Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 4-3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ [ΜΠΛΑΝΚΟ] ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ .
ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Π ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ , Ο ΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Π ΚΑΛΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΘΑ ΞΕΑΓΧΩΘΕΙ.
Ο ΣΑΧΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ , Ο ΣΚΟΚΟ ΞΕΡΕΙ Π ΜΠΑΛΑ .
ΤΟ 4 -3-1-2 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ....

2 σχόλια:

zagr είπε...

Φίλε Λαδιά,
Για να πεις ότι καλύπτεις τα κενά σου από την προηγούμενη χρονιά, καθώς και τα κενά από τις πωλήσεις, που σύμφωνα με τη στυγνή επιχειρηματική λογική δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς, πρέπει να πάρεις 2 στις εν λόγω θέσεις. Έναν για ενίσχυση και έναν για το κενό αυτού που φεύγει.
Π.χ. αν δώσεις το Μπλάνκο, και έχεις ήδη διώξει το Λύμπε, πρέπει να πάρεις τρεις.
Αν δώσεις τον Ενσαλίβα, που θα έπρεπε να αποτελέσει αντάλλαγμα σε κάποια ελληνική ομάδα, θα πρέπει να πάρεις ομοίως 3.
Έδιωξες τον Αρουαμπαρένα; μπράβο, αλλά πάρε 2 στη θέση αυτή. Και μη μου πει κανείς ότι ο Πέρεζ είναι ο δεύτερος; Ο Πανσεραϊκός, δεν καταδέχτηκε ούτε να τον δοκιμάσει.
Αυτοί τι κάνουν. Πωλούν και ψάχνουν μόνο τον αντικαταστάτη. Για την πραγματική ενίσχυση τίποτα.
Όσο για τα φιλικά, επαληθεύομαι που έλεγα ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν γίνεται να αναστηθούν ή να αλλάξουν έτσι ξαφνικά. Είδες πόσο εκτέθηκαν αυτοί που αισιοδοξούσαν για τον Αρουαμπαρένα; ο Ράμος, υπάρχει ποτέ περίπτωση να παίξει άμυνα; Ο Ενσαλίβα, υπάρχει ποτέ περίπτωση να τσουλίσει μπάλα; Ο Λαγός, ο Κονέ τα ίδια; Πόσο δηλ. θα πρέπει να τους περιμένουμε;
Άσε που τα περιμένουν πάλι όλα από το Ριβάλντο.
Κρίμα…

Μπλέκ είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΡΙΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ......
ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΑΦΡΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ....