Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ Η ΑΕΚ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 4-1...(ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;)

ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΗ 20 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ 20 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-4!!! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤ.ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ.

ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ;ΜΗΠΩΣ ΑΗΔΙΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ.ΜΕΣΑ Ο ΜΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 85 ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 2-0,2 ΓΚΟΛ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ...ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ.
ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ...ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ....!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
.ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Η ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.... (ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ).

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ.ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 Η ΤΟΥ 80.Η ΦΑΝΕΛΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΖΗΤΩ Η ΚΟΝΟΜΑ...

ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;

ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ;

ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ;

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ;

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟ,ΕΜΠΑΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ,Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

5 σχόλια:

zagr είπε...

Φίλε,
Ή πολύ σε πόνεσε η ήττα, ή σε γοητεύουν τα σενάρια συνομωσίας, ή απλά γουστάρεις να καταγράφεις απόψεις που να ξεχωρίζουν «ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»
Οι τεσσάρες του ΠΑΟ και η πρόσφατη νίκη της ΑΕΚ, ήταν πέρα για πέρα φυσιολογικές. Όταν ο ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ σκόραρε σε κάθε κατεβασιά και η ΑΕΚ ομοίως πρόσφατα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αποδέχεσαι αυτή την άγρια ομορφιά που εκπέμπει το άθλημα αυτό. Δηλαδή η τριάρα (που θα μπορούσε να είναι και πεντάρα) της Ανόρθωσης, παρά τη χαώδη διαφορά ποιότητας με το γαύρο, ήταν και αυτή στημένη; Άλλωστε και ο ΠΓΣΣ δεν έριξε 4 πέρυσι στην ΑΕΚ; Αν η Σπάρτα είχε σκοράρει στα 2 τετ α τετ στο 85` και η πρόκριση για τον ΠΑΟ χανόταν, τι θα έλεγες; Ότι και αυτό ήταν στημένο; Μήπως δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός του Άρη;
Και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να δεχτεί ο υπό αμφισβήτηση και με μεγαλύτερο μπάτζετ Τσίγγερ, να βγάλει την ΑΕΚ στο τσάμπιονς λίγκ, αφού προηγουμένως φτιάξουν την τεσσάρα υπέρ του; Πολύ νοσηρό μου ακούγεται. Αν υπήρχε τέτοια συμφωνία, δεν θα ήταν πιο βολικό να κάτσει να χάσει και στο ντέρμπυ, για να αποδεχτεί και ο κόσμος του ΠΑΟ πιο εύκολα την τρίτη θέση;
Ο ντέμης, αν ήθελε να στήσει παιχνίδι για έσοδα, το τελευταίο παιχνίδι που θα επέλεγε θα ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό, μετά από την αδυσώπητη αμφισβήτηση και τη σκληρότατη κριτική που δέχτηκε ολόκληρο το καλοκαίρι.
Όσο για το Ρίμπο, έφυγε, γιατί πολύ απλά κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε στη φετινή ΑΕΚ (που ζητά απεγνωσμένα φρέσκο αίμα για να τρέξει), γιατί αυτά που θα συνέβαιναν στο ΟΣΦΠ-ΑΕΚ θα αμαύρωναν το τέλος της καριέρας του στην Ελλάδα και γιατί πολύ απλά από 1,2 θα πάρει 10 εκατομμ. ο Τζέιμς Μποντ πρέπει να γίνεις δηλ. για να καταλάβεις το λόγο της αποχώρησής του;
Οι κινήσεις του Τεν Κάτε στο ντέρμπυ, ήταν πολύ απλά κινήσεις ενός νεοφερμένου ξένου. Άσε, το έργο το έχουμε ξαναδεί με Φερέρ κλπ. Άλλωστε δεν κατάλαβα, ο Μουν είναι τόσο κακός; γιατί τα ρεπορτάζ ομιλούν για το αντίθετο.
Το διπλό στον ΟΠΑΠ δηλ. πόσο έπεσε; Και στο κάτω κάτω ντέρμυ ήταν. Πόσα ντέρμπυ έχουν λήξει αντιστρόφως της κατάστασης των αντιπάλων; Να σου θυμίσω τη τεσσάρα της ΑΕΚ στο γαύρο; Τις νίκες του γαύρου στην παντοκρατορία της ΑΕΚ; Αλλά ξέρω, και αυτά στημένα ήταν!
Τα περί καλών σχέσεων της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ είναι για τους νεότερους, που ξέρουν μόνο τον Κόκαλη. Να θυμίσω το χαμένο τίτλο της ΑΕΚ το 1996; Σου χει ξανατύχει σε τελικό κυπέλου, ολόκληρο το γήπεδο (η αναλογία οπαδών ήταν 50-1), να βρίζει χυδαία από το 1 μέχρι το 90 το Βαρδινογιάννη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τριβέλα; Ιδιαίτερα, μετά από κάθε γκολ να γίνεται της πουτ… και οι αθεόφοβοι οι αεκτζήδες, να βάλουν 7 εκείνο το απόγευμα στην δεύτερη καλύτερη ομάδα της χρονιάς, τον Απόλλωνα του Ντέμη, του Μπάρνιακ και του συχωρεμένου του Παθιακάκη. Και αυτή η ομάδα έχασε εκείνο το τίτλο. Να μη σε πάω βέβαια στη δεκαετία του 80, που συνέβαιναν τα ίδια και χειρότερα από το Βαρδινογιάννη με το κλασικό τραγούδι που τον συνόδευε σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνο στο γεγονός ότι οι παράγοντες που εισέρχονται στο ποδόσφαιρο, εξασφαλίζουν τεράστια κέρδη για τις επιχειρήσεις τους με παράπλευρους τρόπους. Και ότι πράγματι, οι τίτλοι στήνονται, αλλά όχι με τον τρόπο που το εννοείς εσύ. Με το γνωστό παρασκήνιο (εκλογές ΕΠΟ, παράγοντες διαιτησίας, ΜΜΕ κλπ), αλλά και τα μεγάλα μπάτζετ για να εξασφαλίζουν τα άλλοθι.

Panagiotis είπε...

Μάγκες, ένα πράγμα θα σας πω. Απο τη στιγμή που υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα στη μέση, όλα γίνονται και όλα παίζονται. Η συγκεκριμένη φάση με ΠΑΟ και ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση, χωρίς να θέλω να πω ότι ήταν σικέ, ή ότι η κάθε τεσσάρα που πέφτει είναι στημένη. Υπάρχουν φορές όμως που χωρίς να το θέλεις λες ένα υποψιασμένο χμμμ...

Η μόνη ομάδα που είναι υπέρ άνω, είναι η ομάδα μου, η ΠΑΟΚάρα και δεν ακούω λέξη.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο blog

X-myalismenos είπε...

Καλά όλα τ άλλα, αλλά να αναρωτιέσαι γιατί έφυγε ο Ριβάλντο;
Γιατί λίγο πριν τα 40 του έδωσαν γιά δύο χρόνια περισσότερα απ όσα θα πάρει ο Ροναλντίνιο στην Μίλαν.
Γι αυτό... ;)

Ανώνυμος είπε...

hammer
δεν θα συνεχισω να διαφωνω γιατι δε θα τελειωσουμε ποτε.ξερεις ομως ποια ειναι η κυρια διαφωνια μας? δεν θα ειχα κανενα προβλημα να σε πιστεψω αν ολα αυτα τα εγραφες πριν το ματς.μετα μπορω και εγω να λεω οτι θελω. τελος παντων.δε χρειαζεται να τσακονωμαστε,ας πιστευει ο καθενας αυτα που θελει.