Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ!!!!ΤΕΛΟΣ..


Ρε μπας και εχουμε τρελλαθει τελειως??Εφυγε διχως λογο και αιτια ο ΛΥΜΠΕ ενω περυσι ο κοντος δεν τον εδινε στην ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ,φευγει στο καπακι και ο ΔΕΛΛΑΣ, και περνουμε Σκοκο και γερους...Αυτη ειναι η ανανεωση?Επειδη την πατησε με τον Φερρερ και τα εκατονταδες λαθη που χει κανει με ατυχεις επιλογες και κινησεις,θα πληρωσουμε εμεις τη νυφη?Αντε στο καλο ,αφου δεν μπορει ο ανθρωπος δεν το αντιλαμβανεστε??ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ!Αυτος ειναι ενα προιον του συστηματος!Η ΑΕΚ ομως ποτε δεν υπηρξε προιον του συστηματος γιατι η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ και γιαυτην ην ιδεα εχουμε θυσιαστει πολλοι απο εμας!!!

Να φυγει εδω και τωρα και να αναλαβει ο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ!!!!

Δεν το καταλαβα!!!13 χρονια εχουμε να δουμε τιτλο και ο κοντος τον χαβα του..Το γηπεδικο να μη πω που το χει γραμμενο,και ποσα αλλα ακομη...
Ας παρει λοιπον την κυρια ΠΡΟΕΔΡΟΥ και ας φυγει γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της..
Εγω δεν ειμαι αχαριστη και δεν ξεχνω την προσφορα του Νικολαιδη στην ΑΕΚ,ναι υπηρξε πρωτος σκορερ,ναι ειπε το μεγαλο ΟΧΙ στον γαυρο,αλλα σορρυ για προεδρος δεν κανει..Και θα ναι κριμα και για τον ιδιο να μην προνοησει για την υστεροφημια του..

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

11 σχόλια:

zagr είπε...

Ρένα, αι απόψεις ημών (όπως θάλεγε και ο Κωστένογλου) ταυτίζονται απόλυτα.
Και πώς τα καταφέρνει κάθε μέρα αυτό το παιδί να ενισχύει τον προβληματισμό όλων. Τι είναι τούτο πάλι με τον Παπασταθόπουλο; Με 3,5 - 4 εκατομμ; Και στη θέση του ποιος; Ο Κυργιάκος; Με το αζημίωτο φυσικά! Έτσι ονειρεύονται το μέλλον της ΑΕΚ.
Αντί να βρει άλλους 2 Παπασταθόπουλος με τα έσοδα από τις αποδεσμεύσεις - πωλήσεις (μαζί με αυτήν του Αρουαμπαρένα θα φτάσουν αισίως τα 6 εκατομμ!!!), πουλάει το μοναδικό αξιόπιστο, γηγενή και στα καλύτερα ντουζένια του, με ψίχουλα.
Κρίμα και πάλι κρίμα.

wert01gf είπε...

Εάν θέλετε να βρείτε λάθη στο σχεδιασμό και την οργάνωση της σημερινής διοίκησης εστιάστε στο γηπεδικό και προπονητικό, μη μιλάτε για μεταγραφές. Ο προπονητής αυτά ζήτησε μέχρι στιγμής και τα πήρε όλα.

Θυμίστε μου γιατί πούλησε ο Μελισσανίδης. Θυμίστε μου σε ποιόν πούλησε. Θυμίστε μου το σχόλιό του για την ΑΕΚ όταν κινδύνευε λόγω χρεών. Θυμίστε μου τη στάση και τις προθέσεις του όσον αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας.

RENA MANIOU είπε...

