Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

"ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΖΙΓΓΕΡ !!!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ "ΒΓΕΝΟ"- ΤΖΙΓΓΕΡ- ΠΑΤΕΡΑ....
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο "ΒΓΕΝΟ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΒΩΒΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ".
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΙ ΠΕΚ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.
ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ....
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ "ΕΠΙΠΕΔΟ". ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Υ.Γ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΔΗΛ....."ΠΟΙΟΤΗΤΑ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΚ, 6/05/2008

Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα έγινε συνάντηση μεταξύ του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και του εκ των ιδρυτών της ΠΕΚ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:

  1. Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέσα από μια διαφανή διαδικασία που θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
  2. Για την αξιοποίηση στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού αλλά και για την θέσπιση ειδικών προνομίων για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου γενικότερα.
  3. Για την ανάγκη μιας καινούργιας συμφωνίας και σχέσης με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο (¨ΠΑΟ¨) που θα προβλέπει παράλληλα και την ευρύτερη εκπροσώπησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπό την προϋπόθεση της συσπειρώσεως στον ΠΑΟ πολλών χιλιάδων μελών.
  4. Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
  5. Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πολυμετοχική.
  6. Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν την ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε ως ΠΕΚ υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για τον Παναθηναϊκό μας όσο και για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Υ.Γ. Σήμερα το απόγευμα η ΠΕΚ θα συναντηθεί με τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο και τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και περαιτέρω συντονισμό για την επίτευξη του οράματος του ενιαίου, αδιαίρετου και πολυμετοχικού Παναθηναϊκού.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ "GOAL NEWS"

«Ήταν μια πολύ θετική συνάντηση. Στην καινούργια πορεία που έχει εξαγγείλει ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης έγινε μια συνάντηση, στην οποία φάνηκε πως έχουμε σύμπτωση απόψεων αυτή τη στιγμή σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Φαίνεται ότι ξεκινάει μια καινούργια ημέρα, με άριστες προϋποθέσεις.
Ήταν εξαιρετικά θετικό το μήνυμα της συνάντησης. Προδιάθεση μου πάντως είναι ότι δε θέλω να μπω σε κανένα διοικητικό συμβούλιο. Προφανώς, εγώ μετοχικά θα συμμετάσχω στο ανώτατο επίπεδο που μπορεί να καθοριστεί ανά μέτοχο, άρα μετοχικά θα είμαι κοντά του».

1 σχόλιο:

teo είπε...

ΦΙΛΕ LΕΧ'AΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΠΑΡΑΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΜΑΚΑΡΙ!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...