Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Όταν η αλήθεια του ενός είναι το ψέμα του άλλου

Ακόμα δεν άρχισε η νέα περίοδος και ως αν γνήσιοι έλληνες αρχίσαμε να διεκδικούμε την γνησιότητα και την ορθότητα των απόψεων μας.

Νομίζω ότι θα πρέπει να περιοριστούμε ο καθένας που κάθεται να γράψει κάτι, στην γνησιότητα αυτού που γράφει. Σε ότι αφορά την ορθότητα θα πρέπει να αφήσουμε να το κρίνει ο αναγνώστης.

Είναι νομίζω αυτονόητο ότι ο κάθε μετέχων γράφει αυτό που πιστεύει.

Αυτό όμως απέχει πολύ από το να αυτοχαρακτηρίζεται σαν "αλήθεια".

Η αλήθεια του ενός μπορεί να είναι κάλλιστα το ψέμα του άλλου.

Άς αποφύγουμε λοιπόν αυτές τις επικλήσεις και τις σχετικές αναγγελίες και ας περιοριστούμε στο να γράφουμε την άποψη μας.

Και βέβαια απο τη στιγμή που το κάνουμε θα πρέπει να έχουμε την υπομονή και το θάρρος να ακούμε και τις σχετικές απόψεις των μελών αυτής της κοινότητας.

Θα ήταν εξάλλου πολύ βαρετό να ακούμε μόνο τον εαυτό μας, η αξία της κοινότητας είναι οι διαφορετικές απόψεις που ακούγονται.

Κλείνω αυτό το σύντομο σχόλιο με μια σημείωση σχετικά με την ανάπτυξη σεναρίων, που αγγίζουν και ξεπερνούν την μυθοπλασία.

Θα μπορούσα σήμερα να ξεκινήσω ένα ολόκληρο σενάριο για μια αλληλουχία γεγονότων, συμβάντων, πράξεων και φυσικών φαινομένων. Και να το ντύσω με ένα μανδύα ποδοσφαιρικό και να βγάλω απο το μυαλό μου "παπάδες". Και μετά να το αναρτήσω κιόλας για να το διαβάσει η κοινότητα.

Αν η κοινότητα αρέσκεται στη μυθοπλασία, τότε θα "τσιμπήσει". Άν πάλι όχι, τότε η μυθοπλασία μου θα πέσει στο κενό και θα αντικρύσει την κρύα σιωπή.

Πιστεύω ότι η καλύτερη μέθοδος για να αγνοήσω έμπρακτα τα σενάρια, τους μύθους και τις "παπαριές" που μπορεί ο καθένας να γράφει είναι να μην μπαίνω στον κόπο να τις σχολιάζω.

Προτείνω λοιπόν στα μέλη της κοινότητας να εφαρμόσουν αυτή την μέθοδο αγνοώντας με τη σιωπή τις αναρτήσεις που "εκφεύγουν". Αλλιώς θα ξοδεύουμε την ώρα μας με την αντίκρουση των σεναρίων όπου η νταντά του μικρού Ντέμη έμεινε έγκυος από τον κηπουρό του Καπετάν Γιώργου και ... καθώς μεγαλώνει το "νόθο" ανακαλύπτει ότι και ο Ντέμης είναι ...

2 σχόλια:

Anastácio Soberbo είπε...

Γεια σας, το blog μου Love.
Λυπούμαστε που δεν γράψω περισσότερα, αλλά μου Δανοί είναι κακό.
Μια αγκαλιά από την Πορτογαλία

exotrela είπε...

Μπαρντόν?????