ρε αγορι μου γιατι τοση μιζερια??/γιατι με βαζεισ να 8υμη8ω τι ειπε ο Μελισανιδης!!ΧΕΣΤΗΚΑ για το τι ειχε πει πριν 200 χρονια αν το παρουμε και ετσι...Εμενα με νοιαζει τι λεει τωρα,οτι εχει φραγκα και δια8εση να φτιακσει την ομαδα μου και να με κανει να χαρω!!!!!!!ο αλλος δεν μπορει καταλαβετε το!!!!!!!!δεν εχω τιποτα με τον αν8ρωπο αλλα δεν μπορει και οπως λεει και ο cave απο μαλακια σε μαλακια το παει!!!πουλαει τον παπαστα8οπουλο???/8α μας τρελλανει??πουλαει το μελλον της ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!πες μου πως εξηγεις αυτες τις αψυχολογητες κινησεις??ειναι τρελλα πραγματα..γελανε μαζι μας το ξερεις??τι μου λες τωρα..δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙ8ΩΡΙΟ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!Αν τον γουσταρεις η ειναι φιλος σου καλα κανεις αλλα οχι αυτη τι μπιχλα τι ελεγε και τι δεν ελεγε ο ΜελισανιδηςΕΙΠΕ ΞΕΙΠΕ!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΤΡΕΠΗ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ!!

X-myalismenos είπε...

Πώς ακριβώς να φύγει δηλαδή;
Κατ αρχήν δεν είναι μόνος του.
Κατά δεύτερον γιά να φύγει τελείως θα πρέπει να πουλήσει αυτός και η ομάδα του τις μετοχές τους.
Υπάρχει ενδιαφέρον γιά κάτι τέτοιο;
Κι όταν λέω ενδιαφέρον εννοώ επίσημο, όχι τα τηλεφωνήματα που μαθαίνουμε μέσω τρίτων γιά τον Μελισσανίδη.
Ας βγει μιά φορά να μιλήσει ο ίδιος και να πει τί θέλει από πρώτο χέρι.
Ολοι μιλάνε γιά τον Μελισσανίδη εκτός απ τον ίδιο...

zagr είπε...

Καλά σοβαρολογείτε; Μετά τα σημερινά, στηρίζετε ακόμη την ομάδα ντέμη; Διώχνει το μοναδικό γηγενή, με μέλλον, με τεράστιο αγωνιστικό εκτόπισμα και με ηγετικά προσόντα ποδοσφαιριστή. Το νέο Μανωλά δηλαδή. Ποιος θα το περίμενε, ότι η ΑΕΚ θα έβρισκε το νέο Μανωλά τόσο γρήγορα; Και να θυμίσω ότι ο Μανωλάς ξεκίνησε στα πέτρινα χρόνια, όταν όμως ωρίμασαν οι καταστάσεις, πάνω σε αυτόν χτίστηκε η ομάδα των 4 πρωταθλημάτων. Πάνω στην αξία του, στην αγάπη του για στην ομάδα και στον τσαμπουκά του. Προσόντα που τα διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό και ο Παπ. Και τώρα τι;
Κυργιάκος; Είναι σίγουρος; Γιατί δεν έχει βρει ομάδα μέχρι σήμερα; Θα δέσει με την ΑΕΚ; Έχει μέλλον ποδοσφαιρικά; Το σίγουρο βέβαια είναι ότι αν τελικά έρθει, δεν θα πάρει λιγότερα από 1,2 εκατομμ.
Πουλάνε ότι έχει απομείνει. 10 εκατομμ. τα έσοδα μόνο από τις πωλήσεις – αποδεσμεύσεις. Και τα έξοδα πόσα; Και ο όρος στο συμβόλαιο του Παπασταθ. που αν φύγει ο Ντέμης, μένει ελεύθερος;
Μήπως ετοιμάζονται για τη μεγάλη έξοδο; Μήπως κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει με τον Τίγρη απέναντι;

Προς wert01,
Ο τίγρης πούλησε γιατί έπρεπε να εξαφανιστεί από τη χώρα εκείνη την εποχή. Είχε σοβαρά προβλήματα με το νόμο. Προφανώς τότε, δεν μπορούσε να καλύψει πράγματα που άλλοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα το επιτυγχάνουν χαλαρά…

Το σχόλιό του ήταν τέτοιο, γιατί ο ίδιος με το παρελθόν που είχε, δεν υπήρχε περίπτωση να σώσει την ΑΕΚ. Ο άφθαρτος ντέμης, την εποχή εκείνη το πέτυχε και ήταν το μοναδικό και τελευταίο του κατόρθωμα.

