Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΤΑΠΟΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ?

Έχουμε ξαναγράψει πως ο Δημήτρης Δρόσος βάλθηκε το φετινό καλοκαίρι να τρελάνει κόσμο και κοσμάκη. Όσο τετρημένο κι αν ακούγεται δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από την αλήθεια.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει σταματημό, φέρνοντας τον έναν μετά τον άλλο τους σπουδαίους παίκτες στο "δικέφαλο". Το μπάτζετ έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ ενώ αν συνυπολογίσει κανείς τα χρήματα που έχει δώσει σε παίκτες που είχαν οφειλόμενα αλλά και αυτά που έχει βάλει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!!!
Τελευταίο απόκτημα του "δικέφαλου", σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι ο Χρήστος Ταπούτος. Ο Έλληνας φόργουορντ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει σε κάποιον εκ των Μαρούσι, Άρη και Πανιώνιο, όμως όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Δρόσο μετά την κοινή τους παρουσία πέρσι στην ΑΕΚ αλλά και η γνώμη της οικογένειάς του που ήθελε την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

ΡΕ ΔΡΟΣΟ, ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΜΕ.....

Η φετινή ομάδα αποτελείται ήδη απ τους Τσιάρα, Χαρίση, Σίμστακ, Gregory, Γιαννακίδη, Δεμερτζή, Γαλαζούλα, Καλαμπόκα, Βασιλειάδη, Μαρμαρινό, Κυρίτση, Καυκή, Wesson, Tomasevic και Diarra


Θυμίζουμε πως συνεχίζεται και η διάθεση των διαρκείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: