπαλάφα αντίστοιχα.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί σίγουρα εύκολα από όσους το παρακολούθησαν, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τον δικέφαλο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.



Στο 5’ ο Κονσεϊσάο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, σέντραρε στον αμαρκάρισμο Μουσλίμοβιτς, αλλά ο Ζαπρόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε. Στο μισάωρο ο Βιερίνια έγινε κάτοχος της μπάλας, έπειτα από λάθος του Τροϊζέ, όμως η βιαστική του ενέργεια δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος και έτοιμος να πάρει το διπλό. Τα χαφ, ιδίως, ανέβηκαν, πρέσαραν ψηλότερα και ανάγκασαν τους παίκτες του Πανθρακικού να προβούν σε αρκετά λάθη. Στο 55' ο Κονσεϊσάο σέντραρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ίβιτς κατέβασε ωραία με το στήθος, αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Πανθρακικού.



Στο 65’ το δίδυμο που συνεργάστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ «χτύπησε» και πάλι. Ο Βερόν έκανε εξαιρετικά κάθετη μπαλιά στον Μουσλίμοβιτς και ο Βόσνιος δεν έχασε την ευκαιρία με δυνατό δεξί σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στον δικέφαλο. Ως το τέλος του αγώνα μεσολάβησε ένα καλό σουτ του Κονσεϊσάο,με το τελικό σκορ να μην αλλάζει και τον παίκτες του ΠΑΟΚ να φθάνουν στη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.



Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία οπαδών του δικεφάλου στις εξέδρες, αλλά και πέριξ του γηπέδου, παρά την άρνηση της ΠΑΕ Πανθρακικός να παραχωρήσει εισιτήρια...



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Τροϊζι, Ζαπρόπουλος, Ριέρα, Κλεμέντ, Ενρίκες (62΄ Πόνσε), Ολίσε (86΄ Γιλμάζ), Λόπεζ, Αργυρίου, Ντιαλό, Χαραλάμπους (69΄ Βιντάλ).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς (90΄ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια (86΄ Κωνσταντινίδης), Ιβιτς (64΄ Μπακαγιόκο), Βερόν, Σνάουτσνερ.

Δηλώσεις προπονητών:

Φερνάντο Σάντος :
"Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ ενδιαφέρον. Η ένταση ήταν χαμηλή. Σε αυτό πιστεύω ότι φταίει και η δικιά μου ομάδα. Είχαμε ένα παιχνίδι αργό και ισορροπημένο.

Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα έπρεπε να μπούμε με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Με άλλη δυναμική. Να κάνουμε την μπάλα να κινείται πιο γρήγορα και να πιέσουμε τον αντίπαλό μας. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου το καταλάβανε αυτό και νομίζω ότι αυτό ήταν και το βασικό συστατικό της νίκης μας παρά το γεγονός ότι και η ομάδα του Πανθρακικού έκανε την δική της προσπάθεια να ισοφαρίσει αν και δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία για γκολ. Αντίθετα με μας που καταφέραμε να βγάλουμε 2-3 ακόμα ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη".

Εμίλιο Φερέιρα :
"Σήμερα οι επιθετικοί μας όποια διάταξη και να είχαν έχασαν όλες τις μάχες από τους αντιπάλους τους. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι μας. δεν μπορούμε να αλλάξουμε κατευθείαν τους επιθετικούς επειδή δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Όπως για παράδειγμα μπορεί να συμβεί με δημοσιογράφους.

Οι σκέψεις που κάνουμε είναι ότι έχουμε μία καινούρια ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο έργο και θα έπρεπε να είχαμε υπομονή".


2 σχόλια:

exotrela είπε...

Μισή φάση του έκατσε του Βόσνιου,την έκανε γκολ....
Αλλά η καψούρα μου είναι ο Βερόν....
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ

Panagiotis είπε...

Ο ΠΑΟΚ φέτος θα κάνει μεγάλη ζημιά στη σούπερ λίγδα... Ακούς Πηλαδάκη?