Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Στο τελικό στάδιο ο Παναθηναϊκός για Χριστοδουλόπουλο...

Στο τελικό στάδιο ο Παναθηναϊκός για Χριστοδουλόπουλο, προχωράει του Μάκου, καραδοκεί για ΑβραάμΤο τέλος της σεζόν και η διευθέτηση ορισμένων τυπικών λεπτομερειών απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό, ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι τρεις «μεγάλοι» της πρωτεύουσας.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προβάρει ήδη τα πράσινα και είναι θέμα χρόνου να περάσει την πύλη της Παιανίας και να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. Συγχρόνως, οι «πράσινοι» προχωρούν την περίπτωση του μεσοαμυντικού του Πανιώνιου (κι αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων) Γρηγόρη Μάκου και «καραδοκούν» για τον στόπερ του Αρη Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι να «σκουπίσουν» οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί στην ελληνική «αγορά». Κάτι, άλλωστε, που σας είχε αποκαλύψει το «Goal» από τις 29 Μαρτίου, παρουσιάζοντας την (εγχώρια) μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εξαρχής ο πρώτος «εγχώριος» στόχος, αλλά υπήρχαν εμπόδια που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιάζουσα κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ. Πλέον οι δυσκολίες κάμφθηκαν και το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του είναι μία? ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη περίπτωση που υπάρχουν προχωρημένες επαφές (όχι όσο με τον ΠΑΟΚ για τον Χριστοδουλόπουλο) είναι του Γρηγόρη Μάκου, ενώ στο «τριφύλλι» εξετάζουν σοβαρά τα δεδομένα της περίπτωσης του 23χρονου Αβραάμ Παπαδόπουλου (όπως αποκάλυψε το «Goal» την περασμένη Κυριακή).

Ανεξαρτήτως -μάλιστα- των εξελίξεων στο θέμα Μπάγεβιτς, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να ασχολείται με την περίπτωση του Αβραάμ. Εάν, βεβαίως, ο Ντούσκο? κατηφορίσει προς Παιανία, τότε κι ο παίκτης θα έχει ένα επιπλέον δέλεαρ να τον ακολουθήσει στην Αθήνα, αφού είναι δεδομένη η εκτίμηση που «τρέφει» ο Ελληνας στόπερ για τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η περίπτωση Νάτσο Γκαρσία

Από εκεί και πέρα, -όπως σας είχαμε αναφέρει- υπάρχουν κι άλλα ονόματα παικτών από την Ελλάδα που έχουν «κυκλωθεί» είτε για το προσεχές καλοκαίρι είτε για το μέλλον. Οπως, για παράδειγμα, ο κεντρικός μέσος της Ξάνθης Αντώνης Ρίκκα, ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ Μανόλης Μονιάκης και ο αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης Οράσιο Καρντόσο.

Δεν θα πρέπει, δε, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, αν επιτευχθεί ο «γάμος» με τον Μπάγεβιτς, οι «πράσινοι» να εξετάσουν και την περίπτωση του Βολιβιανού μέσου του Αρη Νάτσο Γκαρσία.

Χριστοδουλόπουλος: Απομένουν τα τυπικά

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και καιρό ένας από τους «διακαής πόθους» των «πράσινων», οι οποίοι τον είχαν οριοθετήσει από τον περασμένο Ιανουάριο ως τον Νο 1 εν Ελλάδι «στόχο» τους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (και των ανταγωνιστών του) θεωρούν τον Χριστοδουλόπουλο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα και είναι πλέον αποφασισμένοι να ξεπεράσουν και τα τελευταία μικροεμπόδια.

Από τις 5 Απριλίου το «Goal» σας είχε ενημερώσει ότι (μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές προς τον ΠΑΟΚ) ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να «φορτσάρει» για την απόκτησή του. Η «πολιορκία» του ήταν συνεχής, ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος έχει κοστολογήσει τον παίκτη με ένα συγκεκριμένο ποσό, που εν συνεχεία θα αξιοποιήσει για την κάλυψη των μεταγραφικών του αναγκών το προσεχές καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2012).

Μάκος: Προχωρημένες επαφές

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί επισταμένως την εξέλιξη του Γρηγόρη Μάκου από πέρυσι και είναι πλέον πεπεισμένος ότι έχει φθάσει στο επίπεδο να αντεπεξέλθει των απαιτήσεων του πρωταθλητισμού. Στα 21 του, ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων μετράει ήδη 4 «γεμάτες» σεζόν στην πρώτη κατηγορία (101 συμμετοχές) κι αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα. Την ίδια στιγμή, ο Πανιώνιος του έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του και διαπραγματεύεται με κάθε ενδιαφερόμενο την πώλησή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή και γνωρίζει ότι με ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ μπορεί να εντάξει στο δυναμικό του ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο από την «πλατεία». Οπως συνέβη και με τον Σπυρόπουλο, η πρόθεση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ είναι να εξαντληθούν τα περιθώρια πώλησης του παίκτη στο εξωτερικό. Ηδη υπάρχουν γερμανικές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για τον Μάκο (την Κυριακή, μάλιστα, στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένονται σκάουτ από τη Γερμανία), ωστόσο είναι αμφίβολο εάν θα βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό, για να δαπανήσει το συγκεκριμένο ποσό. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, όταν θέλει έναν παίκτη (Κωνσταντίνου, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος), δεν φείδεται χρημάτων για να τον αποκτήσει?



Πηγή: Funclips.pblogs.gr

3 σχόλια:

geokalp είπε...

o Λάζος ήταν σίγουρα πολύ καλός!
(για να τον ήθελε η Λίβερπουλ..)

από τους υπόλοιπους, σίγουρα ο Καρντόσο
τέτοιος παίκτης, εκτός λίγο από Στολτίδη, δεν υπάρχει σε Ολ-Παν-ΑΕΚ...

teo είπε...

ΩΧ!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ!!ΠΩ ΠΩ!ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΟΥΜΕ!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ 3-4 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....!ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Christos είπε...

αν και δεν το θέλω νομίζω πως ο λάζαρος θα φύγει φέτος, καθώς είναι μαζί με τον φερνάντεζ αυτοί που μπορούν να γεμίσουν τα ταμία του ΠΑΟΚ με αρκετά λεφτά για να παρθούν οι 6-7 ποιοτικοί παίχτες.
ελπίζω να μην το διαπραγματευτούν πολύ και να ζητήσουν γύρω στα 3-4 εκ. ή λιγότερα χρήματα και κάποιον καλό παίχτη, και όχι περιπτώσεις τσίγκα, τόργκελε και μπίδη(πως δενμ ας έδωσαν και τον μπιστσαν τότε...)