Λυσσάξατε με το Μπάσκετ. Αφού το έχει δηλώσει ο ίδιος ότι δεν το κατέχει το άθλημα. Και έχει αποδείξει ότι, με τα πράγματα που κατέχει, επιτυγχάνει θαύματα (πετρέλαια, ποδόσφαιρο). Γιατί σώνει και καλά να σώσει αυτός το Μπάσκετ, αφού απ ότι φαίνεται, η ποδοσφαιρική ομάδα είναι τόσο ώριμη πλέον, που έχει αρχίζει και σαπίζει και ως τίγρης το έχει μυριστεί…

Προς exarchiotis,
Φαίνεσαι έμπειρος στα πράγματα. Πιστεύεις ότι ο Μελισσανίδης κοροϊδεύει; Απλά είναι διακριτικός για να μην πιστωθεί αύριο τη σίγουρη αποτυχία και γιατί πιστεύει και αυτός στη θεωρία του ώριμου φρούτου. Επιπλέον, θέλει να παίξει μπάλα μόνος…

ΥΓ. Μάγκες και μάγκισσες, μην το ψάχνετε, έχει κουράσει η παράλογη στήριξη στη σημερινή διοίκηση. Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθείτε ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά; Με τον ενσαλίβα, το κονέ και το Λαγό βασικούς. Το παππού Ριβάλντο επίσης, ελλείψει έτερου αξιόπιστου χαφ; Με το παρόν προπονητικό, που ήδη η μισή ομάδα είναι οφ. Και τους Κυργιάκο, Μπασινά να επιστρέφουν στην Ελλάδα με κρύα καρδιά (αν έρθουν φυσικά, αλλιώς μας βλέπω για νέους Μαντούκες και Μάλμπασες, γιατί αν νομίζετε ότι θα βάλουν χέρι στα 10 εκατομμ των εσόδων είστε γελασμένοι!).

X-myalismenos είπε...

Τί θα πεί διώχνει ρε παιδιά;
Ηθελε να μείνει ο Παπασταθόπουλος και τον πούλησε με το ζόρι;
Αν ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να φύγει πώς ακριβώς θα τον κράταγε;

X-myalismenos είπε...

O Μελισσανίδης μέχρι τώρα ούτε κοροϊδεύει, ούτε δεν κοροϊδεύει.
Απλά δεν μιλάει.
Ακολουθεί την τακτική του ώριμου φρούτου.
Και αμφιβάλλω αν αυτή η τακτική βοηθάει τώρα την ΑΕΚ.
Χάνεται χρόνος πολύτιμος γιά την ομάδα.

zagr είπε...

η τακτική του ώριμου φρούτου σίγουρα δημιουργεί μεγάλη ζημιά, αλλά τι να κάνει; να προκαλέσει εμφύλιο;
δεν μπορεί να συμβιβαστεί σαν το βγενόπουλο, γιατί δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα ντέμη. έχει εντελώς διαφορετική φιλισοφία.

σιγά μην τον πούλησε επειδή το ζήτησε ο ίδιος! ο Παπ. σε καμία περίπτωση δεν καιγόταν να φύγει από φέτος και μάλιστα για τη Λειβαδιά της Ιταλίας.
άλλωστε, δεν σου κάνει εντύπωση ότι η ΑΕΚ κινήθηκε για αμυντικό χαφ, αμέσως μετά τη συμφωνία με τη Τζένοα; ξέρεις πώς το μεταφράζω εγώ αυτό; ότι το θέμα Μπασινά, όπως και εν γένει του αμ. χαφ, ήταν παγωμένο τόσους μήνες, λόγω μπάτζετ. δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν άλλα χρήματα (από τα 2 εκατομμ. που είχαν δώσει μέχρι εκείνη την ώρα περιλαμβανομένων και των χρημάτων Τόζερ, Σορεντίνο) και ουσιαστικά κορόιδευαν τον κόσμο. μόλις έσκασε το θέμα της Τζένοα, ξαφνικά θυμήθηκαν το Μπασινά. αυτή είναι η κατάντια τους...

