Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ [ΣΤΗΝ 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ]

ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΡΙΜΠΟ ΣΑΧΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ -ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΠΕ ΔΕΛΛΑ ΖΗΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΜΠΕΡΝΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟ ΛΑΓΟ, ΚΟΝΕ, ΠΕΡΕΣ ,ΑΛΒΕΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΑΥΛΗ .

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΕΙ [ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ,ΣΙΛΒΑ ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ,ΝΙΝΗ ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ΣΙΜΑΟ ,ΜΑΤΟΣ,ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ , ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ .

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ [ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ]ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ .

5 σχόλια:

Λάζαρος είπε...

Δεν συμφωνώ φίλε μου σε όλα.Ο Λύμπε ήθελε και έπρεπε να φύγει,ο Δέλλας τα ίδια.Αν φύγει ο "Παπα"¨κι έρθει ο Κυριάκος θα σε χαλάσει? Άσε που και ο Παπα θέλει να την κάνει...Κι ας λεει ότι θέλει στις συνεντεύξεις.Έχουμε παίξει 3 φιλικά,μήν τα ισοπεδώνουμε όλα.Αφού έπιασες τον ΠΑΟ δες και ΟΣΦΠ... Εγώ πιστεύω παρα πολύ σε Παυλή,Μπερνς,Αλεξόπουλο.Κάτι άλλο, δεν είπες για Ρίκκα,Χουανφράν,Μαιστοροβιτς... Συγκρίνεις Χουανφραν με Βυντρα?Νιλσον ή Σπυρόπουλο με Μαιστόροβιτς ή Παπα (ή Κυριάκο)? Τί διαφορά έχει επιτέλους ο Χριστοδουλόπουλος από τον Κονέ??Ρουκάβινα απο Εντίνιο? Και περίμενε...ακόμα μπορεί να μήν έχει μαγικό ραβδάκι ο Δώνης αλλά πήρες ήδη δείγματα απο Χετεμαϊ. Για Καφέ,Ριμπο,Σκόκο δεν λέω τίποτα. Ο μόνος που δεν κολλάει με το σχήμα (ακόμα τουλάχιστον-μέχρι να γυρίσει ο Εντινιο και να κάνει τον αντι Λυμπε) είναι ο Μπλάνκο...

Μπλέκ είπε...

αν ολα αυτα που γραφεις φιλε μασ βγουν τοτε ειμαστε πρωταθλητεσ .αν εξαιρεσεισ τον ΡΙΜΠΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΦ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ....Ο ΚΟΝΕ ΙΣΑΞΙΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ;ΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ...
Ο ΚΟΝΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ...
Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΧΟΥΑΝΦΑΡΝ; GIA ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ [ΜΑΚΑΡΙ] ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ..

Λάζαρος είπε...

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Πιστεύω σε αυτά που είπα και όπως κι εσύ είπες ελπίζω να βγώ αληθινός.Πάντος έχω παρατηρήσει πως έχουμε "μηδενιστικες" τάσεις είτε προς παίχτες της ομάδας μας είτε μιας άλλης.Ο Σπυρόπουλος είναι το μέλλον της Εθνικής και δε λέω,μια χαρά είναι,αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με Χουανφραν. Προσωπικά για εμένα ο Χριστοδουλοπουλος ειναι υπερεκτιμημένος παίχτης.Υπερβολικά όμως... Και σου το θέτω κι αλλιώς,αν έπαιζε ο Κονέ στον ΠΑΟΚ αντί για τον Χριστοδουλόπουλο,και γινόταν το ίδιο σίριαλ (με Λιβερπουλ-Οπαδούς και...Οικοδομές) εννοω τόσος ντόρος γύρω απο το όνομα του, θα φαινόταν παιχταράς στα μάτια του κόσμου και σαν τη μυγα μες το γάλα -το επικεντρο- στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

zagr είπε...

Φίλε Λαδιά,
Ή πιστεύουν ότι ο Δώνης έχει το μαγικό ραβδάκι, ή ήταν τετελεσμένο το ασήμαντο μπάτζετ και πούλησαν φούμαρα στον κόσμο για να πάρει διαρκείας.
Γιατί εδώ που τα λέμε,
- πού είναι τα 10 εκατομμ. που λέγανε;
- με ποια προσόντα ο Δώνης, θα έχτιζε τη νέα ΑΕΚ πάνω στους Ράμος, Αλεξόπουλο, Λαγό, Κονέ, Καφέ, Πλιάτσικα, Χετεμάϊ, Ρίκα, Ενσαλίβα, Μπερνς; οι οποίοι είναι οι βασικοί στα φιλικά μέχρι σήμερα. (κύριε armaani μας, μπορεί όντως οι Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Σκόκο, Μπλάνκο, Εντίνιο και Ρίμπο για 30 λεπτά το ματς, να αξίζουν – χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για μερικούς – αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα δούμε βασικούς φέτος και τους πρώτους που αναφέρω, και με αυτούς βασικούς μπορείς να πας για τίτλο;).
- Και ποια η ιστορία του Δώνη; τις τομάτες στο Αλκαζάρ τις ξεχάσαμε; Φέτος σε ποια θέση τερμάτισε; Επειδή πήρε ένα κύπελλο κάποτε από τον πεθαμένο ΠΑΟ;
- πού είναι τα λεφτά που θα βάζανε; γιατί μέχρι τώρα κάνουν μεταγραφές από τις εισπράξεις των διαρκείας, των αποδεσμεύσεων και των πωλήσεων.
Θα πει κάποιος, αυτή είναι η μαγκιά, να κάνεις μεταγραφές και να έχεις και πλεόνασμα.
Αυτό είναι λογικό, μόνο εφόσον έχεις αποδεχτεί, ότι δεν μπορείς να χτυπήσεις τους άλλους 2 και πας για την τρίτη θέση, ό,τι συμβαίνει δηλαδή στο μπάσκετ, για τις ομάδες που χτυπάνε τετράδα (ΑΡΗΣ, ΠΓΣΣ, κλπ).
Ας μας το πουν λοιπόν, ποιοι είναι οι πραγματικοί τους στόχοι, για να πάψουμε και μεις να κάνουμε κριτική και να ασχολούμαστε βρε αδερφέ!!!

Και μήπως τελικά αυτή η κατάσταση βολεύει και το Δώνη;
Αν παίξει καλούτσικη μπαλίτσα φέτος, χωρίς βέβαια να πάρει τίτλο, θα βγει κερδισμένος έστω και αν στην ΑΕΚ προκληθεί ο διαφαινόμενος εμφύλιος. Γιατί σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος, θα εξάρει την όποια αγωνιστικότητα της ομάδας, που θα οφείλεται στο Δώνη και που όμως λόγω μπάτζετ, δεν μπόρεσε να χτυπήσει τους άλλους 2.
Φαντάσου, αν γίνονταν τεράστιες μεταγραφές, χωρίς να φύγει ο Παπασταθ.; τι ευθύνη θα είχε απέναντι σε όλους;

Αυτός πάντως που βολεύεται μέχρι στιγμής, πιο πολύ απ όλους θα πρέπει να είναι ο τίγρης.

Μακάρι να διαψευστώ για όλα!

Ανώνυμος είπε...

re armaani eimaste sobaroi h aek fetos na xei parei pektes alla den einai klashs pou tha mporoun na sinagonistoun ta bazelakia kai thn olympiakara.ama dioksei kai ton papastathopoulo tha einai akoma xeirotero ase pou pisteuw oti diskola tha rthei o kuriakos.edw o ntemis ithele to konstantinou fantasou poso apelpismenos htan\