Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

“Συγνώμη” του Κώστα Νεμπεγλέρα

“Συγνώμη” του Κώστα Νεμπεγλέρα

Το θέμα του Κώστα Νεμπεγλέρα που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό την ομάδα του Άρη φαίνεται ότι βαίνει οριστικά προς την εκτόνωση του. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας προέβη σήμερα στην δήλωση “συγνώμης” που ζητούσε εδώ και αρκετό καιρό η ΠΑΕ Άρης, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Κίκε Ερνάντεθ. Αναλυτικά η δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: ‘Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από τις αρχές Αυγούστου ανάμεσα σε μένα και την ομάδα μου, θέλω να δηλώσω ότι στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα του Αρη, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, προσπαθώ για το καλύτερο της ομάδας. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα σε διοίκηση, προπονητή, συμπαίκτες και στους οπαδούς του Αρη. Αν από παραπληροφόρηση ή παρερμηνεία δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση σε οποιονδήποτε, ζητώ συγγνώμη’.



Δικαίωση Άρη στο θέμα Αμορόζο

Δικαίωση της ΠΑΕ Άρης στο θέμα Αμορόζο. Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών έλυσε το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών με υπαιτιότητα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή από τις 21 Ιουλίου 2008. Η νομική υπηρεσία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, της οποίας προίσταται ο Κώστα Παπαδόπουλος, κατάφερε να κερδίσει την υπόθεση, με τους ανθρώπους της μακεδονικής ομάδας να περιμένουν πια την αντίδραση της πλευράς του παίκτη, που έχει δικαίωμα έφεσης, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Άρης έχει πια το πάνω χέρι στην όλη υπόθεση. “Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 965/2008 απόφασή της δέχεται εν μέρει την προσφυγή της ΠΑΕ Αρης Θεσσαλονίκης κατά του ποδοσφαιριστή Μ. Αμορόζο και αναγνωρίζει λύση του συμβολαίου με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή από 21/7/2008″ αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της επιτροπής.

Παπαδόπουλος: «Σημαντική απόφαση»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε την απόφαση στο Αθλητικό Metropolis: «Είναι σημαντική απόφαση, γιατί έλυσε ένα σημαντικό θέμα. Υπήρχε αμφιβολία για το αν η επιτροπή ήταν αρμόδια. Ο παίκτης είχε πάει στη ΦΙΦΑ επικαλούμενος ψευδώς στοιχεία εναντίον μας. Έχει αποδειχθεί και με δικαστική απόφαση, ότι αρμόδια είναι η επιτροπή της ΕΠΟ. Η απόφαση αναφέρει εν μέρει δικαίωση, γιατί είχαμε ζητήσει και 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για τη συμπεριφορά του εναντίον της ομάδας. Ο παίκτης έχει δικαίωμα έφεσης ασφαλώς. Αλλά ο Άρης έχει ένα ισχυρό ατού πλέον, που είναι η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ. Κάποιες φωτογραφίες του παίκτη που κάνει ιστιοσανίδα στο Ντουμπάι, που διέρρευσαν από το ίδιο το σάιτ του ποδοσφαιριστή, είναι κωμικοτραγικές. Πως γίνεται να μας λέει ότι είναι τραυματίας και την ίδια στιγμή να κάνει ιστιοσανίδα;».

Στην προπόνηση ο Σκόρδας

Στην πρωινή προπόνηση του Αρη βρέθηκε σήμερα ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια… αφύπνισης των «κιτρινόμαυρων», ύστερα από την «βαριά» ήττα στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, μίλησε περίπου για μισή ώρα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους. Ζήτησε μέγιστη προσπάθεια απ’ όλους, με αρχή τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ώστε σταδιακά να βρει η ομάδα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

1 σχόλιο:

Panagiotis είπε...

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός μετά την Ίντερ σίγουρα θέλει νίκη στο πρωτάθλημα...