αληθεύει ότι ο Πέρεζ που δοκιμάζει η ΑΕΚ για αντικαταστάτη του Χουανφράμ, προτάθηκε στον Πανσεραϊκό, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να τον δοκιμάσει;

Μπλέκ είπε...

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ .ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ .
ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ...
ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΓΙΑ ΤΟ 4-3-1-2 ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ....
ΡΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΝΤΕΜΗΣ ΒΑΝΔΗ ΚΟΙΤΑ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

X-myalismenos είπε...

Βλέπουμε λοιπόν πως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα νομίζουμε.
Γιατί και ο Παπασταθόπουλος μπορεί να μείνει στην ΑΕΚ και να πάρει και τον Μπασινά.
Οσο δε γιά το αν ήθελε ή δεν ήθελε ο Παπασταθόπουλος να πάει στην Τζένοα, τα πράγματα είναι απλά.
Αν δεν ήθελε θα έβγαινε να πει "δεν θέλω να πάω στην Τζένοα"
Αν και είναι μικρός ακόμα δεν νομίζω πως μασσάει τα λόγια του κρίνοντας κι από τις δηλώσεις του στο τέλος του πρωταθλήματος.
Οσο γιά τον Μελισσανίδη και τις ευαισθησίες του θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω.
Εσύ θα επέτρεπες τόσο καιρό να γίνεται τόσος σαματάς, να επικαλούνται οι πάντες το όνομά σου, να αποτελείς το όνειρο και την ελπίδα των απανταχού ΑΕΚτζήδων και θα καθόσουν σε μιά γωνιά να περιμένεις;
Κι έπειτα δεν κατάλαβα.
Τί θα πει δεν έχει σχέση με την ομάδα Ντέμη;
Ο Τζίγγερ δηλαδή είχε σχέση με τον Βγενόπουλο και τους Γιαννακόπουλους;
Γιά μένα δεν είναι θέμα προσωπικών στοχεύσεων.
Είναι θέμα αγάπης προς τον σύλλογο.
Αν υπάρχει αυτή, τότε οι μικροεγωϊσμοί πάνε στην άκρη ;)

zagr είπε...

Φίλε διαφωνούμε,
Ο Παπ. λόγω ηλικίας δεν καίγεται να φύγει από τώρα. Στον Άγιαξ βέβαια προτιμά, για να «φτιαχτεί» περαιτέρω ποδοσφαιρικά. Όπως και νάχει πάντως, δεν έχει καμία σχέση με τις περιπτώσεις Τσιάρτα, Κετσπάγια, Σεϊταρίδη, Τουρέ που δεν μπορούσαν με τίποτε να κάτσουν άλλο στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά το τίγρη, ναι, εγώ θα καθόμουν σιωπηρά και να ομιλούν όλοι για μένα. Άλλωστε, είναι η καλύτερη αντιπολίτευση. Αφενός δεν εκτίθεσαι και έτσι δεν φθείρεσαι και αφετέρου, φθείρεις τον άλλον τα μέγιστα. Και ο άλλος, όπως βλέπεις, κάνει τα αδύνατα - δυνατά να τσαλακωθεί.

Ο ΠΑΟ, είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι Βγενόπουλος, Πατέρας είναι άφθαρτοι, οι Γιαννακόπουλοι δοξασμένοι, υπάρχει σοβαρό background από τους Βαρδινογιάννηδες (ιστορία τεράστια, προπονητικά, οικονομική υγεία, πολύ ακριβές μεταγραφές κατά καιρούς, κλπ).
Η ΑΕΚ, με Ντέμη και Τίγρη, τι σχέση έχουν με τα παραπάνω;