Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΠΑΟΚ - UDINESE 3-1


Πολύ καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις για τη φετινή χρονιά επικρατώντας εύκολα της Ουντινέζε με 3-1 μπροστά σε περισσότερους από 20.000 οπαδούς του στην Τούμπα.



Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε πάνω από 20.000 οπαδούς του που κατέκλυσαν την Τούμπα, νίκησε την Ουντινέζε με 3-1 και σκόρπισε χαμόγελα με την πολύ καλή εμφάνιση. Συνολικά η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και παρά τις πέντε αλλαγές στο ημίχρονο, η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου καθάρισε το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ.

Ο Σάντος έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε τον Μουσλίμοβιτς βασικό, ο οποίος στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα υπέροχο τέρμα μετά από κάθετη πάσα του Ίβιτς στο 13’.

Στη συνέχεια και πέντε λεπτά αργότερα, μετά από τραγικό λάθος του Χαλκιά, ο Ντι Νατάλε έκανε το 1-1. Μετά το 1-1 ο ρυθμός έπεσε και δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αλλαγή του «Μούσλι» στη θέση του οποίου πέρασε ο Αθανασιάδης, ο οποίος μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη ο Σάντος άλλαξε 5 από τους 11 παίκτες και είδε άμεσα την ομάδα του να αντιδρά στο «φρεσκάρισμα» της. Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε βέβαια η εμφάνιση του Γεωργίου, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά μοίρασε δύο γκολ. Στο 56’ ο Μπακαγιόκο μετά από πολύ ωραία προσπάθεια στο ύψος της περιοχής είδε τον Γεωργίου από αριστερά και αυτός με απευθείας σέντρα βρήκε αμαρκάριστο τον Αθανασιάδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργίου πάσαρε και πάλι από τα αριστερά με αποδέκτη και σκόρερ αυτή τη φορά τον Λάκη.

Όπως ήταν φυσικό για παιχνίδι προετοιμασίας ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά την πρώτη ώρα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χωρίς να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του ο Φερνάντο Σάντος.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής (46΄ Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Δάρλας (64΄ Βιεϊρίνια), Βερόν (46΄ Ηλιάδης), Μπαλάφας, Κονσεϊσάο (46΄ Λάκης), Ίβιτς (46΄ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινίδης (46΄ Γεωργίου), Μουσλίμοβιτς (30΄ Αθανασιάδης, 64΄ Αναστασάκος).

Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Νεφ, Λούκοβιτς, Μορέρο, Πασκουάλε, Ινλέρ (67΄ Ισλά Ισλά), Ντε Αγκοστίνο, (84΄ Κορβέτο), Σάντσες, Πέπε (66΄ Πίντσι), Ντι Νατάλε (66΄ Φλόρο Φλόρες), Κουαλιαρέλα (46΄ Λαντζέλα).






4 σχόλια:

X-myalismenos είπε...

Μεταμορφωμένος ο ΠΑΟΚ, καμιά σχέση με την περσινή ομάδα.
τα μόνα στοιχεία που δεν μου άρεσαν ήταν οι πολλές (υπερβολικές σέντρες) στην περιοχή της Ουντινέζε στο πρώτο ημίχρονο και ο...βραδύπορος Ιβιτς.
Παραφωνία στην προσπάθεια της ομάδας να παίξει γρήγορα είναι ο Σέρβος.
Ο Μουσλίμοβιτς στην φάση του γκολ έδειξε ένστικτο...φονιά (σας θυμίζει κάτι;;; )
Καλή συνέχεια

ΥΓ. Τον Αραμπατζή πρέπει να τον συλλάβει η...αθλητική αστυνομία.
Τί δολοφόνος είν αυτός;

zagr είπε...

Ηρεμία παιδιά, φέτος ουσιαστικά ξεκινάτε και προσοχή, μην απογειωθείτε με τις επιτυχίες των φιλικών! Και με τις πρώτες στραβές γκρεμίσετε την Τούμπα και τα βάλετε με τον προπονητή.
Άλλωστε, οι δυνατότητες της ομάδας είναι συγκεκριμένες:
Κάτι ξέρουμε και μεις από Σάντος, Ίβιτς, Λάκη και Αναστασάκο.
Τα ίδια ισχύουν και με Χαλκιά, σβούρα και Δάρλα.
Από κει και πέρα, τους ξένους δεν τους γνωρίζω.
Υπομονή πάνω από όλα.

teo είπε...

Θα κρατήσω το 20.000 χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ.Αυτό είναι το θετικότερο όλων και φυσικά ο ΠΑΟΚ δείχνει πάρα πολύ βελτιωμένος από πέρσι.Μακάρι να τα πάει καλά και στα επίσημα ματς και να δούμε ένα καλύτερο φέτος πρωτάθλημα.

Stepas είπε...

Το βασικότερο είναι ότι φέτος δεν θα πονέσουν τα μάτια μας.Ο ΠΑΟΚ μας φέτος θα παίξει ποδόσφαιρο.Το λέω αυτό γιατί πέρσι μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξε...

Προχωράμε σταθερά και σιγά-σιγά προς τα εμπρός.Με σύνεση και λογική.Ψυχραιμία και υπομονή από όλους μας χρειάζεται.Άλλωστε τοσα χρόνια μάθαμε να κάνουμε υπομονή!