Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ;ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΖΩΑ


ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ-ΣΙΧΑΜΑ,Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ 4 ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΣΤΟ 4-0 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ..ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ ΤΟ '99(ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ).ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ..


ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 4 ΓΚΟΛ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑΚΛΙΝ,ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ..

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ;ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ MVP ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΦΑΞΕΙ 5-6 ΟΜΑΔΕΣ,(ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΑ),ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ(ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ;)...
ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ-ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ..3 ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ...ΧΕΧΕΧΕ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ,ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ 5ΑΡΑ,ΕΠΤΑ 4ΑΡΕΣ(ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ)ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ 3ΑΡΕΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΑΥΡΟ-ΠΡΟΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧ..ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ.ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΙΕΣ..ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ..
ΠΟΣΟ ΜΑΛ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ;ΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ...

Υ.Γ.:ΚΑΘΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..ΤΟ '88 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ,ΤΟ 2008 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..

12 σχόλια:

ΜΑΙΚ είπε...

'Οταν ο γάβρος 9 χρόνια δεν έπαιρνε
πρωτάθλημα γιατί "κάποιοι σβήνανε
τα φώτα ή πέφτανε κάτω, ήταν όλα
καλά.Ωραίος...

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδιοκοποίηση..: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,...
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,...
Γεια...
URL : www.siopi.gr

zagr είπε...

φίλε, τους έχει σιχαθεί ολόκληρη η Ελλάδα, αυτό μόνο κατάφεραν να πετύχουν. Γιατί παρά τα έσοδα και το γιγάντωμα από το τσάμπιονς, ομάδα δεν έφτιαξαν. Είναι τόση η ξεφτίλα τους, που η ΑΕΚ με το Μπούρμπο και το Γεωργέα, και ουσιαστικά τους το πήρε το πρωτάθλημα και τους ξεφτίλισε στο μεταξύ παιχνίδι.
ΥΓ. Αυτό που πόνεσε το 1988 δεν ήταν τόσο η απώλεια, που ούτως ή άλλως η Λάρισα ήταν αυτή που το άξιζε, όσο ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε η υπόθεση. Διότι, οι Λαρισαίοι έκλεισαν την εθνική με τα τρακτέρ και ο Παπανδρέου που είχε μεγάλο πρόβλημα με τον εορτασμό του κιλελέρ, διέταξε (εντελώς δημοκρατικά) να αλλάξει ο νόμος και να επιτραφούν οι βαθμοί στη Λάρισα, κάτι που έγινε φυσικά.

Lexaionarios είπε...

ΧΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑ ΧΩΣΤΑ....ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΕΤΣΙ?

zagr είπε...

φίλε γαύρε,
η προεδράρα σας άλλα έλεγε κάποτε στο τσίγγερ "το πρωτάθλημα πέζεται στο γήπεδο"

αυτά περί κανόνων, μόνο όποτε θέλετε τα θυμάστε.

γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ομάδες με χαμηλώτερο μπάτζετ και χωρίς τα έσοδα του τσάμπιονς, έπαιξαν και παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο από σας τους πεθαμένους, όπως αυτοαποκαλείσθε.

τέτοιες νίκες (4άρες) θα επαναληφθούν, εδώ θα είμαστε (αρκεί στα μεταξύ μας παιχνίδια να παίρνετε μέχρι 1 κάλπικο πέναλτυ, αν φτιάξουμε καλύτερη ομάδα θα αντέχουμε και περισσότερα, όπως τη 2ετία 96-98).

το αιγάλεω σε ποια κατηγορία παίζει; είστε πάντως αχάριστοι, γιατί ο πρόεδρός του σας στήριξε κάποτε

πότε θα ξανακούσουμε το "ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να νικούν και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν";

Ανώνυμος είπε...

Φιλε CAVE ναι ο προεδρος μας ελεγε οτι το πρωταθλημα παιζεται μεσα στα γηπεδα αλλα σωστα και με συμφωνα με τους κανονισμους που υπαρχουν και οχι αχταρμας αυτο μονο στην ΑΕΚ ναι εντιμα και μεσα απο τους κανονισμους κουτοπονηριες αλλου με την ΧΕΤΑΦΕ που σου γραφω δεν απαντας τι θα εκανες αν θα εκανε ενστασι το Αεκακι,Ετσι απλα το λεω και μια απαντησι δεν θα εβλαπτε,οσο για τα αλλα πει ΑΙΓΑΛΕΩ και για καλυτερο ποδοσφαιρο αστο ανετρεψε αποτελεσματα στην Ευρωπη και τα συζηταμε ,οσο για το εδω ειμαστε και θα τα λεμε ναι την υγεια μας ναχουμε αλλα παντα με την ελπιδα θα ειστε να κερδισετε την μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας οπως και ολες οι αλλες ομαδουλες.Και κατι αλλο μια και το blog εινα ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΩΝ φρονηματων θεωρω το ονομα του ευστοχο Τριτο ματι μιας και το ΑΕΚΑΚΙ EXEI ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.Αντε τωρα πηγαινεται να σας σωσει η καλαμαρια καντε της και τα ΕΞΟΔΑ,οσο για τον Παοκ εχθες μια βδομαδα πριν λεγανε παντου οτι θα σας αφησουν να κερδισετε.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΜΑΙΚ:Τι συγκρίνεις ρε μεγάλε;Αν για εμάς έχει γραφτεί μια σελίδα στην βρωμιά για σένα έχουν γραφτεί τόμοι..Στην θέση σου θα ντρεπόμουν να μιλήσω για ίσα μέτρα και ίσα σταθμά...
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Ν.CAVE:Είναι απίστευτο να είναι κάποιος βουτηγμένος στην πουστιά και να προσπαθεί να μου αποδείξει ότι είναι πρώτος και μάγκας με την αξία του.
Υ.Γ.:Το 88 έγιναν όλα για τα ψηφαλάκια..απλά πράγματα..Η ΑΕΚ του ΠΟΚ(τόσο ηλίθιοι είναι μερικοί)για μια ακόμη φορά ήταν το θύμα..Αν ήταν στην θέση της οσφπ και παο θα το έπαιρναν σίγουρα..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
geokalp είπε...

ωραία, εγώ που είμαι και γαύρος και δεν γούσταρα που έκαναν ένσταση, τι έχεις να μου πεις;

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

GEOKALP:Μαγκιά σου..μόνο που είστε πολύ λίγοι που δεν γουστάρατε...οι περισσότεροι δεν ντρέπονται καθόλου..

teo είπε...

ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΜΑ!!ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ?ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙΣ ΟΚ?ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΗΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΩΛΟΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΜΗ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ....

...ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΣΦΠ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 15-20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!ΑΣΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ....ΑΣΕ